Logo Muhasebe Programı

On 12:21:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Kullanıcılar

   

Terminallerde çalışan kullanıcıların tanımlandığı ve bağlı olduğu grubun belirlendiği bölümdür. Kullanıcı tanımları menüsüne girildiğinde, gruplarda olduğu gibi burada da LOGO adındaki kullanıcı öndeğer olarak tanımlı gelir.
Yeni kullanıcı tanımı yapmak için Ekle seçeneği kullanılır. Kullanıcı tanımı penceresinde yer alan alanlar ve girilen bilgiler şunlardır:
No: Kullanıcıya verilen numaradır. Yeni bir kullanıcı tanımı yapılırken en son verilen kullanıcı numarasından bir sonraki numara doğrudan bu alana gelir. Gerekirse değiştirilir.
Adı: Kullanıcının adıdır.
Şifre: Kullanıcının programa girerken kullanacağı şifredir.

Detaylar

Detaylar bölümünde, kullanıcı için izleme yapılıp yapılmayacağı, programı hangi dil ile çalıştıracağı ve E-Mail adresi belirlenir.
Kullanıcının programla çalışmasının istenmediği durumlar olabilir. Bu durumda Kullanımı Engelle kutusu seçeneği işaretlenir.
Kullanıcı bilgileri Kaydet düğmesi tıklanarak kaydedilir. Tanım kaydedilmeden önce program, kullanıcı şifresinin tekrar girilmesini ister. Şifre tekrar girilir ve doğruluğu kontrol edilerek tanım kaydedilir. Yapılan tanım kullanıcılar listesinde, numarası, adı ile listelenir. Tanımın yanındaki kutu tıklanır. İlgili seçenekler ile, kullanıcının yer alacağı gruplar, hangi firma ile çalışacağı ve hangi işlemleri yapacağı, kullanacağı terminal ya da terminaller belirlenir.
MyLogo'dan kanun parametrelerinin indirilmesi için gerekli ayarlamalar da kullanıcı detayları penceresinde WEB Servisi alanında belirlenir. WEB işlemleri için Web Servis Bağlantıları seçeneği ile kaydedilen kullanıcılar listelenir ilgili tanım seçilerek kullanıcı eşleştirmesi yapılır.
Kullanıcının programla çalışmasının istenmediği durumlar olabilir. Bu durumda Kullanımı Engelle seçeneği işaretlenir.
Kullanıcı bilgileri Kaydet düğmesi tıklanarak kaydedilir. Tanım kaydedilmeden önce program, kullanıcı şifresinin tekrar girilmesini ister. Şifre tekrar girilir ve doğruluğu kontrol edilerek tanım kaydedilir. Yapılan tanım kullanıcılar listesinde, numarası, adı ile listelenir. Tanımın yanındaki kutu tıklanır. İlgili seçenekler ile, kullanıcının yer alacağı gruplar, hangi kurum ile çalışacağı ve hangi işlemleri yapacağı, kullanacağı terminal ya da terminaller belirlenir.

Grup Seçimi
Terminal Seçimi
Kullanıcı Yetkileri


0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70