Logo Muhasebe Programı


Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Kayıt türü Ticari ve Dövizli Ticari olan banka hesaplarına ait son durum bilgileri, banka hesap kartlarında F9-sağ fare düğmesi menüsünde yer alan Hesap Durumu seçeneği ile izlenir.
Tablo satırlarında, hesap detaylarına ait son durum bilgileri Borç/Alacak alanlarında görüntülenir. Ticari hesap türü altında cari hesaplar, takas çekleri, tahsil senetleri ve kesilen çekler izlenir.
Kesilen Çekler Toplamı satırında firmanın tahsil edilen ve henüz tahsil edilmemiş çek toplamları, Cari Hesap satırında, cari hesap toplamları, Toplam Nakit alanında cari hesap toplamı ve tahsil edilen çeklerin toplam borç/alacak tutarları, Tahsil / Takas Toplamı alanında tahsil senetleri ve takas çekleri borç/alacak toplamları görüntülenir. Genel Toplam alanında toplam nakit ve tahsil / takas toplamlarını dikkate alınarak hesaplanan borç, alacak ve bakiye tutarları görüntülenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70