Logo Muhasebe Programı




Logo Devir İşlemi

İlgili yıl hesaplarını kapatarak yeni yıla açılış fişi oluşturabilirsiniz. Logo devir işlemi iki aşamalı olarak yapılabilmektedir. Logo devir işlemi ilk olarak firma kopyalama işlemi ile başlar. Bu işlem sırasında mevcut döneminizdeki cari hesaplarınız, stok kartlarınız, banka hesaplarınız, kasa hesabınız, sabit kıymet kartlarınız vb. kopyalanarak yeni firmaya aktarılır. Logo devir işlemi sırasında oluşturulan dizaynlar yeni firmaya aynen aktarılmaktadır. 2018 yılı mali kontrol işlemleriniz bittikten sonra kapanış fişi oluşturulur ve 2019 yılına açılış fişi olarak rakamsal devriniz yapılır.

Logo devir işleminizin kontrollü yapılması önemlidir.

Logo devir işleminiz yapılmadan önce yedek alınır böylece yaşanacak sorunlara karşı önlem alınmış olur.

Siz değerli iş ortaklarımıza devir işlemi sırasında yardımcı olmak için profesyonel ekibimiz 7/24 destek verecektir.

Ekibimiz, sektörün en iyi yazılımcıları ve finans uzmanlarından oluşmaktadır. Devir işlemlerinizi teknik ve muhasebesel kontroller eşliğinde yapmaktayız.

Devir işleminizi sizin belirlediğiniz saatte yaparak firma işleyişinize engel olabilecek durumlara engel olmaktayız.
Bizimle yeni yıla merhaba demek isterseniz kurumsal telefon numaramızdan veya whatsapp destek hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70