Logo Muhasebe Programı

ERP ürünleri için 2.39.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.


Önemli Uyarı :
Kurulum dosyalarında güncellemeler yapılmış olup, kurulumdan önce bu dokümanı incelemenizi rica ederiz.
Dikey çözümlerin tamamı kurulmadığında açılışta dikey çözümlerle ilgili uyarı alınabilir. Uyarı alınmaması için add-ons.ini dosyasının içerisinde istenmeyen satırların başına - (eksi) işareti konulmalıdır.
Program klasöründe bulunan add-ons.ini dosyasının içerisinde program açılırken yüklenecek çözümler seçilmektedir. Kullanmadığınız uygulamalara ait satırların başına - (eksi) işareti koyarak program açılışının daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.
Sql 2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.16.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.
Genel Uyarılar:
• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir.
• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.
2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :
Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identity özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş viewlar var ise bu viewslar silinmelidir.
Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulum sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
2.13.00.00. Versiyonuna Özel Uyarılar :
2.13.00.00 sürümü ile birlikte ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser’ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir.
Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları 2.13.00.00 sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir. Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz.
İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri 2.13.00.00 olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır.
2.12.01.00 ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir.
2.14.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.19.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.19.00 versiyonu ile bilikte Malzeme ve Hizmet toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alacaktır. Data büyüklüklerine göre farklılaşacak veritabanı güncelleme sürelerinin  tespiti için, güncellemenin öncelikle test ortamında yapılması önerilir.
LV_FFF_DD_SRVNUMS
LV_FFF_DD_SRVTOT
LV_FFF_DD_STINVENS
LV_FFF_DD_STINVTOT
LV_FFF_DD_VRNTINVENS
LV_FFF_DD_VRNTINVTOT
Bu versiyonla birlikte LG_ başlayan eski tablolara işlem yapılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor yada form tasarımlarındaki stok toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar kontrol edilerek view'lardan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir. 
2.25.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.25.00.00 sürümüne geçişle birlikte mevcut tablolara yeni kolonların eklenmesi gerekmektedir. Kolon eklenmesi ve kolonların güncellenmesi sırasında performans sorunu yaşanmaması için sürüm güncelleme işlemi öncesinde aşağıdaki sorguların çalıştırılması gerekmektedir.
FFF : firma numarası (001,002 gibi); DD : dönem numarası (01, 02, 03 gibi).
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE  ADD "CODEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ADD "LINETYPE" smallint NULL
UPDATE LG_FFF_DD_CLFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_BNFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_KSLINES SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EMFLINE SET CODEREF=0, LINETYPE=0 WHERE LINETYPE IS NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ENABLE TRIGGER ALL
2.31.00.00 sürümüne özel uyarı :
Ürün görsel altyapısındaki güncellemelerden dolayı 2.31.00.00 ve sonrasındaki sürümlerde Tema kullanılmaması gerekmektedir.
2.34.00.00 sürümüne özel uyarı :
2.34.00 versiyonu ile birlikte Cari Hesap toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alabilir.
LV_FFF_DD_CLTOTFIL
LV_FFF_DD_CLTOTFILV1
LV_FFF_DD_GNTOTCL
Bununla birlikte; LG_FFF_DD_GNTOTCL, LG_FFF_DD_CLTOTFIL  tabloları artık kullanılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor ya da form tasarımlarındaki cari hesap toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar (SQLINFO) ve raporlar kontrol edilerek view'lar dan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir.   
2.35.00.00 sürümüne özel uyarı : 
Cari hesap toplamlarının view yapısına dönüştürülmesi ile birlikte Oracle veri tabanı kullanan müşterilerimizde işyeri bazında Cari hesap toplamlarının düzgün listelenebilmesi için versiyon değişimi sonrası cari hesap toplam servis çalıştırılmalıdır.
2.36.00.00 sürümüne özel uyarı : 
-  Toplu gerçekleşen üretim emri maliyet hesaplamada performans arttırımı sağlamak için  Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi sırasında LG_FFF_DD_STFICHE tablosunda olan bazı kolonlar LG_FFF_DD_STLINE tablosuna yazılmaktadır.  Tabloları sürüme göre güncelleme sırasında performans sorunu yaşamamak için öncesinde;
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "PORDERFICHENO" varchar(17) NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "QPRODFCREF" int NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "RELTRANSFCREF" int NULL
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       PORDERFICHENO = STFIC.PORDERFICHENO, QPRODFCREF = STFIC.QPRODFCREF, RELTRANSFCREF = STFIC.RELTRANSFCREF
       LG_ FFF_DD _STLINE STRNS 
       LEFT OUTER JOIN LG_FFF_DD _STFICHE STFIC ON (STRNS.STFICHEREF  =  STFIC.LOGICALREF)
       STRNS.QPRODFCREF IS NULL 
       AND ((STFIC.PORDERFICHENO '') OR (STFIC.QPRODFCREF > 0) OR (STFIC.RELTRANSFCREF > 0)) 
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       QPRODFCREF = 0, RELTRANSFCREF = 0
       QPRODFCREF IS NULL
İlgili Queryler firmada numarasına göre çalıştırıldıktan sonra Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi yapılmalıdır.
- Skonsol.exe üzerinden e-Arşiv faturası gönderimi ve e-Arşiv Formatında yazdırılabilmesi sağlanmış olup otomatik e-Arşiv gönderimi yapabilmek için aşağıdaki düzenlemelerin yapılması gerekecektir; 
• Sistem işletmeni/Firma detaylarındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• İşyeri bazında e-Arşiv uygulaması kullanılması durumunda, İşyeri tanımındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• Ticari Sistem Yönetimi/Satış ve Dağıtım parametrelerindeki "Otomatik Fatura Basımı:Evet" olarak seçilmeli. 
• Cari hesap kartında “Perakende Cari Hesap” checkbox seçeneği işaretli olan cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda F9 - e-Arşiv bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunludur.
-  e-Arşiv uygulaması kapsamında; tek seferlik satış yapılan cari hesaplar için e-Arşiv bilgilerinin cari hesap kartından değil fatura içerisindeki e- Arşiv bilgileri alanından girilebilmesi sağlanmıştır. 
Bunun için Cari Hesap Kartı’ndaki LogoConnect tabı altında bulunan e-Arşiv Bilgileri alanına “Perakende Cari Hesap” seçeneği eklenmiş ve bu seçeneğin işaretli olduğu cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda, fatura içerisindeki F9 - e-Arşiv Bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunlu hale getirilmiş ve buradaki bilgilerin e-Arşiv uygulamasında dikkate alınması sağlanmıştır. 
2.37.00.00 sürümüne özel uyarı :
Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; Procedure, Trigger, view ve viewlara ait indexler için "Veritabanı araçlarını oluşturulacaktır" mesajı gelmektedir. Vazgeç işlemi yapıldığı zaman Procedure, Trigger , view ve viewlara ait indexler oluşturulmamaktadır. Bir versiyon öncesinden geçiş yapılıyorsa performans sorunu yaşamamak için "Vazgeç" ile geçilmelidir. 
Tabloları sürüme göre güncelleme sonrasında Procedure, Trigger ve Viewların oluşması isteniyorsa Dönem üzerinde "Veritabanı Araçlarını Oluştur" işlemi yapılabilir  
2.39.00.00 sürümüne özel uyarı :
EBOOKDETAILDOC Tablosunda mükerrer e-Defter belge detayının uygulama dışından aktarımının engellenmesi için Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; EBOOKDETAILDOC tablosunda IXXX_XX_EBOOKDETAILDOC_I5 index'i eklenecektir.  
DELETE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE LOGICALREF IN (
SELECT TMP.LOGICALREF FROM ( SELECT ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY EMFICHEREF ORDER BY LOGICALREF ASC) AS 'Row',
EMFICHEREF,LOGICALREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 AND EMFICHEREF IN 
(SELECT EMFICHEREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 GROUP BY EMFICHEREF HAVING  COUNT(EMFICHEREF)>1)
GROUP BY EMFICHEREF,LOGICALREF ) TMP
WHERE TMP.Row1
ERP 27 Haziran 2016 Sürümü :

 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Yönetim-Firmalar
e-Defter Uygulaması Kapsamında, EBOOKDETAILDOC Tablosuna Mükerrer Kayıt Oluşturulmasını Engellemek İçin EMFICHEREF, EMFLINEREF, SOURCEFREF , MODULENR Kolonlarını İçeren İndex Eklenmeli.
EBOOKDETAILDOC Tablosunda mükerrer e-Defter belge detayının uygulama dışından aktarımının engellenmesi için IXXX_XX_EBOOKDETAILDOC_I5 index'i eklendi.
2
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı üzerinde Döviz Toplamları Penceresine girip tamam işleminde "Range Check Error" Hata mesajı alınıyor.
Cari Hesap Kartı üzerinde Döviz Toplamları Penceresine girip tamam işleminde "Range Check Error" Hata mesajı alınıyordu, düzeltildi.
3
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
E-Fatura Statüsündeki Satış Faturasında Ek Vergi Uygulanmayacak Tipinde Ticari İşlem Grubu Seçilmiş Olmasına Rağmen Fatura Satırlarında Masraf Satırı Eklendiğinde Ek Vergi Muafiyet Kontrolü Yapıyor.
Ek vergi muafiyet kontrolü kapatılmıştır.
4
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
“E-Arşiv Faturası Oluşturulacak” Statüsündeki Faturaların İptalinin Engellenmesi Gerekmektedir. (Kullanıcı Bu Faturaları Çıkar İşlemi Yapabilir.)
“e-Arşiv Faturası Oluşturulacak” statüsündeki e-Arşiv faturalarının iptal edilmesi engellendi.
5
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Personel masrafı işaretli hizmet faturaları muhasebeleştirildiğinde e defter belge detayına diğer-masraf şeklinde öndeğer seçili gelmeli.
Personel masrafı işaretli hizmet faturaları muhasebeleştirildiğinde e-Defter belge detayına;belge türü "diğer", belge açıklaması "masraf" öndeğer seçili gelmesi sağlanmıştır.
6
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Defter ve Dökümler - *
Logo ,E-Defter Programında Ara Mali yıl ve Firmanın mali yıl başlangıcı 1 Mart olduğu zaman Tarih formatından dolayı hata veriyor.
e-Defter programında ara mali yıl ve firmanın mali yıl başlangıcı 1 Mart olduğu zaman tarih formatından dolayı hata veriyordu, düzeltildi.
7
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
ÇekSenet Bordroları Penceresinde Bordroya İncele yada Değiştir ile girerken Range Check Error alınıyor.
Çek/Senet Bordroları penceresine incele yada değiştir ile girerken bazı durumlarda "Range Check Error" alınıyordu, düzeltildi.
8
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesapta Vergi No Varken Silinip Tc Kimlik No Yazılmak İstendiğinde Cari Hesap Vergi Numarası Kontrolü Yapılsın Parametresi Hayır Olmasına Rağmen Kontrol Yapmaktadır.
Cari hesapta vergi no varken silinip TC kimlik no yazılmak istendiğinde" Cari Hesap Vergi Numarası Kontrolü Yapılsın Parametresi :Hayır " olmasına rağmen kontrol yapılıyordu, düzeltildi.
9
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Serbest Bölgede olan firmada Yerel Para Birimi USD İşlem Dövizi TL kullanıldığı zaman Havale Fişleri Muhasebeleştirildiğinde Kuruş farkı oluşuyor.
Serbest Bölgede olan firmada yerel para birimi USD,işlem dövizi TL kullanıldığı zaman havale fişleri muhasebeleştirildiğinde kuruş farkı oluşuyordu, düzeltildi.
10
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
Banka Alınan Hizmet Faturası Kesildiğinde Bağlı Muhasebe Fişinde e-Defter Belge Detayı Fatura Görünüyor.
Banka Alınan ve Verilen hizmet faturaları muhasebeleştirildiğinde, e-Defter belge detayına öndeğer, belge türü "diğer" belge açıklaması "dekont" olarak gelmesi sağlandı.
11
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kartları
Yetki Kodu Tanımlanan Kredi Kartı Fişi, Banka Hesap Hareketlerinde Listelenmiyor.
Yetki kodu tanımlanan kredi kartı,firma kredi kartı ve kredi kartı iade fişlerinin, Banka hesap hareketlerinde listelenmesi sağlandı. 
12
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
e-Arşiv Faturası "Rapor Dosyasına Yazıldı" Statüsündeyken İptal Edildiğinde Faturalar "e-Arşiv Faturası Oluşturulacak" Statüsüne Dönmüyor.
"Rapor Dosyasına Yazıldı" Statüsündeki e-Arşiv Faturası iptal edildiğinde e-Arşiv statüsü "e-Arşiv Faturası Oluşturulacak" statüsüne otomatik güncellenmesi sağlandı.
13
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Hareketler Penceresinde Nakit Tahsilat Hareketinin Açıklamasında Borç Dekontunun Açıklaması Geliyor.
Cari hesap hareketler penceresinde nakit tahsilat hareketinin açıklamasına borç dekontunun açıklamasının gelmesi engellendi.
14
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt İşlemler - Cari Hesap Kur Farkı Hesapları
Cari Hesap Kur Farkı işleminde İD çek cariye çıkarken "Ciro Tahsil Kuru Cari Hesap Bakiyesini Etkileyecek=Evet" parametresi ile işlem yapıldığında Kur farkına yansımıyor.
Cari Hesap Kur Farkı işleminde İD çek cariye çıkarken "Ciro Tahsil Kuru Cari Hesap Bakiyesini Etkileyecek=Evet" parametresi ile işlem yapıldığında Kur farkına yansımıyordu; Cari Kur Farkı penceresine "Tahsil Edilmemiş Çekler İçin Tahsil Kuru Kullan = Evet/Hayır" filtresi eklenerek yansıması sağlanmıştır.
15
altaltaltalt
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri
"Amortisman Tablosu: Alternatif" Seçilerek Alternatif Amortisman Tutarı Muhasebeleştirildiğinde, Amortisman (Alternatif ) Penceresinde Bulunan F9-Yerel/Dövizli Tablo Penceresinde Gelen Yerel Para Birimi Tutarının Mahsup Fişinde Gelmesi İsteniyor.
Alternatif amortismanda, hesaplanan yerel para birimi ve raporlama dövizi değerleri (döviz tutarında tanımlanan döviz kuru) üzerinden muhasebeleştirilme yapılması sağlanmıştır. Normal amortisman hesaplamasında değişikliğe gidilmemiş olup mevcut şekliyle (raporlama dövizi günün kuru üzerinden) muhasebeleştirilmeye devam edilmektedir.
16
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım İrsaliyeleri
Konsinye Giriş İrsaliyesi Faturalandığında Malzeme Negatife Düşmemiş Olmasına Rağmen Negatif Seviye Uyarısı Alınıyor.
Konsinye giriş irsaliyesi ile girilen malzemenin belli bir kısmının Toptan satış irsaliyesi ile çıkışı yapıldıktan sonra Parçalı olarak alım faturasına aktarılıp kaydedilmek istendiği zaman "Negatife Düşen Mallar" hatası verip kaydetmiyordu, düzeltildi.
17
altaltalt
 
GO3 Ve Tiger3 Setlerinde Çok Satırlı Satış Faturasına Değiştir İle Girilip Vazgeç Yada Kaydet Yapıldığında Access Violation Hatası Alınıyor.
3 Serisi ürünlerde çok satırlı satış faturasına değiştir ile girilip tekrar fatura kaydedilmek istendiğinde yada faturadan çıkılmak istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
18
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Üzerinden Açılan Hareketler Penceresinde Açıklama Alanında Yanlış Veriler Listeleniyor.
Cari hesap kartı üzerinden açılan "Hareketler" penceresininin açıklama alanında farklı modüllere ait fişlerin açıklama bilgisi listeleniyordu,düzeltildi. 
19
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV beyannamelerinde veri al işlemi yapıldığında fatura seri ve sıra nosunun ayrı listelenebilmesi gerekiyor.
Kağıt fatura tipindeki kayıtların KDV beyannamesine aktarılmasında Fatura no bilgisinin seri ve sıra no olarak parçalanması sağlanmıştır. 
Fatura no alanında, harf ile başlayan kayıtta harfler seri no, geride kalan rakamsal bilgi sıra no olarak aktarılırken e-Fatura, e-Arşiv tipindeki fişlerde bu işlem yapılmayacaktır. Fatura no bilgisinin tamamı seri no alanına yazılmaya devam edecektir. 
Bu fiş türlerinde 'Belge No' alanında bilgi varsa bu bilgi sıra no alanına yazmaya devam edecektir.
20
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartlarına personel masrafı checkboxı eklenmeli ve seçildiği hizmet faturalarına öndeğer işaretli gelmeli.
Cari hesap kartları diğer tabına personel masrafı check box ı eklenerek işaretlenmesi durumunda carinin seçildiği hizmet faturalarında öndeğer işaretli gelmesi sağlanmıştır.
21
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
E-defter Uygulaması Kapsamında Muhasebe Fişlerinde Belge Detayında "Fişe Ait Belge Yoktur" Seçeneğine Bağlı Olarak Belge Türü (-) Olarak Güncellensin.
Muhasebe fişindeki e-Defter belge detayında "Fişe Ait Belge Yoktur" seçeneği işaretlendiğinde belge türü alanının tire (-) olarak güncellenmesi sağlandı.
22
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
e-Defter Uygulaması Kapsamında Kasa,Banka,Cari Kurfarkı Fişlerindeki e-Defter Belge Detayı 'Bu Fişe Ait Belge Yoktur' Seçili Olarak Oluşturulsun.
Kasa, Banka, Cari Kur farkı fişleri muhasebeleştirildiğinde e-Defter belge detayının 'Bu Fişe Ait Belge Yoktur' seçili olarak oluşturulması sağlanmıştır.
23
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Muhtasar ve KDV 2 Beyannamelerinin Xml'lerinde Kuruş Hanesi Hatalı Oluşmaktadır.
Muhtasar ve KDV Beyannamelerinde veri al seçeneği ile listelenen tutarlarda ve xml de 2 kuruş hanesinin kontrol edilmesi sağlanmıştır. 
24
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Fişlerinde Satır Açıklaması Dolu İse Hareketler Ekranına Satır Açıklaması Boş İse Genel Açıklama Gelmeli.
Cari hesap fişlerinde satır açıklaması dolu olduğunda Hareketler ekranına satır açıklamasının boş olduğunda cari hesap fişi genel açıklamasının gelmesi sağlandı.
25
altaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Mamül Alt Malzemeler Ekranında Yeni Bir Satır Eklendiğinde Ya Da Tab Tuşu İle Satır Atlatıldığında Ambar Bilgisi 000 Merkez Görsel Olarak Değişmektedir.
Mamül alt malzemeler ekranında yeni bir satır eklendiğinde ya da tab tuşu ile satır atlatıldığında ambar bilgisinin değişmesi engellenmiştir.
26
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Sipariş İçerisinde Çift Çizgiden Sonra Promosyon Satırı Eklenir ve Promosyon Satırının Ambar Bilgisi Değiştirilirse Faturala İşlemi Yapıldığında Promosyon Satırındaki Ambar Bilgisi Başlıktaki Ambar Olarak Değişiyor.
Satış siparişine eklenen promosyon ürünün ambar bilgisi değiştirilip faturalandırıldığında başlıktaki ambar bilgisi geliyordu. Düzeltildi. 
27
altaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Browserında Sağdaki Kısayollardan Yapılan İşlemler Browser Bakiyesini Güncellemiyor
3 Serisi ürünlerde cari hesap browserında sağ tarafta bulunan kısayollar üzerinden yapılan işlemler sonrası cari hesap browserındaki bakiyeler güncellenmiyordu, düzeltildi.
28
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Çek/Senet Kartları
Çek Senet Kartlarında Basım Tarihi Alanı İsteniyor
Çek- senet kartlarına basım tarihi alanı eklenmiştir.
29
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar
Cari Hesap Kartları İçin Proje Kodu Zorunlu Alan Olarak Tanımlanabilsin
Cari hesap kartları zorunlu alanlara proje kodu eklenmiştir.
30
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Gider Pusulaları Form Ba Bs Ye Yansımıyor.
Gider pusulasının Form Ba da listelenmesi sağlanmıştır.
31
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
LOGO Grubuna Dahil Olmayan Kullanıcı İle Borç Takip Ekranında Toplamlar Seçeneğine Tıklandığında Invalid column name 'BRANCH' Hatası Alınıyor.
Yönetici Grubuna dahil olmayan kullanıcı ile Borç Takip Penceresinde Toplamlar seçeneği tıklandığında "Invalid column name 'BRANCH' " hatası alınıyordu, düzeltildi. 
32
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) Üzerinden Aktarılan Kasa Faturalarında, Fatura Üzerinde (Kağıt, e-Arşiv ve e-Fatura) ÖKC Bilgileri Alanları Eklenmeli Ve XML Aktarımında Bu Alanlar Gönderilmeli
Ödeme kaydedici cihaz bilgilerinin e-Fatura ve e-Arşiv faturaları ile birlikte gönderilebilmesi için e-Fatura / e-Arşiv faturaları içerisinde detaylar tabına ÖKC Bilgi Fişi checkbox alanı eklenmiştir. Bu alanın işaretli olduğu faturalarda F9- Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) Bilgilerini girişine izin verilmekte ve e-Fatura / e-Arşiv faturalarında Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) Bilgilerinin gönderimi sağlanmaktadır.  
Uygulama ile ilgili dokümana bu linkten ulaşabilirsiniz.
33
altalt
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Reçetede Yapılan Değişiklikler Kayıt Revizyon Takibi Şeklinde İzlenebilsin
Reçetede yapılan değişikliklerin kayıt revizyon takibi şeklinde izlenebilmesi sağlanmıştır.
34
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
İstisna Varyant Seçimi Toplu Olarak Yapılabilmeli.
İstisna varyant seçiminin toplu yapılabilmesi için malzeme kartı üzerinde f9 ''Varyant İstisna Şablon Tanımı' seçeneği eklenmiştir.
35
altalt
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Ürün Reçetesinde Girdi Olarak Sanal Ym Ya Da Ym Seçildi İse Mamül Reçetesi Kaydedilirken Ym İçin Reçete Seçiminin Yapılıp Yapılmadığı Kontrol Edilmeli Ve Boş İse Seçim Yapılması İçin Uyarı Mesajı Verilmeli
Ürün reçetesinde girdi olarak sanal ym ya da ym var ve satırda ym için ürün reçete kodu yoksa seçim yapılması için uyarı mesajı vermesi sağlandı.
36
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Varyantlara Üretici Kodu, Malzeme Özellikleri 1-2-3-4-5 Ve Malzeme Grup Kodu Eklensin.
Varyantlı malzeme kartının 'Varyantlar' ekranına 'Diğer' tabı eklenerek, 
 -Üretici Kodu 
 -Grup Kodu
 -Özel kod 2-3-4-5 alanlarının gelmesi sağlanmıştır.
37
altalt
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Varyantlı Ürün Reçetesi Veya Reçete Satırları Kopyalandığında, Reçete Satırlarındaki Formül Ve Koşul Alanları Da Kopyalanmalı
Reçete satırları kopyalandığında, reçete satırlarındaki varyant formül ve koşul alanlarının kopyalanması için f9 menüsüne ‘satır çokla’ seçeneği eklenmiştir
38
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Varyantlı Malzeme İçin Otomatik Varyant Ataması Yapılmıyor.Malzeme Kartı Üzerinde F9-Varyantlar Penceresinde Daha Önce Tanımlama Yapılmış Varyant Üzerinde F9-Kopyala Yapıldığında Oluşan Yeni Varyant Kartının Özellik Değerleri Boş Geliyor.Dolu Gelsin
Malzeme kartı üzerinde f9-varyantlar penceresinde daha önce tanımlama yapılmış varyant üzerinde f9-kopyala yapıldığında yeni varyant kartına özellik değerlerinin kopyalanması sağlandı.
39
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Fiş İçinde Toplu Varyant Seçimi Pencerelerinde, İstisna Olarak Tanımlanan Özellikler Listelenmesin, Listeleniyorsa Da Disable Olsun.
Fiş içinde f9- Toplu Varyant Seçimi pencerelerinde, istisna olarak tanımlanan özelliklerin listelenmemesi sağlandı.
40
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Fiş İçerisinde F9-Toplu Varyant Seçimi Penceresinde Özellik Setleri Tabında Bulunan Başlık Bilgisi Alanı Genişletilmeli
Fiş içerisinde f9-Toplu varyant seçimi penceresinde özellik setleri tabında bulunan özellik kodu (24) ve açıklaması (50) alanları genişletilmiştir.
41
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt İşlemler - Cari Hesap Borç Kapama İşlemleri
Cari Kartlar İçin Yetki Kodu Tanımı Olan Kullanıcı Borç Kapatma İşleminde Tüm Cariler İçin Kapatma Yapabiliyor Borç Kapatma Ekranıda Yetki Kodlarına Göre Çalışmalı.
Cari hesap İşlemler altında yer alan "Cari hesap borç kapatma işlemleri" yetki koduna göre çalışmıyordu, düzeltildi.
42
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Emanet Faturaya Ait İrsaliye Üzerinde F9- İrsaliye Parçala İşlemi İle Açılan İrsaliyede Değişiklik Yapılarak Kaydet Yapıldığında “E-Arşiv Bilgileri Gönderim Şekli Belirtilmelidir" Mesajı Alınıyor Ve İrsaliye Kaydedilemiyor.
Emanet faturaya ait irsaliye üzerinde f9- irsaliye parçala işlemi ile açılan irsaliyede değişiklik yapılarak kaydedildiğinde “e-Arşiv bilgileri gönderim şekli belirtilmelidir" mesajı alınıyordu,düzeltildi.
43
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Hareket Dökümü
Cari Hesap Hareket Dökümü Raporu'nda, Banka Hesap Kodu Filtresi Kullanıldığında Kredi Kartı Fişi Listelenmiyor.
Cari Hesap Hareket Dökümü Raporu'nda, 'Banka hesap kodu' filtresi kullanıldığında kredi kartı fişlerinin listelenmesi sağlandı.
44
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme Kartı Üzerinden Ulaşılan Ambar Toplamları Ekranında Sol Tarafta Bulanan Ambar Üzerinde F9 Menüden Satışlar/Alımlar Seçeneği İle Toplamlar Listelendiğinde Logo Grubuna Dahil Olmayan Kullanıcılarda Toplamlar Hatalı Listeleniyor.
Malzeme kartı üzerinden ulaşılan ambar toplamları ekranında Logo grubunua dahil olmayan kullanıcılarda toplamlar hatalı geliyordu. Düzeltildi.
45
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
E Beyannamelerde Yüklenilen Kdv Listesi Formatında Yüklenim Türü, Belgenin İndirime Konu Edildiği kdv Dönemi , Belgenin Yüklendiği Kdv Dönemi Eklenmelidir.
E Beyannamelerde Yüklenilen Kdv Listesi alanlarına "Yüklenim Türü, Belgenin İndirime Konu Edildiği Kdv Dönemi , Belgenin Yüklendiği Kdv Dönemi " kolonları eklenmiştir.Yüklenim türü alanı combobox olup " Doğrudan yüklenim - genel giderler ve atık " seçeneklerinden oluşmaktadır.  Belgenin İndirime Konu Edildiği Kdv Dönemi , Belgenin Yüklendiği Kdv Dönemi kolonları yıl ve ay bilgisinin sayı olarak girildiği alanlardır. Ör:201606
46
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
İşlem Bordrosu(11) Kendi Çekimiz Müşteriden İade Edilen Bordrosu Muhasebeleştirilirken Detay Açıklama Mahsup Fişi Satır Açıklaması Olarak Yazdırılamıyor.
İşlem bordrosu(11) Kendi çekimiz , muhasebeleştirilirken filtrede açıklama alanı seçimine göre yazdırılması düzenlenmiştir. 
47
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Portföydeki Çek X Bankasına Tahsile Çıkılıp Tekrar Portföye İade Geldikten Sonra Y Bankasına Tahsile Çıkıldıktan Sonra Müşteri Çek/Senetleri Raporunda Ciro Edilen Kısmında İlk Banka Bilgisi Görünüyor
Portföydeki çek X bankasına tahsile verilip tekrar portföye iade alındıktan sonra Y bankasına tahsile verilip Müşteri Çek/Senetleri raporu alınığında ilgili çek satırının Ciro Edilen alanında ilk banka bilgisi listeleniyordu, düzeltildi.
48
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
E Arşiv Uygulaması Kapsamında Grup Şirketi Olarak Açılan Cari Hesap Kartlarını Kaydederken Adres, E Mail vb. Kontroller Yapılmamalı.
Grup şirketi kaydı sırasında, Adres 1'inci satır ,İlçe, İl, Ülke, Telefon, e-Mail, Vergi kimlik numarası, TC Kimlik Numarası, Adı, Soyadı alanlarının kontrolü kaldırıldı.
49
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Yansıtma
Yansıtma İşlemi Sonucu Oluşan Yansıtma Fişinde Dövizli Tutar Hatalı Oluşmaktadır.
Yansıtma işlemi sonucu oluşan Yansıtma fişinde dövizli tutar hatalı oluşuyordu, düzeltildi.
50
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan Kesilen e-Arşiv Faturası Statüsü Sunucuda İmzalandı Durumunda Sadece Faturanın İptaline İzin Verilmeli Ve Fatura İptal Edildiğinde Statüsü ‘e-Arşiv Faturası Oluşturulacak’ Olarak Güncellenmeli.
Kasadan kesilen "Sunucuda İmzalandı" statüsündeki e-Arşiv faturalarının iptal edilebilmesi ve e-Arşiv statüsünün "e-Arşiv Faturası Oluşturulacak" olarak güncellenmesi sağlandı. 
51
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
e-Arşiv Faturaları ve e-Faturada İrsaliye Yerine Geçer İbaresi Fatura Üzerinden Seçilecek Alana Göre Kullanıcı Tarafından Seçilebilmeli.
Cari hesap kartındaki LogoConnect tabında “İrsaliye Yerine Geçer” alanı eklenmiş ve bu cari hesap kartlarının seçildiği e-Fatura / e-Arşiv faturalarında bu bilginin öndeğer e-Fatura bilgileri / e-Arşiv bilgileri alanında getirilmesi sağlanmıştır.
52
GO PLUSaltaltaltaltalt
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
SKONSOL'da Kampanya Harici Promosyon Uygulanabilmeli Ve Promosyon Kdv Tutarı Toplam KDV Tutarına Yansıtılabilmeli
SKONSOL'da kampanya harici promosyon uygulanabilmesi ve promosyon KDV tutarının KDV matrahını etkilemesi sağlandı. Bu kapsamda "Promosyon Uygula" butonu programa eklenmiştir.
Not:Promosyon KDV tutarının KDV matrahını etkilemesi için, içinde "Promosyon KDV Tutarı Fatura KDV Tutarını Etkiler" seçeneğinin işaretli olduğu bir ticari işlem grubunun fatura da seçilmesi gerekmektedir.
53
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Revizyon Takibi Sağlanan Faturala da Silinen Kayıtlar Penceresinde F9 Çıkar İşlemi Yetkilendirilebilmeli
Revizyon takibi sağlanan kayıtlar için açılan "Silinen Kayıtlar" penceresindeki F9- "Çıkar" işleminin yetkilendirilebilmesi sağlandı. 
Bu kapsamda kullanıcı yetkilerinde bulunan "Genel Tanımlar" başlığı altındaki "Silinen Kayıtlar" seçeneklerine "Çıkar" seçeneği de eklenmiştir.
54
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartlarında Ekle,Değiştir Ya Da İncele İle Girildiğinde Performans Sorunu Yaşanıyor.
Cari hesap kartlarında incele işleminde performans düzenlemesi yapıldı.
55
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Cari Hesap/F9-Sipariş Hareketleri Ekranından Sipariş Fişi Açıldığı Durumlarda Döküman Butonu Çalışmıyor
Cari Hesap/F9-Sipariş Hareketleri ekranından sipariş fişi açıldığı durumlarda "Doküman" butonu çalışmıyordu,düzeltildi.
56
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Risk Takibi Kapsamında Sipariş Sevki Yapıldıktan Sonra İrsalyede Lot Bilgisi Girişi İle Miktar Arttırılırsa İrsaliye Kaydedilirken Risk Uyarısı Alınmamaktadır.
Risk takibi kapsamında sipariş sevki yapıldıktan sonra irsaliyede lot bilgisi girişi ile miktar arttırılırsa irsaliye kaydedilirken risk uyarısı alınmıyordu, düzeltildi.
57
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - *
Cari Hesapların Sektörlerine Göre Cari Kart Tanımında "Ana Sektör" ve Bu Ana Sektörlere Bağlı "Alt Sektör" Seçimlerinin Yapılabileceği Sektör Tanımlı Bir Ek Alan İsteniyor
Cari Hesapların sektörlerine göre cari kart tanımında "Ana Sektör" ve bu ana sektörlere bağlı "Alt Sektör" seçimlerinin yapılması sağlanmıştır.
Finans => Ana Kayıtlar altında "Ana Sökterler" penceresi eklenmiştir. Buradan eklenen Ana sektör ve buna bağlı alt sektör bilgisinin Cari hesap kartı içerisinde "Diğer" penceresinde seçilmesi sağlanmıştır.
58
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
KDV1 beyannamesinde toplam alanlarının xml içerisinde yer alması isteniyor.
KDV1 beyannamesinde toplam alanlarının ve ödenmesi gereken KDV tutarının xml içerisinde listelenmesi sağlanmıştır.
59
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar -Muhasebe Fişleri
Yansıtma Fişlerinde Belge Detayı Otomatik Oluşmalıdır.
Yansıtma fişlerinde, "Fişe Ait Belge Detayı Yoktur" şeklinde otomatik olarak işaretli oluşması sağlanmıştır. 
60
altaltaltalt
İhracat
alt alt Hareketler - İhraç Kayıtlı Satış Faturaları
İhraç Kayıtlı E-Fatura Gönderildikten Sonra İptal Edilerek Boşa Çıkan İrsaliye Tekrar Faturalanamıyor
Satış/Dağıtım parametrelerindeki "Fatura İptal Edildiğinde Bağlı İrsaliye İptal Edilsin" seçeneği "Hayır" olarak seçildiği durumda, İhraç kayıtlı e-Fatura İptal edildiğinde irsaliyenin iptal edilmemesi ve irsaliyenin boşa çıkarak tekrar başka bir faturaya aktarılabilmesi sağlandı.
61
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri
İade edilen malzeme Ambar Transfer fişi ile başka bir ambara gönderilip çıkıldıktan sonra Ambar fişi değiştirildiğinde Negatife düşse bile negatif uyarısı vermiyor.
İade edilen malzeme Ambar Transfer fişi ile başka bir ambara gönderilip çıkıldıktan sonra Ambar fişi değiştirildiğinde Negatife düşse bile negatif uyarısı vermiyordu, düzeltildi.
62
altaltaltalt
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım İrsaliyeleri
Kullanıcının Satınalma İrsaliyesi Değiştir Yekisi Altında Kalite Kontrol Değer Girişi Yetkisi Olmamasına Rağmen Seri Lot No Giriş Ekranından Değişiklik Yapılabiliyor.
Kullanıcının satınalma irsaliyesi Değiştir yetkisi altında Kalite Kontrol Değer Girişi yetkisi olmamasına rağmen Seri Lot No Giriş ekranından değişiklik yapılabiliyordu, Kalite Kontrol Değer Girişi için Seri Lot No Giriş ekranında da yetki kontrolü yapılması sağlandı.
63
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
e-Fatura Uygulaması Kapsamında, Cari Hesap Kartındaki LogoConnect Tabında Bulunan Etiket Bilgisi Sevkiyat Adresi Seçilmişse, Sevkiyat Adresi Girişi Sırasında Ülke Kodu "TR - Türkiye" Seçilmesi Zorunlu Tutulmalı.
Cari Hesap kartı ve sevkiyat adresindeki ülke kodu "TR" seçilmesi zorunlu tutulmuştur. 
64
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Sipariş Raporları - Alınan Sipariş Hareketleri Dökümü
Satış Sipariş Hareketleri Dökümü Ve Ayrıntılı Satış Sipariş Dökümü Raporlarına"Sevkedilen Tutar" Alanı Eklenmeli.
Satış Sipariş Hareketleri Dökümü ile Ayrıntılı Satış Siparişi Dökümü Rapor tasarımları alan listesine 'Sevkedilen Tutar' alanı eklenerek 'sevk miktarı*siparişteki birim fiyat' üzerinden değer getirmesi sağlanmıştır.
Not:Satınalma raporlarına da eklenmiştir.
65
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
“Pencere Boyutları Saklansın” Seçili Değilse F11 Kolon Gizle / Göster Yetkisi Çalışmıyor.
“Pencere Boyutları Saklansın” yetkilendirilerek F11 kolon gizle / göster ile yapılan düzenlemelerin bozulmaması sağlandı.Bu amaçla,Kullanıcı işlem yetkilerinde, Ticari Sistem Yönetimi/ Dosya/ İzle / Seçenekler altına “Pencere boyutları saklansın” yetkisi eklenmiştir.
66
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış İrsaliyeleri
Satış İrsaliyeleri Toplu Olarak Faturalandırıldığında Özel Kod Aktarılmıyor.
Satış irsaliyeleri toplu olarak faturalandırıldığında özel kodun aktarılması sağlandı.
67
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Diğer Raporlar - KDV Raporu
Tamamı Tevkifatlı Olan Faturaların Tevkifat Tutarı KDV Raporuna Yansımıyor.
Tamamı tevkifatlı olan faturaların tevkifat tutarları KDV raporuna yansımıyordu. "Satınalma Tevk. Tutarı" ve "Satış Tevk. Tutarı" standart alanlarının değer getirmesi sağlandı.
68
GO PLUSaltaltaltaltalt
USYS
Firma Ünvanının Uzun Olması Durumunda Uygulamanın Altında Firma ve Dönem Bilgilerinin Gösterildiği Alanda Dönem Bilgisi Görüntülenememektedir.
Programda altta görülen firma adı alanının boyutuna göre dönem bilgisinin yeri düzenlendi. Firma adının uzunluğuna göre dönem bilgisinin görüntülenmesi sağlandı.
69
altaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Serbest Bölgeye İhracat Faturaları Form BS'ye İntaç Tarihindeki Kurdan Yansımıyor
Serbest bölgeye ihracat faturalarının intaç tarihindeki kurdan beyannameye yansıması sağlanmıştır.
70
altaltaltalt
İhracat
alt alt Hareketler - İhracat Operasyon Fişleri
İthalat ve İhracat Operasyon Fişlerinde Kapanış/İntaç Tarihi Boş İse Muhasebeleştirme Yapılması Engellenmeli.
İthalat ve İhracat Operasyon fişlerinde Kapanış Tarihi/İntaç Tarihi girilmediğinde;  Satınalma parametrelerine İthalat Operasyon Fişinde kapanış tarihi boşsa muhasebeleştirilsin = "Evet/Hayır" 
Satış parametrelerine İhracat Operasyon Fişinde intaç tarihi boşsa muhasebeleştirilsin = "Evet/Hayır" şeklinde iki parametre eklendi. Öndeğer olarak parametre "Evet" olarak gelmektedir.
71
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Tablolu Malzeme Sınıfı Tanımında Malzeme Özellikleri Tabında Bir Özellik Tanımı İçin Özellik Değeri Kolonunda Ayrı Değer İki Kere Girilirse Veritabanı Sunucusu Hazır Değil Uyarısı Alınıyor.
Tablolu Malzeme Sınıfı içerisinde Malzeme özellik değerinde aynı değer birden fazla girildiği zaman hata alınıyordu, uyarı alınması sağlandı. 
72
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Kasa Kartları
Kasa İşlemleri Browserına Arayüz Uyarlama İle Yeni Bir Kolon (Düzenleme Tarihi) Eklendikten Sonra Herhangi Bir Hareket Kilitlendiğinde Kilit İşareti Gözükmemektedir.
Kasa işlemlerine arayüz uyarlama ile yeni bir kolon eklendikten sonra kilitlenen satırlarda kilit işaretinin gelmeme sorunu düzeltildi.
73
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satış Faturaları Dökümü
E-Arşiv Uygulaması Kapsamında, Fatura Raporlarında e-Arşiv Statülerine Göre Faturaların Listelenebilmesi İçin Filtre Seçeneklerine e-Arşiv Statüsü Filtresi Eklenmeli.
Satış faturaları dökümü raporunda e-Arşiv statüsü filtresi eklenerek filtre olarak verilebilmesi sağlandı. 
74
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
E-defter Uygulaması Kapsamında Kasadan Kesilen Alınan Hizmet Faturaları Muhasebeleştirildiğinde Belge Türü:Diğer,Ödeme Şekli:Nakit Olarak Oluşmalıdır.
Kasadan Kesilen Alınan Hizmet Faturaları Muhasebeleştirildiğinde e-Defter Belge detayındaki belge türü "Diğer" ,ödeme şekli "Nakit" olarak oluşturulması sağlanmıştır. 
75
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
E-Arşiv Faturalarında da E-faturalarda Olduğu Gibi Proje Kodu, Özel Kodu Ve Masraf Merkezleri Gibi Alanlara Değişikliğe İzin Verilmeli.
e-Arşiv türündeki satış / satınalma faturalarında proje kodu, özel kod, yetki kodu ve masraf merkezleri alanlara değişikliğe izin verildi.
76
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Çek/Senet Bordroları Browserında Bankadan Ödenen Çekler Üzerinden Muhasebeleştir Denildiğinde Hatalı Muhasebe Bağlantısı Hatası Alınmaktadır.
Banka ve kasa modülünden ödenen çek ve senetlerin Çek Senet browserındaki bordrolarının üzerinde f9-Muhasebeleştir seçeneği kaldırılmıştır. İlgili bordrolar banka ve kasa işlemlerinden muhasebeleştirilebilecektir.
77
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Hesap Kartları
Özel Dönem Kullanan Firmalarda Muhasebe Planı Üzerinden F9 Hesap Özeti Seçildiğinde Tarih Geçmiş Yılı Göstermektedir.
Özel dönem kullanan firmalarda Muhasebe Hesap Planı üzerinden F9 Hesap Özeti seçildiğinde tarih geçmiş yılı gösteriyordu, düzeltildi.
78
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satış Faturaları Dökümü
Satış Faturaları Dökümünde Fatura Türü Filtresine E Fatura E Arşiv Ve Arşiv İnternet Filtreleri de Eklenmeli.
Satış faturaları dökümü raporunda e-Fatura filtresi eklenerek (Kağıt Fatura, e-Fatura, e-Arşiv Faturası, e-Arşiv (İnternet) Faturası) e-Fatura türlerinin filtre olarak verilebilmesi sağlandı. 
79
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satınalma
alt alt Fatura Raporları - Alım Faturaları KDV Raporu
Satınalma Faturaları KDV Raporunda Filtrelere Fatura Türü e-Fatura Olarak Seçilebilmeli
Satınalma ve Satış Faturaları KDV Raporlarına 'e-Fatura' filtresi (Kağıt Fatura/ e-Fatura / e-Arşiv Faturası/ e-Arşiv (İnternet) Faturası) eklenmiştir. 
80
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Sistem İşletmeni / Firma Detayları’nda Kontrol Tipi: İşyeri Bazında seçildiğinde İşyeri Altındaki Web Satış Adresi Alanına Bilgi Girilmesine Rağmen Fatura Kaydı Sırasında e-Arşiv Bilgileri Ekranındaki Web Satış Adresi Alanı Boş Geliyor.
Kontrol tipi İş yeri bazında seçildiğinde,iş yeri tanımı altındaki web satış adresinin Satış faturasındaki e-Arşiv bilgileri ekranındaki web satış adresi alanına getirilmesi sağlandı. 
81
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura Parametrelerinde Fiş Basımında Seri/Lot /Yerleşimli Malzeme Satırı Sonraki Sayfada Basılsın Parametresi bağlı olarak her sayfa için seri/lot miktarlarının toplamını ayrı ayrı getirsin.
Satınalma/Satış Dağıtım parametrelerindeki "Fiş Basımında Seri/Lot /Yerleşimli Malzeme Satırı Sonraki Sayfada Basılsın" parametresine bağlı olarak her sayfa için seri numarası kalan miktarlarının toplamının ayrı ayrı basılması sağlandı. Bu kapsamda fatura tasarımına "Seri\Lot Kalan Miktar" standart alanı eklenmiştir.
Bu alan nakli yekün alanına eklendiğinde birinci sayfa haricindeki diğer sayfalarda, ilgili malzeme kartı için kalan seri numarası miktar bilgisi listelenebilmektedir.
82
altaltaltalt
İhracat
alt alt Hareketler - İhraç Kayıtlı Alım Faturaları
LogoConnect'ten İçeri Alımlarda İhraç Kayıtlı Satınalma Faturaları İçin İrsaliye Eşlemesi Yapılamamaktadır.
LogoConnect üzerinden ihraç kayıtlı satış faturası içeri alınırken satınalma faturalarında olduğu gibi irsaliye eşleme yapılabilmesi sağlandı
83
altaltalt
 
Go 3 Hızlı Erişim Ekranı "Pencere Boyutları Saklansın" Seçeneğine Bağlı Olarak En Son Ayarlandığı Boyutta Kalmalıdır.
3 serisi ürünlerde" Pencere Boyutları Saklansın" seçeneğine bağlı olarak hızlı erişim ekranının değiştirilen boyutta saklanması sağlandı.
84
GO PLUSaltaltaltaltalt
 
Logo Ürünlerinde Yapılan Aramalarda Türkçe Karakterlerde Küçük/Büyük Harf Kontrolü Yapılmasın
Parametre ekranlarında (Ctrl+F) ve 3 serisi ürünlerdeki hızlı erişim menüsünde yapılan aramalarda Türkçe karakterler için büyük küçük harf duyarlılığı kaldırılmıştır.
85
altaltalt
 
Go 3 Ürününde Kullanılan Kısayollar Form Olarak Listelenebilmeli ve Değiştirilebilmeli.
3 serisi ürünlerin masaüstü sağ tuş menüsüne "Masaüstü Kısayol Listesi" seçeneği eklenerek kullanılan kısayolların listelenebilmesi ve değiştirilebilmesi sağlandı. 
86
alt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Go 3 Ürününde Cari Hesap Kartında Arayüz Uyarlama İle Yapılan Değişiklikleri Kaydetmiyor.
Go 3 ürününde cari hesap kartında arayüz uyarlama ile yapılan değişikliklerin kaydedilmesi sağlandı.
87
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
E-faturalarda Belirtilen Fatura Tipinin Öndeğer Olarak Gelmesi Sağlanmalıdır.
Cari hesap kartındaki LogoConnect tabında e-Fatura/e-Arşiv Tipi (Özel Matrah, İstisna, Araç Tescil, Tevkifat) alanı eklenmiş ve bu cari hesap kartlarının seçildiği e-Fatura / e-Arşiv faturalarında bu bilginin ön değer e-Fatura bilgileri / e-Arşiv bilgilerindeki e-Fatura/e-Arşiv tipi alanında getirilmesi sağlanmıştır.
88
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
E-arşiv Faturalarında "E-arşiv bilgisi" Kısmı Yetkiye Bağlanabilmelidir.
e-Arşiv türündeki satış faturalarında ekle, değiştir ve incele işlemleri yetkiye bağlanmıştır. 
Sistem İşletmeni kullanıcı tanımları altında bulunan, Kullanıcı yetkileri/Satış dağıtım/Hareketler/Satış faturaları/ altındaki Ekle, Değiştir ve İncele yetkileri tanımlanarak e-Arşiv türündeki faturalar yetkilendirilebilir. 
89
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Form Ba Bs Mutabakat Gönderimi İçin Ayrı E-Mail Adresleri Tanımlansın
Cari hesap kartları diğer tabına Form Ba - Bs mutabakatının ayrı yapılabilmesi için farklı mail adreslerinin girişinin yapılabilmesi sağlanmıştır.Ba ve Bs için ayrı mail adresleri girilmesi durumunda bu mail adreslerine ayrı ayrı mutabakatlar gönderilirken , yeni alanlara veri girişi yapılmamışsa mektup seçeneğinde girilen mail adresine mutabakatlar gönderilecektir.
90
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Banka Raporları - Banka Kredi Taksitleri Raporu
Tüm Kredi Türleri İçin Belirtilecek Referans Tarihine Göre Açık Kredilerin Faiz ve Kur Farkı Yüklerinin Listelendiği Bir Rapor İsteniyor.
Banka Kredi Taksitleri Raporunda,kapanmamış dövizli kredilerin anapara tutarının,verilen referans tarihine göre döviz üzerinden değerlenerek raporlanması sağlanmıştır.
Bu kapsamda; 
1-Banka kur farkı hesaplama filtrelerine; "Banka Kredisi İçin Hesaplanacak Ek Kur Farkları : Evet / Hayır " filtresi eklenmiştir. 
2-Rapor filtrelerine;Değerleme Kuru,Kur Farkı Hesaplama Tarihi, Rapor Kuru ve Rapor Kur Türü filtreleri eklenmiştir. 
3-Rapor tasarımına da;Önceki TL Değeri,Mevcut TL Değeri ve Kur Farkı TL Değeri alanları eklenmiştir.  
Not:Rapor tablo olarak alındığında Önceki TL Değeri,Mevcut TL Değeri ve Kur Farkı TL Değeri alanları kullanıcı tarafından güncellenmelidir.
91
altaltalt
 
Go 3 Ürününde Açık Formlar Ekranında Açık Pencereleri Kapatmak İçin Kapat Seçeneği Eklenmelidir.
3 serisi ürünlerin Açık Formlar ekranına açık pencereleri kapatmak için kapat butonu eklenmiştir.
92
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt Maliyet Raporları - Envanter Raporu
Envanter Raporu’nda Mal Miktarı Sıfır (0) Olsa Bile Konsinye Çıkış Miktarı Varsa Listeleme Yapılmalı.
Envanter Raporu’nda mal miktarı sıfır (0) olduğunda konsinye çıkış miktarının (alan listesine eklenen konsinye çıkış miktarı ve konsinye çıkış maliyeti alanları ile ) listelenmesi sağlandı.
93
altalt
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Gerçekleşen Miktar Girişi Penceresinde "Miktar Girilmemiş Çıktı Satırları Var.Hesaplama Yapmadan Devam Etmek İstiyor ?" Mesajı Alınıyor.
Gerçekleşen miktar girişi penceresinde "Miktar girilmemiş çıktı satırları var.Hesaplama yapmadan devam etmek istiyor?" mesajı alınıyordu, düzeltildi.
94
altalt
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Varyantlı Mamul İçin İki Farklı Varyant Özelliği Aynı Olduğunda ve Malzeme Fiş Satırları Birleştirilmesin Dendiğinde Sarf Miktarı Hatalı Hesaplanıyor
Varyantlı mamule ait ürün reçetesinde, iki farklı satırda seçilen özellikler birbirine eşitse üretim emri gerçekleşen miktar girişinde sarf miktarı iki farklı satırının toplamı gelecek şekilde düzenlenmiştir.
95
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Cari Hesap Raporları - Cari Hesap Ekstresi
Muhasebe Fişlerinde Hesap Türü Kolonu Kullanılarak Oluşturulan Cari,Banka,Kasa İşlemlerinde Girilen Satır Açıklamaları Cari,Banka,Kasa Ekstre Raporlarında Da Görünmeli
Muhasebe fişlerinde hesap türü kolonu kullanılarak oluşturulan cari,banka,kasa işlemlerinde girilen satır açıklamalarının, cari,banka,kasa ekstrelerinde gelmesi sağlandı.
96
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
İndirilecek Kdv Listesinde, Alış Faturasının Serisi Alanına Fatura Belge Numarası/Seri Numarası Gelmesi Parametrik Olmalıdır.
İndirilecek KDV listesinde Veri al işlemi filtrelerine 'Alış Faturası Serisi Gelecek Değer= Belge Numarası/ Seri Numarası' seçeneği eklenmiştir.
97
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Cari Hesap Raporları - Borç/Alacak Toplamları
Borç/Alacak Toplamları Raporunda Cari Hesabın Bakiyesi Açılış Fişinden Geliyorsa Bakiye Vermeyenler Listelensin/Listelenmesin Filtresi Düzgün Çalışmıyor.
Borç/Alacak Toplamları Raporunda Cari Hesabın bakiyesi Açılış fişinden geliyorsa "Bakiye Vermeyenler Listelensin/Listelenmesin" filtresi düzgün çalışmıyordu, düzeltildi.
98
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Seri/Lot lu Bir Malzemeyi Satış İptal Ettikten Sonra Bir Önceki Satış İade Faturasını İptal Etmek İstediğimizde Fişte Sevkedilmiş Seri/Lot ve Stok Yeri Bilgisi Olan Malzeme(ler) var Uyarısı Alınıyor
Seri/Lot kullanılan bir malzeme kartı; Satış faturası ve öncesine iade faturasını iptal etmek istediğimiz zaman uyarı alınıyordu, düzeltildi. 
99
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar
Malzeme Kartı İçerisindeki Barkod Alanı Zorunlu Alan Olarak Tanımlanabilmelidir
Malzeme kartı içerisindeki barkod alanının zorunlu alan olarak tanımlanabilmesi sağlanmıştır.  
Not:Zorunlu alan kontrolü her bir birim için en az birer barkod girişini gerektirmeyecek olup,sadece bir birime en az bir barkod numarası girişinin yapılması da yeterli olacaktır.
100
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kredileri
Banka Kredisi Taksit Ödemesinde Ödenecek Tutar Küsüratlı Olması Durumunda Ödeme Yap Dediğimizde "Hesaplanan Satır Komisyon ve Faiz Tutarları Aşılamaz " Hatası Alınıyor
Banka kredisi taksit ödemesinde ödenecek tutarın küsüratlı olması durumunda Ödeme Yap denildiğinde "Hesaplanan Satır Komisyon ve Faiz Tutarları Aşılamaz " hatası alınıyordu, düzeltildi.
101
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar
Talep Fişi Zorunlu Alanlarına Proje Kodu Alanı Eklenebilsin.
Zorunlu alanlar seçeneklerine talep fişleri için proje kodu bilgisi eklenmiştir.
102
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Satınalma Sipariş Fişinde yada Satınalma Emrinde Talep Hareketi Aktar Denilip Gelen Pencerede Malzeme Kodu /Açıklaması Filtresi Verildiğinde "The correlation name ITMSC is specified multiple times in a FROM clause" Hata Mesajı Alınıyor
Satınalma Sipariş fişi "Talep Hareketi Aktar" işleminde gelen pencerede "Malzeme Kodu /Açıklaması" filtresi verildiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
103
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Kasa Kartları
“Hızlı Veri Giriş” Menüsü İle “CH Tahsilat” İşleminde Yetki Kodu Tanımlı Kasa Haricindeki Kasa Öndeğer Geliyor.
"Hızlı Giriş Penceresi" ya da "Cari Hesap İşlem Merkezi" Penceresinde Yetkisi olmayan bir kullanıcı ile "Nakit Tahsilat" veya "Nakit Ödeme" işlemi yapıldığında öndeğer kasaya kaydetmeye izin veriyordu, düzeltildi.
104
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartlarına Adres No Alanı Eklenmeli Ve Muhtasar Beyannameye Otomatik Taşınmalı.
Cari hesap kartlarında iletişim bilgileri tabına " Adres No" alanı eklenerek burada girilen bilginin, Muhtasar Beyanname ödemeler bölümünde listelenmesi sağlanmıştır.
105
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka Virman Fişinde Masraf Girilebilsin.
Banka virman fişinde masraf girişi yapılabilmesi sağlanmıştır.
106
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Hesaplar Arası Aktarım
Tek İşyeri İçin Yetkisi Olan Kullanıcı Kendi İşyeri Dışında Hesaplar Arası Aktarım Yapabiliyor, Yapamaması Gerekmektedir.
Muhasebe işlemleri altında Hesaplar Arası Aktarım filtrelerine yetkiye göre işyerinin gelmesi sağlanmıştır. 
107
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt İşlemler - Banka Kur Farkı Hesaplama
Banka Kur Farkı Hesaplaması Banka Kredileri Bazında Hesaplanabilsin.
Banka kur farkı hesaplamalarının banka kredileri bazında yapılabilmesi sağlandı. Bu kapsamda Banka Kur Farkı Hesaplama filtrelerine “Banka Kur Farkı Ayrı Hesaplanacak :Evet/Hayır” ve “Banka Kredisi İçin Hesaplanacak Ek Kur Farkları: (0)Faiz/ (1)BSMV / (3) KKDF” filtreleri; banka kur farkı fişine ise “Banka Kredi Kodu” ve “Banka Kredi İşlem Türü” kolonları eklenmiştir.
108
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Kasa Kartları
Kasadan Yapılan Çek Ödemeleri ve Tahsilatları Kasa Toplamlarına Yansımıyor.
Kasadan yapılan çek ödemeleri ve tahsilatları kasa toplamlarına yansımıyordu. Düzeltildi.
109
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Çek Çıkış Bordrosunda Döviz Türü Kullanıldığında Tutar Filtresi Çalışmıyor.
Çek çıkış bordrosunda döviz türü kullanıldığında tutar filtresi çalışmıyordu. Düzeltildi
110
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Cari Hesap Fişleri/ Vade Farkı Fişi/ F9 LogoConnect Hareketleri browserında kayıtların listelenmesiyle ilgili bir sorun bulunmaktadır.
Cari Hesap Fişleri/ Vade Farkı Fişi/ F9 LogoConnect Hareketleri browserında kayıtların listelenmesi sağlanmıştır.
111
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Vade farkı faturalarında fiş numaralama şablonuna göre numara verilmiyor.
Vade farkı faturalarında cari mükellef durumuna göre (e-Fatura / e-Arşiv / e-İnternet ) numara şablonunun çalışması sağlanmıştır.
112
GO PLUSaltaltaltaltalt
Ticari Sistem Yönetimi
alt alt İşlemler - *
Entegrasyonlarda kullanabilmek için HISTORY tablolarına silenen kaydın GUID bilgisinin de yazılması sağlanmalı.
LG_FFF_DD_HISTORY, LG_FFF_HISTORY ,LG_HISTORY Tablolarına 'DATAGUID' alanı eklenmiştir. Browserlarda kayıt silindiğinde DATAGUID alanının dolması sağlanmıştır.
113
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
E-Fatura Uygulaması Kapsamında, Vade Farkı Faturalarında Saat Bilgisi Alanı Eklenmeli.
Alınan ve Verilen vade farkı faturalarına saat bilgisi alanı eklendi.
114
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Go Plus ve Tiger ürünlerinde; fatura üzerinde sağ klik ile "E-Fatura gönder" seçeneği eklenmeli.
Menü seçeneklerine "e-Devlet" modülü eklenerek e-Fatura Gönder, Gelen e-Faturalar, e-Arşiv Gönder işlemlerinin LogoConnect’e giriş yapmadan LDXCComApi.dll çağrılarak uygulama üzerinden hızlıca yapılabilmesi sağlanmıştır.
Uygulama ile ilgili dokümana bu linkten ulaşabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70