Logo Muhasebe Programı

Daha önce oluşturulmuş bir ödemeli sipariş veya faturanın tutarı sonradan herhangi bir nedenle değiştirildiğinde, kullanıcının oluşturduğu ödeme hareketleri için yapılabilecek işlemler aşağıda listelenmiştir:
Tekrar Oluşturulsun: Sipariş veya fatura tutarı değiştirildiğinde, daha önce oluşturulmuş ödeme hareketleri yeni tutar doğrultusunda tek satır halinde listelenir.
Değişmesin: Bu seçenek tercih edildiğinde, sipariş veya fatura tutarının azaltılması durumunda program kullanıcıyı "Ödemeler toplamı belge toplamı ile uyuşmuyor" mesajı ile uyarır. Tutar arttığında ise "Ödemeler toplamı belge toplamından küçük olamaz" mesajı ekrana gelir. Her iki durumda da kullanıcı ödeme planı üzerinde manuel olarak değişiklik yapıp ilgili fişi kaydeder.
Tutar Farkı (Satırlara Dağıtılsın): Tutar değişimi sonucu oluşan fark, ödeme hareketleri penceresindeki tüm satırlara eşit olarak dağıtılır.
Tutar Farkı (İlk Satıra Eklensin): Tutar değişimi sonucu oluşan fark, ödeme hareketleri penceresinde ilk satıra eklenir.
Tutar Farkı (Son Satıra Eklensin): Tutar değişimi sonucu oluşan fark, ödeme hareketleri penceresinde son satıra eklenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70