Logo Muhasebe Programı

On 07:09:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Cari Hesap Hareket Aktarımı, aynı cari hesap için herhangi bir nedenle birden fazla kart açılması durumunda, bu kartlar ile yapılan hareketlerin tek bir cari hesap ile izlenmesini sağlar. Cari Hesap program bölümünde İşlemler menüsü altında yer alır.
Hareketleri aktarılacak cari hesaplar, Cari Hesap Kodu ve Unvanı alanlarında, aktarımın yapılacağı cari hesap ise Aktarılacak Cari Hesap Kodu ve Aktarılacak Cari Hesap Unvanı alanlarında belirtilir. Tüm bu alanlardan kayıtlı cari hesaplara ulaşılarak ilgili kayıtlar seçilebilir.
Cari Hesap Kodu ve Unvanı alanlarında * işareti ile toplu seçim de yapılabilir. Örneğin Cari Hesap Kodu alanında C* yazıldığında kodu C ile başlayan tüm cari hesapların hareketleri, Aktarılacak Cari Hesap Kodu alanında belirtilen cari hesap tanımına aktarılır.
Aktarım Yapılacak Dönem Seçimi
Cari hesabın bir dönem içindeki hareketleri aktarılabileceği gibi tüm dönemlerdeki hareketleri de aktarılabilir. Dönem seçimi, Cari Hesap Hareket Aktarımı penceresinin alt bölümünde yer alan Aktarım Yapılacak Dönemler bölümünde yapılır. "..." imgesi tıklandığında açılan dönem seçim penceresinde Dönemler bölümünde tanımlı dönemler yer alır. Hareketleri aktarılacak dönem üzerinde "Ekle" seçeneği tıklanır ve ilgili dönem "Seçilenler" bölümüne aktarılır. "Hepsini" seçeneği ile tüm dönemler seçilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70