Logo Muhasebe Programı

Muhasebe Bağlantı Kodları ekranında yapılan tanımlamalarının listelenmesi ve raporlanabilmesi amacıyla excele aktarılması işlem adımları için makalemizi inceleyebilirsiniz.

2.51.00.00 versiyonu ile beraber Muhasebe Bağlantı Kodları ekranında yapılan tanımlamalarının listelenmesi ve raporlanması amacıyla tanım ekranlarının tamamına "Tüma Kayıtları Excel'e Aktar" butonu eklenmiştir.

baglanti kodu aktar001

Ekranın alt bölümünde yer alan butona tıklandığında açılan "Excel'e Veri Aktarımı" ekranında bağlantı kodu bilgilerinin yer aldığı excel dosyasının oluşacağı yer belirtilmelidir.Bilgilerin Excel'e aktarılması sonrasında excel dosyasının otomatik olarak açılması isteniyor ise, "Tamamlandığında Raporu Görüntüle" kutucuğu işaretlenmelidir.
baglanti kodu aktar002

Bu işlemler sonrasında bağlantı kodları bilgileri  excel dosyasına aktarıldığında listeleme aşağıdaki excel görüntüsü gibi olacaktır.Excel'e aktarımı yapılan ilgili bağlantı kodu tanımlaması içerisinde hangi seçenekler var ise bu bilgilerin tamamı, excel dosyasında kolon şeklinde listelenecektir. 

baglanti kodu aktar003

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70