Logo Muhasebe Programı

On 03:44:00 by Muhasebe Kursu in    No comments



ERP ürünleri için 2.44.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.


Önemli Uyarı :
Kurulum dosyalarında güncellemeler yapılmış olup, kurulumdan önce bu dokümanı incelemenizi rica ederiz.
Dikey çözümlerin tamamı kurulmadığında açılışta dikey çözümlerle ilgili uyarı alınabilir. Uyarı alınmaması için add-ons.ini dosyasının içerisinde istenmeyen satırların başına - (eksi) işareti konulmalıdır.
Program klasöründe bulunan add-ons.ini dosyasının içerisinde program açılırken yüklenecek çözümler seçilmektedir. Kullanmadığınız uygulamalara ait satırların başına - (eksi) işareti koyarak program açılışının daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.
Sql 2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.16.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.
Genel Uyarılar:
• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir.
• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.
2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :
Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identity özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş viewlar var ise bu viewslar silinmelidir.
Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulum sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
2.13.00.00. Versiyonuna Özel Uyarılar :
2.13.00.00 sürümü ile birlikte ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser’ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir.
Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları 2.13.00.00 sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir. Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz.
İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri 2.13.00.00 olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır.
2.12.01.00 ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir.
2.14.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.19.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.19.00 versiyonu ile bilikte Malzeme ve Hizmet toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alacaktır. Data büyüklüklerine göre farklılaşacak veritabanı güncelleme sürelerinin  tespiti için, güncellemenin öncelikle test ortamında yapılması önerilir.
LV_FFF_DD_SRVNUMS
LV_FFF_DD_SRVTOT
LV_FFF_DD_STINVENS
LV_FFF_DD_STINVTOT
LV_FFF_DD_VRNTINVENS
LV_FFF_DD_VRNTINVTOT
Bu versiyonla birlikte LG_ başlayan eski tablolara işlem yapılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor yada form tasarımlarındaki stok toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar kontrol edilerek view'lardan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir. 
2.25.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.25.00.00 sürümüne geçişle birlikte mevcut tablolara yeni kolonların eklenmesi gerekmektedir. Kolon eklenmesi ve kolonların güncellenmesi sırasında performans sorunu yaşanmaması için sürüm güncelleme işlemi öncesinde aşağıdaki sorguların çalıştırılması gerekmektedir.
FFF : firma numarası (001,002 gibi); DD : dönem numarası (01, 02, 03 gibi).
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE  ADD "CODEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ADD "LINETYPE" smallint NULL
UPDATE LG_FFF_DD_CLFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_BNFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_KSLINES SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EMFLINE SET CODEREF=0, LINETYPE=0 WHERE LINETYPE IS NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ENABLE TRIGGER ALL
2.31.00.00 sürümüne özel uyarı :
Ürün görsel altyapısındaki güncellemelerden dolayı 2.31.00.00 ve sonrasındaki sürümlerde Tema kullanılmaması gerekmektedir.
2.34.00.00 sürümüne özel uyarı :
2.34.00 versiyonu ile birlikte Cari Hesap toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alabilir.
LV_FFF_DD_CLTOTFIL
LV_FFF_DD_CLTOTFILV1
LV_FFF_DD_GNTOTCL
Bununla birlikte; LG_FFF_DD_GNTOTCL, LG_FFF_DD_CLTOTFIL  tabloları artık kullanılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor ya da form tasarımlarındaki cari hesap toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar (SQLINFO) ve raporlar kontrol edilerek view'lar dan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir.   
2.35.00.00 sürümüne özel uyarı : 
Cari hesap toplamlarının view yapısına dönüştürülmesi ile birlikte Oracle veri tabanı kullanan müşterilerimizde işyeri bazında Cari hesap toplamlarının düzgün listelenebilmesi için versiyon değişimi sonrası cari hesap toplam servis çalıştırılmalıdır.
2.36.00.00 sürümüne özel uyarı : 
-  Toplu gerçekleşen üretim emri maliyet hesaplamada performans arttırımı sağlamak için  Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi sırasında LG_FFF_DD_STFICHE tablosunda olan bazı kolonlar LG_FFF_DD_STLINE tablosuna yazılmaktadır.  Tabloları sürüme göre güncelleme sırasında performans sorunu yaşamamak için öncesinde;
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "PORDERFICHENO" varchar(17) NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "QPRODFCREF" int NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "RELTRANSFCREF" int NULL
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       PORDERFICHENO = STFIC.PORDERFICHENO, QPRODFCREF = STFIC.QPRODFCREF, RELTRANSFCREF = STFIC.RELTRANSFCREF
       LG_ FFF_DD _STLINE STRNS 
       LEFT OUTER JOIN LG_FFF_DD _STFICHE STFIC ON (STRNS.STFICHEREF  =  STFIC.LOGICALREF)
       STRNS.QPRODFCREF IS NULL 
       AND ((STFIC.PORDERFICHENO '') OR (STFIC.QPRODFCREF > 0) OR (STFIC.RELTRANSFCREF > 0)) 
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       QPRODFCREF = 0, RELTRANSFCREF = 0
       QPRODFCREF IS NULL
İlgili Queryler firmada numarasına göre çalıştırıldıktan sonra Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi yapılmalıdır.
- Skonsol.exe üzerinden e-Arşiv faturası gönderimi ve e-Arşiv Formatında yazdırılabilmesi sağlanmış olup otomatik e-Arşiv gönderimi yapabilmek için aşağıdaki düzenlemelerin yapılması gerekecektir; 
• Sistem işletmeni/Firma detaylarındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• İşyeri bazında e-Arşiv uygulaması kullanılması durumunda, İşyeri tanımındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• Ticari Sistem Yönetimi/Satış ve Dağıtım parametrelerindeki "Otomatik Fatura Basımı:Evet" olarak seçilmeli. 
• Cari hesap kartında “Perakende Cari Hesap” checkbox seçeneği işaretli olan cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda F9 - e-Arşiv bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunludur.
-  e-Arşiv uygulaması kapsamında; tek seferlik satış yapılan cari hesaplar için e-Arşiv bilgilerinin cari hesap kartından değil fatura içerisindeki e- Arşiv bilgileri alanından girilebilmesi sağlanmıştır. 
Bunun için Cari Hesap Kartı’ndaki LogoConnect tabı altında bulunan e-Arşiv Bilgileri alanına “Perakende Cari Hesap” seçeneği eklenmiş ve bu seçeneğin işaretli olduğu cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda, fatura içerisindeki F9 - e-Arşiv Bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunlu hale getirilmiş ve buradaki bilgilerin e-Arşiv uygulamasında dikkate alınması sağlanmıştır. 
2.37.00.00 sürümüne özel uyarı :
Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; Procedure, Trigger, view ve viewlara ait indexler için "Veritabanı araçlarını oluşturulacaktır" mesajı gelmektedir. Vazgeç işlemi yapıldığı zaman Procedure, Trigger , view ve viewlara ait indexler oluşturulmamaktadır. Bir versiyon öncesinden geçiş yapılıyorsa performans sorunu yaşamamak için "Vazgeç" ile geçilmelidir. 
Tabloları sürüme göre güncelleme sonrasında Procedure, Trigger ve Viewların oluşması isteniyorsa Dönem üzerinde "Veritabanı Araçlarını Oluştur" işlemi yapılabilir  
2.39.00.00 sürümüne özel uyarı :
EBOOKDETAILDOC Tablosunda mükerrer e-Defter belge detayının uygulama dışından aktarımının engellenmesi için Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; EBOOKDETAILDOC tablosunda IXXX_XX_EBOOKDETAILDOC_I5 index'i eklenecektir.  
DELETE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE LOGICALREF IN (
SELECT TMP.LOGICALREF FROM ( SELECT ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY EMFICHEREF ORDER BY LOGICALREF ASC) AS 'Row',
EMFICHEREF,LOGICALREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 AND EMFICHEREF IN 
(SELECT EMFICHEREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 GROUP BY EMFICHEREF HAVING  COUNT(EMFICHEREF)>1)
GROUP BY EMFICHEREF,LOGICALREF ) TMP
WHERE TMP.Row1
2.42.00.00 sürümüne özel uyarı :
2.42.00 sürümümüz ile birlikte ürün kurulum işlemi sırasında server minimum donanım gereksinimlerini (Konfigurasyonunu) kontrol eden mekanizma geliştirilmiştir.  
Geliştirilen bu mekanızma ile birlikte ürün kurulumu sırasında yükleme yapılan server için sistem ihtiyaçları dokümanlarımızda da belirttiğimiz minimum donanım gereksinimlerinin sağlanıp sağlanmadığı kontrol edilmekte ve bilgi amaçlı uyarı verilmektedir.
ERP 2 Mayıs 2017 Sürümü :
altaltaltaltaltalt
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Dönem Kapama Yapılmış Bir Malzemeye Dönem Kapama Tarihleri İçerisinde Bir Talep Fişi Girilip Talep Karşılama Yapıldığında 16419 Dönem Kapama Yapıldığından Kaydedilememiştir Uyarısı Vermektedir.
Dönem kapatma yapılmış malzemeler için talep fişi üzerinden kapatma tarihi öncesine satınalma siparişi ve satınalma emri oluşturulabilmesi sağlanmıştır.
2
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - İş Emirleri
İş Emirleri Durum Bilgisi Değiştirildiğinde Access Hatası Alınmaktadır.
Üretim emrine bağlı iş emrinin durum bilgisi değiştirildiğinde access alınıyordu,düzeltildi.
3
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
 
3 Serisi Ürünlerde Bazı Terminallerde Program İçerisinden Rapor Alınırken LENGINE Çalışmayı Durdurdu Hatası Alınıyor
3 Serisi ürünlerde masa üstüne tanımlanan raporlar, tablo ya da ekrana alınmak istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
4
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Firmalar
Malzeme Özelliklerinin tutulduğu CHARVAL tablosundaki VALNO kolonu INT olmalı.
Malzeme özelliklerinin tutulduğu LG_xxx_CHARVAL tablosundaki özellik değerinin tutulduğu "VALNO" kolonu veri tipi int olarak değiştirlmiştir.
5
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Fason Cari Hesaba Manuel Ambar Fişi Kesip Hızlı Üretim ya da Üretim Emri No Bağlandığında STLINE tablosunda CLIENTREF Kolonu Update Edilmiyor
Fason cari hesaba manuel eklenen ambar fişlerinin raporlara yansıması sağlanmıştır.
6
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Alternatif Amortisman Tablosunda Hesaplanan Dövizli Amortisman İle Normal Amortisman Tutarı Farklı İse Alternatif Dönemsel Amortisman Hatalı Hesaplanıyor.
Alternatif amortisman tablosunda hesaplanan dövizli amortisman ile normal amortisman tutarı farklı ise alternatif dönemsel amortisman tutarı hatalı hesaplanıyordu, düzeltildi.
7
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kredileri
Banka Kredisine İncele İle Girilip F9 Menüden Taksit Hareketleri Ekranına Ulaşıldığında Taksit Hareketleri Listelenmiyor.
"Ödemeler hareketlerden oluşsun" seçeneği işaretlenerek kaydedilmiş olan banka kredileri içerisine incele ile girilip, F9 menüden taksit hareketleri açıldığında krediye ait taksit hareketleri listelenmiyordu, düzeltildi.
8
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartındaki Fason Üretim Checkboxı, Cari Hesap Bazında Fason Toplamları ve Malzeme Bazında Fason Toplamları CheckBoxı Hızlı Üretim Flagine Bağlanmalıdır
Cari hesap kartındaki fason üretim checkboxı, cari hesap bazlı stok toplamları ve malzeme bazlı stok toplamları checkboxı hızlı üretim flagine bağlanmıştır.
9
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Hareket Aktarımı Toplu Yapıldığında Sistem Kitleniyor
Cari hesap hareket aktarımı toplu olarak yapıldığında access alınıyordu,düzeltildi.
10
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Emanet Malzeme Sevkinde İrsaliye Tarihi ve İrsaliye Fiş Numarası Değiştirilebilmelidir.
Emanet malzeme sevk işleminde fiş başlık alanında, irsaliye tarihi, irsaliye numarası ve ambar bilgisinin değiştirilebilmesi sağlanmıştır.
11
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Ürün Reçete Ağacına Yarı Mamuller Patlatılsın Checkboxı Eklenmelidir.
Ürün reçetesi ağacı oluşturma ve ürün reçetesi ağacına "Yarı Mamuller Patlatılsın" checkbox eklenmiştir.
12
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kredileri
Banka Kredileri Taksit Hareketleri Ekranı Edit Edilemiyor
Banka kredisi içerisinden ulaşılan F9- Taksit Hareketleri ekranına veri girişi yapılamıyordu, düzeltildi. 
13
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
2.43.00 Sürümde, Eklenen Cari Hesap Fişlerine (Borç Dekontu, Alacak Dekontu, Açılış Fişi, Tahsilat Fişi …) Değiştir İle Girilip Tutar Değiştirildiğinde Borç Takipten’de Tutarlar Güncellenmiyor.
Eklenen cari hesap fişlerine değiştir ile girilip tutar değiştirildiği durumda borç takip penceresinde ilgili fişe ait tutar güncellenmiyordu, düzeltildi.
14
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Girişlerin Ortalaması Maliyet Yöntemine Göre Data Üzerinden Hızlı Üretim Sonucu Oluşan Üretimden Giriş Fişine Maliyet Ataması Yapmıyor.
Hızlı Üretim sonucu oluşan Üretimden Giriş Fişleri için maliyet hesaplaması yaparken Sarf ve Fire Fişlerindeki maliyetleri mi kullansın yoksa onlar için de maliyetlendirme servisi çalıştırılması için
Ticari Sistem Yönetimi ==> Malzeme Yönetimi Parametreleri içerisinde; 
"Maliyetlendirme Servisinde Hızlı Üretim Sarf/Fire Fişleri için var olan maliyetleri kullan = Evet/Hayır" parametresi eklenmiştir.
15
GoPlus
GO3
  1. Finans
    alt alt Teminat Raporları - *
Go3'te Teminat Raporları Alınmak İstendiğinde Perakende Modülü Yoksa "Raporlanacak Kayıt Bulunamadı" Uyarısı Alınmaktadır, Raporlar Perakende Modülüne Bağlı Olmadan Alınmalı.
Go3 / GoPlus ürünlerinde Teminat Raporları alınmak istendiğinde Perakende Modülü yoksa "Raporlanacak Kayıt Bulunamadı" uyarısı alınıyordu, düzeltildi.
16
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Adres Bilgileri
Oracle Veritabanında SYS' e girip Kuruluş Bilgileri altında yer alan Adres Bilgileri ve Banka Bilgileri gibi alanlara geldiğimiz zaman boş geliyor.
Oracle veritabanında sistem işletmeni (SYS) Kuruluş bilgileri altında yer alan adres ve banka bilgileri alanlarının düzgün listelenmesi sağlandı.
17
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı Üzerinden Yaz Mutabakat Ba-Bs Alındığında İndirimleride Düşmeden Rapora Getiriyor.
Cari hesap kartı üzerinden yaz mutabakat ba-bs alındığında indirimler dikkate alınarak tutar bilgisinin getirilmesi sağlandı.
18
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri
Alternatif Amortisman Tutarı Toplu Muhasebeleştirme İle Muhasebeleştirildiğinde, Muhasebe Fişine Farklı Tutar Yansıyor.
Alternatif amortisman tutarı toplu muhasebeleştirme işlemi ile muhasebeleştirildiğinde muhasebe fişine tutarların doğru yansıması sağlanmıştır.
19
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Herhangi Bir Fiş İçerisinden Kart Browserlarına Ulaşılıp Kartlar Üzerinden F9 Menüden Herhangi Bir Rapor Alınmak İstendiğinde Program Kilitleniyor.
Herhangi bir fiş içerisinden kart browserlarına ulaşılıp rapor alınmak istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
20
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
"... Gün İçerisinde Lisans Yenileme Yapmalısınız." Uyarısı Yalnızca Programa Girişte Verilmelidir.
"... Gün İçerisinde Lisans Yenileme Yapmalısınız." Uyarısının sadece uygulama giriş sırasında verilmesi sağlanmıştır.
21
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Satınalma Faturası Muhasebe Kodları Penceresinde KDV Satırındaki Masraf Merkezi Bilgisi Görüntüsel Olarak Silinemiyor.
Satınalma faturası muhasebe kodları penceresinde KDV satırındaki masraf merkezi bilgisi görüntüsel olarak silinemiyordu, düzeltildi.
22
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Muhasebe Parametrelerinde "Muhasebeleşen Fiş Değiştirildiğinde/İptal Edildiğinde Mahsup Fişi" Silinecek Olarak Seçilmiş Ve Muhasebe İçin Kayıt Revizyon Yapılmaması Durumda Muhasebeleşen Fiş Değiştirilip Kaydedilmek İstendiğinde Access Violation Hatası Alı
Mahasebe parametrelerinde "Muhasebeleşen Fiş Değiştirildiğinde/İptal Edildiğinde Mahsup Fişi" silinecek olarak seçili olduğu durumda, Muhasebeleşen fiş değiştirilip kaydedilmek istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
23
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
Millileştirme Fişi içerisinde "İthalat Faturası Aktar" özelliği ile aynı dosyaya ait birden fazla fatura seçildiyse işaretle işlemi ile aktarılabilmelidir.
Millileştirme Fişi içerisinde "İthalat Faturası Aktar" özelliği ile aynı dosyaya ait birden fazla faturanın işaretle işlemi ile seçilerek aktarılması sağlanmıştır.
24
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Geçici Vergi Beyannamesinde 2016/4 Dönemine Ait Gelir Geçici Vergisi Beyannamesinin Ekler Kısmında Bulunan "Sınai Mülkiyet Haklarında İstisna Tablosu" Alanı Beyannameden Çıkarılmalıdır
Geçici vergi beyannamesinde ekler kısmında bulunan "sınai mülkiyet haklarında istisna tablosu" alanı beyannameden çıkarılmıştır
25
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV1 Nolu Katma Değer Vergisi Beyannamesinde "Diğer İade Hakkı Doğuran İşlemler" Kulakçığında 405 Ve 406 Kodları, 406 Kodu Altında Birleştirilmelidir
Katma değer vergisi beyannamesinde "İstisnalar-Diğer İade Hakkı Doğuran İşlemler" kulakçığında 405 ve 406 kodları birleştirilerek. 406 ve 408 kodları eklenmiştir.
26
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV1 Nolu Katma Değer Vergisi Beyannamesinde "Matrah" ve "Sonuç Hesapları" Bölümlerine, 6736 Sayılı Kanunun (6/2-a) maddesine istinaden eklenen bilgiler Kaldırılmalıdır
Katma değer vergisi beyannamesinde "matrah" ve "sonuç hesapları" bölümlerine, 6736 sayılı kanunun (6/2-a) maddesine istinaden eklenen bilgiler kaldırılmıştır.
27
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt İşlemler - Ödeme Sihirbazı
Ödeme Sihirbazı içerisinde Kasa ve Cari hesap Nakit Ödeme fişi oluşturulabilmeli ve Cari nin IBAN numarası gelmesi sağlanmalı.
Ödeme sihirbazında Ödeme Hareketleri, Banka Bilgileri ve Kasa Bilgileri seçenekleri eklenmiştir. Cari hesap ve kasa fişi oluştur işleminde tek bir ödeme fişi oluşur. Banka fişi oluştur işleminde cari hesap kartına tanımlı ilk banka bilgisinin IBAN numarası yazılır.
28
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri
Manuel Eklenen Üretimden Giriş Fişinde Üretim Emri Seçildiğinde STLINE tablosunda ki POLINEREF Alanı Update Edilmiyor
Malzeme sınıfına bağlı açılan bir üretim emrine ana ürünleri aynı oluşturulmuş bir üretimden giriş fişi bağlandığında STLINE tablosundaki PRODORDERREF alanı update edilirken POLINEREF alanı güncellenmiyordu, güncellenmesi sağlandı.
29
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları
Kampanya Kartı İçerisinde Satırdaki Malzemelerin Miktar, Tutar ve Ağırlık Gibi Seçeneklere Göre Fiş genel Toplamı Kontrol Edikten Sonra Her Ürünün Kendi Satırına Kampanya Uygulama İşlemi Yapılabilmeli.
Kampanya kartları içerisine satırdaki malzemelerin miktar, tutar ve ağırlık gibi seçeneklere göre fiş genel toplamı baz alınarak satırlara kampanya uygulanabilmesi için "FUINFOCLC" fonksiyonu eklenmiştir.  
Fonksiyon ile ilgili dokümana aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz;
30
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Turkcell Akıllı Fax Gönderiminde An Invalıd Character Was Found In Text Content Hatası Alınmaktadır.
Turkcell Akıllı Fax gönderiminde "An Invalıd Character Was Found In Text Content " hatası alınıyordu, düzeltildi.
31
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - Maliyet Muhasebesi Parametreleri
Maliyet Muhasebesinde Kapasite Birimi Miktar Olduğunda, Ürünlerin Hacim, Ağırlık Toplamları Üzerinden Miktar Kapasitesinin Hesaplanıp Dağıtım Yapılabilmelidir.
Maliyet muhasebesi parametrelerinde yer alan 'Kapasite Sürücüsü Miktar olduğunda Fiili G.G Yükleme' parametresi seçeneklerine malzeme birim setinde yer alan boyut bilgileri seçenekleri eklenmiştir. Bu seçeneklere göre kapasite sürücüsü miktar seçildiğinde fiş ebat bilgilerine göre fiili genel gider yükleme işleminin yapılabilmesi sağlanmıştır. 
32
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV 1 Beyannamesinde Kısmi Tevkifatlı Faturaların İndirimsiz Tutarı Gelmektedir.
KDV1 beyannamesinde ekler kısmında yer alan 'Kısmi Tevkifat Uygulaması Kapsamındaki İşlemlere Ait Bildirimler' de veri al ile tevkifatlı satış faturaları listelenirken indirim uygulanmış faturanın indirimsiz tutarı gelmekteydi, düzeltildi.
33
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri
Hızlı Üretim Fişinde Kayıt Numara Şablonu Yıl, Ay, Gün Formatında Çalışmıyor
Hızlı üretim fişleri kayıt numaralama şablonları gruplandırılmış artırımlı olarak seçildiğinde hatalı çalışıyordu,düzeltildi.
34
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV Beyannamesinde, Vergi Toplamı Alanlarına Seçilen Muhasebe Hesap Kodlarının Toplamı Getiriliyor.
Katma değer vergisi beyannamesinde tutar yerine hesap,hesap aralığı veya hesap listesinden hesap seçilerek işlem yapılmak istenildiğinde seçilen hesabın kodunu tutar olarak görüyordu, seçilen hesabın istenilen bakiye değerinin getirilmesi sağlandı.
35
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
 
3 Serisi Ürünlerde (Tiger enterprise3,Tigerplus3,Go3) Programa İngilizce Girildiğinde Bazı Seçenekler Türkçe Geliyor.
3 serisi ürünlere ingilizce dilinde giriş yapıldığında yaşanan çeviri eksiklikleri giderilmiştir.
36
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Yönetici Konsolu
Yönetici Konsolunda Banka Nakit Bakiyesi Bölümünde Banka Hesaplarının Statüsünü Dikkate Alınmıyor.Statüsü Kullanım Dışı Olan Hesapların da Bakiyesini Toplama Dahil Ediyor
Yönetici Konsolunda Banka Nakit Bakiyesi bölümünde 'Banka Hesapları'nın statüsü dikkate alınmıyordu, düzeltildi.
37
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura Tasarımına Değiştir İle Giriş Yapıp Miktar Alanı Yeniden Seçildiğinde Ondalıklı Kısımları Listelemiyor
Fatura tasarımında, Standart alan tanımına (miktar) değiştirle girilip hiç bir değişiklik yapılmadan kaydedildiğinde format ve metin yaslanma alanlarının default değerlere dönmesi engellendi.  
Not: Format tabında yer alan 'Gösterim formatı: Sistem öndeğeri ' seçildiğinde 'kesir' alanına yazılan değere göre listeleme yapılması sağlanmıştır.
38
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Ana Kayıtlar - Alınan Hizmet Kartları
Hizmet Kartı Üzerinde Hareketler Denildiğinde Satırdaki İşyeri No Sadece 3 Hane Göstermektedir. Örnek Olarak; 2901 Nolu İşyeri İçin Hizmet Kartı Üzerinde Hareketler 290 Göstermektedir.
Hizmet kartı üzerinden hareketler ekranı açıldığında işyeri,ambar ve bölüm bilgisi en fazla üç hane olarak listeniyordu, düzeltildi.
39
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Cari Hesap Fişlerinde Yer Alan Serbest Meslek Makbuzu Ve Vade Farkı Faturası Formları Tam Ekran Yapılabilmeli
Cari hesap fişleri içerisinde yer alan serbest meslek makbuzları ve vade farkı fatura formlarının tam ekran yapılabilmesi sağlanıştır.
40
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Fatura Tasarımında Bulunan Standart Alan Listesine Tevkifat Pay Payda Alanları Eklenmeli.
Sipariş,İrsaliye ve Fatura tasarımlarında bulunan standart alan listesine tevkifat pay ve payda alanları eklenmiştir.
41
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Mahsup Fişinde Satırdaki Belge Detayını F4 İle Kopyaladığımızda Veri Tabanı Sunucusu Hazır Değil Hatası Alınmaktadır.
Muhasebe fişlerinde satır belge detayı F4 ile kopyalanırken boş satırlar içinde kopyalama yapıldıysa kaydetme işleminde hata alınıyordu, düzeltildi.
42
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Aynı Ay İçerisinde Bir Adet Perakende ve Bir Adet Toptan Satış Faturası Girildiğinde Beyannameye Hatalı Tutar Yansımaktadır.
Aynı ay içerisinde perakende ve toptan satış faturası girildiğinde beyannameye tutar hatalı geliyordu, düzeltildi.
43
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Satınalma Emirleri
Faturaya İrsaliye Aktarıldıktan Sonra Kaydedilirken "LG_FFF_DD_STLINE 1.Mıcrosoft Cursor Engıne : Row Cannot Be Located For Updatıng. Some Values May Have Been Changed Sınce It Was Last Read (8004e38) Natıve Error: (32)" Hatası Alınıyor
Satınalma Emir Fişi üzerinden sipariş fişi eklenmesi durumunda emir fişinde malzeme satırının silinmesi veya miktarın sıfırlanması engellenerek, siparişin sevkedilmesi ile oluşan irsaliyenin faturalama sırasında hata alınması engellenmiştir.
44
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Banka Raporları - Banka Ekstresi
Personel Firma Kataloğuna Ulaşılamadığında,Banka Hesap Kartı Üzerinden Ekstre Alındığında "Access violation " Hatası Veriyor.
Personel Yönetim kataloğuna ulaşılamadığında,banka hesap kartı üzerinden ekstre alındığında "Access violation " hatası alınıyordu, düzeltildi.
45
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı Kopyalandığında Kopyalanan (Master) Kartın İçerisindeki Hesap Kodu Ve Masraf Merkezi Siliniyor.
Cari hesap kartı kopyalama işlemi yapıldıktan sonra kopyalanan ana kart içerisindeki hesap kodu ve masraf merkezi kodu alanları siliniyordu,düzeltildi.
46
GoPlus
GO3
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Tiger3 ve Tiger3 Enterprise Ürünlerinde Satınalma Parametrelerinde Yer Alan "Talep Fişi Satırları" Parametresi Go3 Ürününde de Eklenmelidir.
Go 3 ve GoPlus ürünlerinde Stok parametrelerine "Talep Fişi Satırları" parametresi eklenmiştir.Parametre seçenekleri "Koda Göre Birleştirilecek" ve "Ayrı Ayrı Basılacak" şeklindedir.
47
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Talep Fişi Üzerinden Talep Karşılama Yapıldığında Ambardaki Miktarı, Çevrim Katsayına Göre Dikkate Almıyor.
Talep Fişi üzerinden 'Talep Karşılama' yapıldığında ambardaki miktarı, çevrim katsayına göre dikkate almıyordu, düzeltildi.
48
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Red Edilen E-fatura İrsaliyesi Yeni Bir Faturaya Aktarılıp Kaydedildiğinde Faturanın Statüsü Reddedildi Oluyor
Red edilen E-fatura irsaliyesi yeni bir faturaya aktarılıp kaydedildiğinde faturanın statüsü reddedildi oluyordu,düzeltildi
49
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura Satırında Barkod Okuyucu İle Malzeme Bulunduğunda Satırdaki Ambar Bilgisi Başlıkta Ambar Bilgisi Olarak Değişiyor.
Fatura satırında barkod okuyucu ile malzeme bulunduğunda ilgili satırdaki ambar bilgisi başlıktaki ambar bilgisi olarak değişiyordu, düzeltildi.
50
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emri F9-Ardışık Malzeme Temini İşleminde Access Hatası Alınıyor.
Üretim emri F9-Ardışık Malzeme Temini işleminde access hatası alınıyordu, düzeltildi.
51
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
İthalat Operasyon Fişi ile Girilen malzeme Aynı gün Dolaşım Fişi ile başka ambara çıkıp ve Millileştirme Fişi ile Merkez ambara alındığı zaman Millileştirme Fişinin saat daha önceyse Dağıtım işlemi hatalı yapıyor.
İthalat operasyon fişi ile girilen malzeme aynı gün dolaşım fişi ile başka ambara çıkıp ve millileştirme fişi ile merkez ambara alındığı zaman millileştirme fişinde girilen saat bilgisi daha önceyse dağıtım fişine hem dolaşım fişi hem de millileştirme fişi geliyordu, dağıtım fişi içerisine işlemler getirilirken işlem sırasına göre en son girilen fişin gelmesi sağlanmıştır.
52
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura İçerisinde Malzeme Açıklamasına ABC* Yazılıp F10 Tuşuna Basıldığında İçerisinde ABC Geçen Tüm Malzemeler Listelenmektedir, Sadece ABC ile Başlayanlar Listelenmeli.
Fiş içerisinden malzeme ve cari hesap browserına ulaşılırken kodu yada açıklama alanında aranacak kelimenin bir bölümü yazılıp F10 tuşu ile ilgili browsera ulaşıldığında kayıtlar aşağıda belirtilen koşullarda listelenmesi sağlanmıştır.
Fiş içerisinde F10 tuşuna basıldığı zaman ; 
ABC yazıldığında = İçerisinde ABC geçen bütün kayıtlar listelenir ve uygun ilk kaydın üzerine konumlanır. 
ABC* yazıldığında = ABC% şeklinde çalışır ve sadece ABC ile başlayanlar kayıtlar listelenir. 
*ABC* yazıldığında = %ABC% şeklinde çalışır ve içerisinde ABC geçenler kayıtlar listelenir. 
CTRL+F ile arama yapıldığında;
*ABC* veya ABC yazıldığında = İçerisinde ABC geçen tüm kayıtlar listelenir. 
53
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme Kartı Üzerinden Ulaşılan Sipariş Hareketleri Ekranından Sipariş Fişi İçerisinde Yapılan Değişiklikler Kaydetme İşlemi Sonrası Sipariş Hareketleri Ekranına Yansımıyor.
Malzeme kartları F9 menü ile açılan sipariş hareketleri ekranından sipariş fişi içerisinde yapılan değişiklikler sipariş hareketleri ekranına yansımıyordu. Düzeltildi.
54
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan Kesilen Satış Faturası Muhasebeleştirildikten Sonra F9 - Smm Muhasebe Kodu Girildiğinde Yada Smm Mahsup Fişi Oluşturulduğunda Fişin Başındaki M Harfi E Harfi Olarak Değişiyor.
Kasadan kesilen satış faturası muhasebeleştirildikten sonra F9 - Smm Muhasebe Kodu girildiğinde veya Smm Mahsup Fişi oluşturulduğunda fişin başındaki M harfi hatalı olarak E harfi olarak değişiyordu, düzeltildi.
55
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Toplu Hesap Dağıtımı
Toplu Hesap Dağıtımında, Hesap Dağıtım Şablonundaki Öncelik Bilgisi Dikkate Alınmıyor.
Toplu hesap dağıtımı işleminde, hesap dağıtım şablonunda öncelik bilgisi 0 (boş) olan şablon dikkate alınmıyordu, düzeltildi.
56
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Devir Çekleri,Müşteri Çek /Senetleri Raporunda,Genel Durum İşyeri Filtresi Kullanıldığında Listelenmiyor.
Müşteri Çek/Senetleri raporunda "Genel Durum Tarihindeki İşyeri" filtresi kullanıldığında ilgili işyerine ait devir çekleri listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı. 
57
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emri Satırlarında Sanal Yarı Mamul Tanımlı Olduğunda ve Farklı Birimden Üretim Emri Verildiğinde Gerçekleşen Miktar Girişinde Girdi Ürünlerin Miktarları Yanlış Hesaplanıyor
Üretim emirlerinde birden fazla birime sahip bir ürünün alt biriminden üretim emri verilirse ve ilgili ürünün girdilerinde sanal yarı mamul olarak birden fazla varyantlı mamul ve girdi türünde ürünler olduğunda gerçekleşen miktar girişi sırasında sanal yarı mamul olmayan girdi türündeki ürünlerin miktarı yanlış hesaplanıyordu, doğru hesaplanması sağlandı.
58
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
İthalat Dağıtım ve Millileştirme Fişleri Filtrelerine "Muhasebeleşme Durumu" Filtresi Eklenmelidir
İthalat dağıtım fişleri ve millileştirme fişleri filtrelerine "Muhasebeleşme Durumu" filtresi eklendi.
59
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - Kasa Defteri
Kasa İşlemlerinde Toplu Muhasebeleştirme İle Oluşan Tediye /Tahsil Fişi Kasa Defterinde Listelenmemektedir
Toplu muhasebeleştirme sonucu oluşan kasa tahsil ve tediye fişleri kasa defterine yansımıyordu,düzeltildi.
60
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Ana Kayıtlar - Alış Kampanya Kartları
Satınalma Parametrelerinde Bulunan Kampanya Yapılan İşlemlerde Değişiklik Yapılırsa Parametresi Çalışmıyor
Satınalma parametrelerinde bulunan "Kampanya uygulanmış işlemlerde değişiklik yapılırsa" parametresi hatalı çalışıyordu,düzeltildi.
61
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Kullanım Dışı Olan Bir Muhasebe Kodu Mahsup Fişinde Kullanılabiliyor.
Kullanım Dışı olan bir muhasebe kodunun Mahsup Fişinde kullanılması hatası düzeltilmiştir.
62
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Ek Vergi Kartları
Fatura İçerisinden Ötv Oranı Değiştirilebilmelidir.
Ek vergi kartlarına Fiş özel kodu,Hareket özel kodu ve Hareket özel kodu 2 alanları eklenmiştir.Kullanıcının bu yeni alanlar aracılığıyla tek ek vergi kartı üzerinden farklı koşullarda; farklı oran veya tutar uygulayabilmesi sağlanmıştır.
63
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
3 Serisi Ürünlerde,Özel Kod Tanımlı Kart /Fiş/Fatura Browserda Koyu Renkte Listeleniyor,Listelenmemeli.
Özel kod tanımında renk seçimi yapılmamışsa bu özel kodun kullanıldığı kayıtların browserda koyu renk listelenmesi düzeltildi.
64
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Defterler 
e-Defter Uygulamasında, Çok Parçalı Ve Çok Kuruşlu Yevmiye Yada Defter-i Kebir (Büyük Defter) Oluşturulurken Borç, Alacak Eşit Olmasına Rağmen GİB'in Şematron Uygulamasında “Borç-Alacak Eşit Değil” Hatası Alınıyor.
Çok parçalı ve çok kuruşlu yevmiye ya da defter-i Kebir (büyük defter) oluşturulurken borç, alacak eşit olmasına rağmen şematron kontrolleri sırasında “Borç-Alacak Eşit Değil” hatası alınıyordu,düzeltildi.
65
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Araçlar
alt alt Kullanıcı İzleme Raporu
Toplu Kayıt Ekleme Özelliği İle Eklenen Birden Fazla Banka Ve Kasa İşlemleri Silindiğinde Kullanıcı İzleme Raporuna Sadece Üzerinde Silme İşlemi Yapılan Fişin Bilgileri Yansımakta, Diğer Silinen Fişler Yansımıyor.
Toplu kayıt ekleme özelliği ile eklenen birden fazla banka ve kasa işlemleri silindiğinde açıklama 2 alanına toplu kayıt ve işlem no gelmesi sağlanmıştır.
66
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Malzeme Dolaşım Fişleri
İthalat Dolaşım Fişi İçerisinde Birden fazla Dosya ile birleştirme yapılmış İthalat Dosyasını seçtikten sonra Başlık kısmında "Genel" diye bir seçenek olmalı. Sağ klikte "İthalat Faturası Aktar" gibi bir seçenek olmalı.
İthalat dolaşım fişi içerisinde birden fazla dosya ile birleştirme yapılmış ithalat dosyasını seçtikten sonra başlık kısmında "Genel" diye bir seçenek eklenerek sağ klikte "İthalat Faturası Aktar" özelliği ile aynı dosyaya ait birden fazla fatura varsa bu seçenek ile seçilerek Dolaşım fişine aktarılabilmesi sağlanmıştır.
67
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar
Sistem İşletmeni’nden Tanımlanan Zorunlu Alanlara Veri Girilmediğinde Ve Programa Farçsa Dilinde Login Olunduğunda Uyarı Alınmamaktadır.
Farsça kullanımlarda zorunlu alan uyarısı alınmadan fiş kaydedilebiliniyordu,düzeltildi.
68
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Cari Hesap Raporları - Borç/Alacak Durum Raporu
Cari Hesap Borç Alacak Durum Raporuna İşyeri Filtresi Eklenmelidir.
Cari hesap borç alacak durumu raporuna işyeri filtresi eklenerek toplamların filtrede verilen işyerlerine göre alınabilmesi sağlanmıştır.
69
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Dönemsel Ortalama Maliyet Yöntemine göre Dönem kapatma yaptıktan sonra Maliyet servisi çalıştırıldığı zaman Dönem kapatma tarihini dikkate almadan sonraki tarihlere maliyet atıyor.
Dönem kapatma yaptıktan sonra Maliyet servisi çalıştırıldığı zaman Dönem kapatma tarihini dikkate almadan sonraki tarihlere maliyet atıyordu, düzeltildi.
70
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
0 Nolu Ambar Yetkisi Olmayan Kullanıcı Alınan Vade Farkı Faturası Kaydetmek İstediğinde 0 no'lu Ambarı Kullanma Yetkiniz Yoktur Uyarısı Alınıyor.
Merkez ambara yetkisi olmayan kullanıcı ile alınan veya verilen vade farkı faturası eklenmek istendiğinde "0 no'lu ambarı kullanma yetkiniz yoktur" uyarısı alınıyordu,düzeltildi.
71
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - İthalat Operasyon Fişleri
İhracat Operasyon Fişlerinde İade Al Yapılabilmeli.
İhracat/İthalat operasyon fişlerine F9 menüye iade al / iade et seçenekleri eklenmiştir..
72
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Iran Mevzuatında Şemsi Takvim Kullanan Firmada Müşteri Çek/Senet Raporu Alınırken ‘Ara Toplam’ Filtresinde ‘Aylık’ Değeri Seçilir İse, Ay Bilgisi Miladi Takvim Olarak Geliyor.
Iran mevzuatında şemsi takvim kullanan firmada müşteri çek/senet raporunda ‘Ara Toplam’ filtresinde ‘Aylık’ seçildiğinde ay bilgisi miladi takvim olarak geliyordu. Düzeltildi.
73
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
International setlerde, Genel Parametrelerde Maliyet Yöntemi FIFO Seçili Olmasına Rağmen, Maliyetlendirme Servisi Başlatıldığında Ekrana Gelen Pencerede Maliyet Yöntemi LIFO Olarak Görünmektedir.
International setlerde, Genel Parametrelerde Maliyet Yöntemi FIFO seçili olmasına rağmen, maliyetlendirme servisi başlatıldığında ekrana gelen pencerede Maliyet Yöntemi LIFO olarak görünmekteydi, düzeltildi.
74
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri
Farklı Ay ve İşyerine Aynı Sabit Kıymet Kartı İçin Satınalma Yapılıp Amortisman Hesaplatıldığında Kayıtların Amortisman Tablosunda Bazı Aylarda İşyeri Bilgisi Hatalı Listeleniyor.
Aynı sabit kıymet kartına ait farklı işyeri ve farklı aylara sabit kıymet kayıtları olduğunda sabit kıymet kayıtları amortisman hesaplaması yapılırken bazı aylarda işyeri bilgisi hatalı listeleniyordu, amortisman tablosunda doğru işyerinin listelenmesi sağlandı.
75
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Ürün Reçete Browserında F9-Ürün Reçetesi Ağacı Penceresinde Sol Tarafta Listelenen Tüm Mamül, Ym, Hm Için Seviye Seviye Miktar Ve Birim Fiyat Listelensin Ve Kırılımlı Yapıda En Üstte Mamül Birim Fiyatı Seviyeli Olarak Görülebilsin.
Ürün reçetesi ağacında seçilen birim fiyat (ilk ve son satış/satınalma) seçilerek mamül,ym ve hm için seviye seviye miktar ve birim fiyatlar listelenmiştir. F9 menüye "Reçete Maliyeti Hesaplama","Standart Reçete Maliyetleri" ve "Fiyatları Excele Gönder" seçenekleri eklenmiştir.
76
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
WRNUM Fonksiyonunda Fransızca Dilinde Kullanıldığında, Yanlış Değer Geliyor.
Wrnum fonksiyonu Fransızca kullanıldığında hatalı yazıyordu,düzeltildi.
77
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri
Satış Faaliyetleri Altında Sözleşmelerde Özel Koda Göre Renklendirme Özelliği Çalışmıyor.
Satış faaliyetleri altında Sözleşmelerde özel koda göre renklendirme özelliği çalışmıyordu, düzeltildi.
78
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Browserlarda CTRL+A İle Tüm Kayıtlar Seçilip Toplu Kilitle İşlemi Yapıldığında Kilitli Olan İşlemler İçin De Kilitleme İşlemi Yapılıyor Ve Kayıt Bilgisi Ekranına Yazılıyor.
Browserlarda kilitleme ve kilit kaldırma işlemi yapılmadığı halde kayıt bilgisinde yapıldığına dair bilgi tutuluyordu,düzeltildi.
79
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Döviz Kur Girişi Bölen Olarak Ayarlandığında, Faturalarda İlk Kur Girişi Sonrası Doğru Hesaplama Yapılırken, Faturanın Detay Tabına Girildiğinde Dövizli Birim Fiyatlar Değişmektedir.
Döviz kur girişi bölen olarak ayarlandığında fatura işlemlerinde bazı durumlarda döviz türünü çarpan olarak hesaplamaktaydı , düzeltildi.
80
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Ambar Sayımı
Ambar Sayım İşleminde Sabit Kıymet İçin Miktar Girilip Sayım Fazlası Fişi Oluşturulduğunda Oluşan Fişin Satırlarında Tür Malzeme Olarak Geliyor ve Sabit Kıymet Kaydı Oluşmuyor.
Ambar sayım işlemi ile oluşan malzeme fişlerinde sabit kıymet türündeki kayıtlar için fiş satır türü hatalı oluşuyor ve sabit kıymet kaydı oluşmuyordu. Fiş satır türünün doğru gelmesi ve sabit kıymet kaydının oluşması sağlandı.
81
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
Satış Elemanı Cari Hesap Bağlantı Kontrolü Yapılacak İşlemlerde Teklif Fişi Seçili Olmamasına Rağmen Teklif Fişi Üzerinde Satış Elemanını Değiştirdiğimizde "Cari Hesap Satıcı Bağlantısı Uygun Değil Cari Hesabın Satıcılarından Biri Seçilmeli" Uyarısı Veriy
Teklif ve sözleşme fişleri üzerinden 'Satış Elemanı Değiştir' işleminde cari hesap - satıcı bağlantı uyarısının, Satış Dağıtım parametrelerindeki 
"Satış Elemanı Plasiyer ve Satış Temsilcisi Cari Hesap Bağlantı Kontrolü Yapılacak İşlemler" seçimine göre yapılması sağlanmıştır. 
82
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Durum Raporları - Malzeme Ambar Durum Raporu
Malzeme Ambar Durum Raporunda Gerçekleşen Diğer Çıkışlar Standart Alanı Değer Getirmiyor
Malzeme Ambar Durum raporunda "Gerçekleşen Diğer Girişler" ve "Gerçekleşen Diğer Çıkışlar" standart alanlarına tanımlı malzeme fişlerinden değer getirilmesi sağlandı.
83
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satış Faturaları KDV Raporu
Faturanın Toplam Matrahı Kadar Net İndirim Uygulandığında Üstlenilen KDV Tutarı KDV Raporuna Yansımalıdır.
Satış ve Satınalma Faturaları KDV raporlarına net indirim sonucu üstlenilen KDV ve indirim tutarlarının yansıtılabilmesi için standart alan listesine "Üstlenilen KDV Tutarı" ve "Üstlenilen İndirim Tutarı"alanları eklenmiştir.
84
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Satınalma Emirleri
Satınalma Emirleri Fişi Girildiğinde Fişin İçerisinde Miktarlar Kontrolü Yapılsın Check İşareti Atılmasına Rağmen İlgili Emir Onay Bilgisi Onaylandı Seçilip Siparişe Çevirip Tamamı Sevk Edildiğinde İlgili Emirde F7 Tuşu İle ilgili Bekleyen Miktar Yanlış
Satınalma emirleri browserında F7 ile satır detay bilgileri açıldığında bekleyen miktar hatalı geliyordu, düzeltildi.
85
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - Otomatik Muhasebeleştirme Parametreleri
Otomatik muhasebeleştirme parametrelerine eksik olan ithalat ve ihracat fişleri eklenmelidir.
Otomatik muhasebeleştirme parametrelerine otomatik muhasebeleşecek ithalat ve ihracat fişleri parametreleri eklenmiştir.
86
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış Sipariş Fişinde İşyeri Bazında Kayıt Numaralandırma Şablonu Varsa, "Satış Siparişi İçin Uygun Fiş Numarası Oluşturulamadı" Mesajı Alınıyor.
Satış sipariş fişinde işyeri bazlı kayıt numaralama şablonu kullanıldığı durumda fiş numarası otomatik oluşmuyordu,düzeltildi.
87
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
İşlem Dövizli Girilen Faturanın Kaydedilmesi Sonucu Ödeme Tipine Bağlı Olarak Eklenen Kredi Kartı Fişinde Tutarlar Yanlış Oluşuyor
İşlem dövizli girilen faturanın kayıt edilmesi sonucu ödeme tipine bağlı olarak açılan kredi kartı fişinde, kredi kartı hesabının döviz türü ile faturadaki işlem döviz türü farklıysa tutarlar yanlış oluşuyordu, düzeltildi.
88
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - *
Satınalma Emri Fişleri ve Satınalma Teklifi Browserlarında Tutar Kolonundaki Veriler Sola Dayalı Geliyor.Sağa Dayalı Gelmeli
Satınalma Emirleri ve Satınalma Teklifleri browserlarında tutar kolonundaki verilerin sağa dayalı olarak gelmesi sağlandı.
89
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Varyantlı Malzemeye Ait Varyantlar İçin Öndeğer Stok Yeri Fişlerde Gelmemektedir.
Malzemeye ait varyantlar üzerinde ambar parametrelerinde tanımlanan öndeğer stok yeri bilgisinin fişlere yansıması sağlanmıştır.
90
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Malzeme (Sınıfı) Satış Fiyatları
Fiyat Kartları Browser Filtreleri Arasına Cari Hesap Özel Kod 1, 2, 3, 4, 5 Filtreleri Eklenmelidir.
Satınalma ve satış modülleri altında bulunan malzeme ve hizmet fiyat kartları browser filtrelerine özel kod,özel kod2,özel kod3,özel kod4 ve özel kod5 filtreleri eklenmiştir.
91
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetlerim
Sözleşme Satırlarında Bekleyen Miktar Bilgisi Fiş Yazdırıldığında Hatalı Gelmektedir.
Sözleşme satırlarında 'Bekleyen Miktar' bilgisi fiş yazdırıldığında hatalı geliyordu, düzeltildi.
92
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (Excel’den)
International Setlerde Programa Türkçe Login Olunduğunda F12 İle Excel'e Aktarma İşleminde Rusça Karakterlerde Bozulmalar Yaşanıyor.
International setlerde programa Türkçe login olunduğunda F12 ile Excel'e aktarma işleminde Rusça karakterlerde bozulmalar oluıyordu, düzeltildi.
93
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Malzeme Üzerinden Alınan F9-Alımlar Listesinde Konsinye Çıkış İrsaliyeleri de Listeleniyor.
Konsinye çıkış irsaliye toplamları malzeme ve ambar toplamları üzerinden açılan "Alımlar" ekranına yansıyordu. Yapılan düzenleme kapsamında konsinye çıkış ve konsinye giriş irsaliyelerinin alımlar ve satışlar ekranına gelmemesi sağlanmıştır.
94
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Yaz Etiket Tasarımında Arayüz Uyarlama İle Malzeme Kartı Browserına Eklenen Alanlar Değer Getirmiyor.
Yaz Etiket Tasarımında Arayüz Uyarlama İle malzeme kartı browserına eklenen alanlar değer getirmiyordu, düzeltildi.
95
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Yönetim Karar Destek
alt alt Ana Kayıtlar - Rapor Üretici
Kart Browser Ekranlarında Rapor Üretici Raporlarından Eklenen Rapor Seçeneği F9 Menüye Gelmiyor
Rapor üretici raporları kart browserları sağ tuş menüde gelmiyordu,gelmesi sağlandı.
96
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Fatura İptal Edildiğinde Bağlı Sipariş Fişinin Statüsü Parametreye Bağlı Olarak Öneri / Sevkedilemez Ya Da İptal Yapılabilmeli.
Fatura iptal edildiğinde, Satınalma ve Satış Dağıtım Parametrelerine eklenen "Fatura İptal Edildiğinde Bağlı Sipariş Fişinin Statüsü : Değiştirilmeyecek /Öneri/ Sevkedilemez/ Sevkedilemez ve Sipariş iptali" seçeneği ile bağlı sipariş fişinin statüsünün değiştirilmesi sağlanmıştır.
Eklenen parametre, "Fatura İptal Edildiğinde Bağlı İrsaliye İptal edilsin" parametresi "Evet" seçili olduğunda çalışmaktadır..
97
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Hareketleri
Kilitli Banka Alınan Hizmet Faturası ve Alınan Serbest Meslek Makbuzu Kopyalandığında, Oluşan Fiş Kilitli Olarak Kaydediliyor
Kilitli Banka Alınan Hizmet Faturası ve Alınan Serbest Meslek Makbuzu kopyalandığında, oluşan fiş kilitli olarak kaydediliyordu, düzeltildi.
98
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Dosya
    alt alt Fiş Numaralama - Faturalar
Fiş Numaralama İşlemi ile Muhasebeleştirilmiş Kayıtlar Yeniden Numaralandırılmamalı.
Fiş numaralama işlemi ile muhasebeleştirilmiş kayıtlar yeniden numaralandırılıyordu,"Muhasebeleşmiş fişler bulundu.Muhasebeleşmiş fişler numaralandırılmayacaktır" uyarı mesajı verilerek muhasebeleşmiş fişlerin yeniden numaralandırılması engellendi. 
99
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebeleşen Fiş Değiştirildiğinde/İptal Edildiğinde Mahsup Fişi: Silinecek seçili Durumda İken Hızlı Üretim Fişlerine İle Oluşan Malzeme Fişleri Muhasebeleştirildikten Sonra Hızlı Üretim Fişi Değiştirildiğinde Muhasebe Fişleri Silinmeli.
Hızlı Üretim Fişleri ile oluşan 'Malzeme Fişleri' muhasebeleştirildikten sonra, hızlı üretim fişinde yapılan değişiklik sonrasında parametreye göre Muhasebe Fişlerinin silinmesi sağlanmıştır.
100
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
İşyeri Bazında Tanımlanan Kayıt Numaralama Şablonu Çalışmıyor.
Sipariş,irsaliye ve faturalar için işyeri bazlı kayıt numaralama şablonu çalışmıyordu,düzeltildi.
101
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Skonsolda Fatura Eklendiğinde Varyantlı Malzemenin Stok Miktarı Görüntülenmiyor.
Skonsol kullanımlarında varyantlı malzemeler için varyant seç ekranında stok miktarı görüntülenmiyordu,düzeltildi.
102
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Talep Fişi Formunda Tanımlı Alan Eklerken Kullanılan Ek Bilgi Alanı Seç Bölümü Çalışmıyor.
Talep fişi form tasarımında tanımlı alan ekleme işleminde "ek bilgi tanımı seç" işlemi yapılamıyordu, düzeltildi.
103
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
International Setlerde Azeri Dilinde Giriş Yapıldığında, Tablo Olarak Alınabilen Raporlarda Ters E (ə) Harfleri Kolon Başlıklarında Düzgün Görüntülenemiyor.
International Setlerde Azeri dilinde giriş yapıldığında, Tablo olarak alınabilen raporlarda ters e (ə) harfleri kolon başlıklarında düzgün görüntülenemiyordu, düzeltildi.
104
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Farklı Bir İşyerinde Karşılıksız Yapılan Müşteri Çeki Tahsil Edilemiyor Statüsüne Çekilemiyor
İşyerleri arası işlem bordrosu ile farklı bir işyerine aktarılan çeklerin karşılıksız çıkması sonrası tekrar ilk işyerine aktarıldığında, Tahsil Edilemiyor bordrosu içerisinde ilgili çekler listelenmiyordu, düzeltildi.
105
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
İndirim Satırı Girilmiş Siparişlerde Proje Analiz Raporunda İndirim Girilmemiş Tutarıyla Geliyor.
Proje analizi raporunda İndirim uygulanmış siparişler için indirim uygulanmamış tutar yansıyordu, düzeltildi.
106
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Planlama
    alt alt Üretim Planlama - Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP)
MRP Filtrelerinde Sipariş Özel Kodu Filtresine Tıklandığında Satınalma Sipariş Özel Kodu Ekranı Geliyor Satış Siparişi Özel Kodu Ekranı Gelmeli.
MRP ve MPS filtrelerinde sipariş özel kodu filtresine girildiğinde satınalma sipariş özel kodu ekranı geliyordu, satış siparişi özel kodu ekranı gelmesi sağlandı.
107
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Kullanıcı Yetkilerinde Malzemeler İçin "Seç" Yetkisi Verildiğinde Malzeme Türlerinde Sadece Karma Koli Gözüküyor.
Kullanıcı yetkilerinde malzemeler için "Kayıt Türü" yetkisi altında "Karma Koli" yetkisi kısıtlanmış olsa dahi malzeme browserında listede Karma Koli seçeneği görünüyordu, düzeltildi.
108
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Toplu Karşı Sipariş Oluşturma İşleminde Sipariş Fişlerinde Özel Kod Belirtildiği Durumda, Fişlerde Kullanılan Özel Kodlardan Biri Oluşan Karşı Siparişe Taşınmaktadır.
Toplu karşı sipariş oluşturma işleminde fişlerde özel kod, yetki kodu,proje kodu girildiği durumda, fişlerde kullanılan kodların oluşan karşı siparişe taşınması engellenmiştir.
109
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Kullanıcının, Satınalma Teklif Yönetimi Altında "Satınalma Sözleşme Fişi" Yetkisi Yoksa Sipariş, İrsaliye Ve Faturalarda F9-Ek Malzemeleri Uygula Penceresinde "Seç" Butonu Disable Geliyor.
Kullanıcının satınalma teklif fişi olmadığı durumlarda sipariş,irsaliye ve fatura içerisinden erişilen ek malzeme uygula penceresinde "seç" butonu pasif geliyordu,düzeltildi.
110
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Teminat Bordroları
İşlem Bordrosu(Müşteri Senedi) Portföyde Tahsil Edilerek Muhasebeleştirildiğinde Protestolu Senetler Muhasebe Kodu Geliyor.
İşlem Bordrosu(Müşteri Senedi) portföyde tahsil edilerek muhasebeleştirildiğinde 'Protestolu Senetler Muhasebe Kodu' geliyordu, 'Eldeki Senetler Muhasebe Kodu' gelmesi sağlanmıştır.
111
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
International Setlerde Tüm Dil Seçimlerinde Sipariş Fişi İçerisinde F9 Menü'de Yer Alan 'Toplu Statü Kapat' Seçeneği Türkçe Olarak Görünmektedir.
Sipariş fişleri içerisinden F9 menü ile erişilen "toplu statü kapat" seçeneğinin ingilizce çevirisi yapılmıştır.
112
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Sipariş Form Tasarımında Birim Fiyat Standart Alanı Üzerinde Belirtilen Kesir Hanesi Dikkate Alınmıyor
Sipariş form tasarımında standart alanlar içerisinde bulunan "Birim Fiyat" alanı için verilen kesir hanesinin form yazdırma işleminde dikkate alınması sağlandı.
113
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Hareketleri
Cari hesap hareketleri Penceresinde Yetki Kodu Verilmemiş Diğer Hareketlerde Görülebilmektedir.
Kullanıcılarda yetki kodu kontrolü yapıldığında Cari hesap hareketleri penceresinde yetki kodu verilmemiş hareketlerin listelenmemesi sağlanmıştır.
114
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
Skonsolda Fatura Kaydedildikten Sonra Açılan Yeni Fatura Ekranında Cursor Barkod Alanına Konumlanmıyor
Skonsol ürününde İzle-Seçenekler menüsü Kullanıcı Öndeğerleri bölümünde öndeğer cari seçili olan kullanıcı için;fatura kaydedildikten sonra açılan yeni fatura ekranında imleç barkod alanına konumlanmıyordu, düzeltildi.
115
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
Malzeme Satış ve Satınalma Fiyat Kartlarında Malzeme Miktarına Göre Koşul Tanımlanıp Fiş Satırında Miktar Bilgisi Yazıldığında Fiyat Güncellenmiyor
Tanımlı satış ve satınalma fiyat kartında miktar koşulu tanımlanıp fiş satırında miktar bilgisi değiştirildiğinde satırdaki birim fiyat güncellenmiyordu, düzeltildi.
116
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Satınalma Faturası Üzerinde F9-Barkod Yaz Yapıldığında Faturadaki Sıraya Göre Yazsın İsteniyor.Şu An Items Tablosundaki Logicalrefe Göre Yazıyor.
Barkod yazdırma işleminde Satış/Satınalma sipariş ,irsaliye ve faturalarında girilen sıraya göre yazdırılması sağlanmıştır.
117
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Ticari Sistem Yönetimi
alt alt Tanımlar - *
Ticari Sistem Parametrelerine Bulunan Kayıtlarda Revizyon Takibi Ekranında Muhasebe Fişleri Seçeneklerinde Kapanış Fişi Seçeneği Bulunmuyor.
Kayıt revizyon takibi parametrelerinde muhasebe fişleri seçeneklerine kapanış fişi de eklenmiştir.
118
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartına Öndeğer Tanımlanan Proje Kodu Fişte Cari Kod Değiştirildiğinde X Carinin Kartında Proje Kodu Yoksa Silinmiyor,Kalıyor.
Fiş içerisin cari değişikliği yapıldığında yeni seçilen cari hesap kartında tanımlı proje kodu bilgisi olmadığı durumda proje kodu alanını boşaltmıyor,eski cari hesap kartına ait proje kodu bilgisi kalıyordu,düzeltildi.
119
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Navigator
    alt alt Çek Senet Fonksiyonları - CSCALC
Cscalc Fonksiyonunda Bnac Ve Dst Filtreleri Birlikte Yanlış Değer Getiriyor
Cscalc fonksiyonu Bnac ve Dst filtreleri verilerek alındığında hatalı tutar getiriyordu,düzeltildi.
120
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Fatura Basımında Grup Koduna Göre Birleştirme Var İse Grup İndirim Oranı Standart Alanı Son Satırda Değer Getiriyor.
Fatura basımında 'Grup Koduna Göre Birleştirme' olduğunda, "Grup İndirim Oranı" standart alanı tüm satırlarda basılmıyordu, düzeltildi.
121
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesaplar browserında “F9-Yaz (Mektup) Grup Şirketleri” tasarımında Cari Hesap Dövizli Bakiyesi Hatalı Tutar Getiriyor.
Cari hesap browserında F9-Yaz (Mektup) Grup Şirketleri form tasarımında "Cari Hesap Dövizli Bakiyesi" hatalı değer getiriyordu, düzeltildi.
122
GoPlus
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Yüklenilen KDV Listesinde, Satınalma Faturasındaki Seri Numarası Alanı Alış Faturasının Seri Numarası Alanına Gelmiyor.
Yüklenilen KDV listesi satınalma filtrelerine 'Alış faturasının serisi kısmına basılacak değer- Belge Numarası/Seri Numarası' filtre seçeneği eklenmiştir. Seçilen değere göre 'Alış Faturasının Serisi' alanına seçilen değerin gelmesi sağlanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70