Logo Muhasebe Programı

On 07:10:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Grup şirketi tipindeki cari hesaplara toplu mektup gönderimi için Cari Hesap modülü / İşlemler menüsü altındaki Toplu Mektup Gönderme (Grup Şirketleri) seçeneği kullanılır.
Toplu mektup gönderimlerinde, gönderim yapılacak grup şirketleri "Cari Hesap Filtrele" seçenekleri kullanılarak belirlenir. Bu filtre seçenekleri şunladır:
Filtre
Değeri
Grup Şirketi Kodu
Alıcı / Satıcı / Alıcı+Satıcı
Grup Şirketi Özel Kodu
Grup / Aralık
Grup Şirketi Yetki Kodu
Grup / Aralık
Cari Hesap Statüsü
Kullanımda / Kullanım Dışı
İlçe
Grup / Aralık
Şehir
Grup / Aralık
Ülke
Grup / Aralık
Ticari İşlem Grubu
Grup / Aralık
Bakiye Tarihi
Tarih girişi
Borç Bakiye Aralığı
Başlangıç / Bitiş
Alacak Bakiye Aralığı
Başlangıç / Bitiş
Grup Şirketi KoduÖzel Kodu ve Yetki Kodu alanlarında grup ya da aralık tanımı yapılarak koşul belirlenir. Bu alanlardan cari hesaplar, özel kodlar ve yetki kodları listelerine ulaşılarak istenen özellikteki kayıtların filtrelenmesi sağlanır.
Gönderim işlemi yapılacak grup şirketleri, cari hesap kayıtlarında belirtilen adres bilgilerine göre de filtrelenebilir. Bunun için İlçeŞehir ve Ülke filtre satırlarında grup ya da aralık tanımı yapılarak koşul belirlenir.
Ticari İşlem Grubu filtre satırında grup ya da aralık tanımı yapılarak mektup gönderilecek grup şirketleri ticari işlem grubu bilgisine göre de belirlenir.
Filtre satırlarında istenen koşullar belirlendikten sonra Tamam düğmesi tıklanarak  gönderimde kullanılacak form seçilir ve gönderim işlemi başlatılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70