Logo Muhasebe Programı

On 23:53:00 by Muhasebe Kursu in    No comments


Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Muhasebe fişlerinde satırdaki muhasebe hesabına ait işlemin ilgili olduğu masraf merkezi ve/veya projeler sağ fare tuşu menüsündeki Hesap Dağıtım Detayları seçeneği ile kaydedilir.
Dağıtım detayları penceresinden kaydedilen bilgiler şunlardır:
Masraf Merkezi Kodu / Açıklaması: Hesaba ait işlemin ilgili olduğu masraf merkezinin kodu ve açıklamasıdır. Her iki alandan da kayıtlı masraf merkezleri listelenir ve ilgili tanım seçilir.
Proje Kodu / Açıklaması: Hesaba ait işlemin ilgili olduğu proje kaydının kodu ve açıklamasıdır. Her iki alandan da kayıtlı projeler listelenir ve ilgili tanım seçilir.
Dağıtım Oranı: Satırdaki işlem tutarının belirtilen proje ve masraf merkezine hangi oranda yansıyacağını belirtir.
İşlem tutarı masraf merkezlerine dağıtılırken dağıtım oranı %100'e tamamlanmadığında işlemin kaydedilip kaydedilmeyeceği Muhasebe Çalışma Bilgileri'nde yer alan Muhasebe Fişleri Hesap Dağıtım Detayında Eksik Dağıtım seçeneği ile belirlenir.
Borç / Alacak Tutarı: Dağıtım oranı ile hesap hareketinin tutarı dikkate alınarak hesaplanan dağıtım borç/alacak tutarıdır.
Hesap dağıtım detayları "Kaydet" düğmesi tıklanarak kaydedilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70