Logo Muhasebe Programı



Türkiye uygulama yazılımları pazarı lideri’ Logo Business Solutions’dan Türkiye koşullarına ‘En’ uygun ‘İş Uygulaması’: GO PLUS.GO PLUS, LOGO’nun binlerce KOBİ müşterisi ve iş ortaklarından gelen istekler, LOGO’nun ürün geliştirme stratejisi ve yenilikçi fikirlerinin birleşimi ile ortaya çıktı. GO PLUS, KOBİ’lerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir ERP paketi olmanın yanı sıra, en kolay, en hızlı, en uyumlu ve en akıllı çözümleri bünyesinde barındırıyor.
Stok:
GO PLUS ile anlık stoklarınızı, stok değer ve seviyelerinizi izleyerek yönetebilir, envanter maliyetlerinizi kontrol edebilirsiniz. Ürünlerinizin fotograflarını malzeme kartına ekleyebilir, ürün ile istediğiniz birimleri eşleştirebilir, her birime sınırsız sayıda barkod atayabilirsiniz.
Maliyetlendirme işlemlerinizi ortalama, ağırlıklı ortalama, LIFO, FIFO ya da dönemsel ortalama değerleme yöntemlerinden istediğinizi kullanarak yapabilirsiniz. Ürünleri seri ve lot numaraları ile izleyebilirsiniz. Malzemelere uygulanan ÖTV ve telekomünikasyon hizmetlerinde geçerli olan özel iletişim vergisi için geçerli olacak ek vergileri özellikleri ile tanımlayarak fiş ve faturalarınızda uygulayabilirsiniz.
Satınalma ve Satış:
GO PLUS ile bir siparişi sisteme girdiğinizde, sipariş ve teslimat için gerekli evrakların oluşturulmasından, malın faturalandırılmasına ve zamanında teslimat yapılmasına kadar tüm satış ve sevkiyat sürecini kontrol edebilirsiniz. Aldığınız sipariş miktarı elinizde bulunan miktardan fazla ise, otomatik karşı sipariş oluşturabilirsiniz.
Satış koşullarınızı gerek sipariş, irsaliye ve fatura geneli için, gerekse bu belgelerde yer alan her malzeme için ayrı ayrı uygulayabilirsiniz.
Ürün ve müşteri bazında istediğiniz sayıda ve istediğiniz para birimi üzerinden satış fiyatı tanımlayabilir, bu fiyatın hangi koşullarda geçerli olacağını parametrelerle belirleyebilirsiniz. Ayrıca ambar bazında fiyat tanımlayabilirsiniz. Satış fiyatlarını her malzeme/hizmet için tek tek ya da liste halinde oluşturabilir ve hangi tarihler arasında geçerli olacağını belirleyebilirsiniz. Satış fiyatlarınızı toplu olarak güncelleyebilirsiniz.
Satıcı bazında satış hedeflerini belirleyebilir, satış performans ölçümünü sağlayabilirsiniz.
GO PLUS ile satınalma işlemlerinizi, sipariş aşamasından, malın teslim alınmasına ve fatura girişine kadar tüm aşamaları ile kontrol edebilirsiniz. Güncel ödemeleriniz gibi bilgilere hızlı şekilde erişebilir, aldığınız fiyat, indirim ve ödeme koşulları ile bu fiyat ve indirimlerin geçerlilik süreleri ile ilgili maliyetlerini de takip edebilirsiniz.
Finans:
GO PLUS Finans, alıcı ve satıcı cari hesaplarının, bankanın, kredi kartlarının, çek ve senetlerin takibini ve kasa işlemlerini kapsar, nakit akışınızı yönetir. Ödeme ve tahsilat planı tanımları ise her tür ihtiyacınıza cevap verecek şekilde esnektir. Belirlenen limit ve kurallar çerçevesinde risk takibinizin yapılmasını sağlar.
Bankalardaki ticari ve kredi hesaplarınızı, hesap türü seçerek kaydedebilir, bu hesaplara ait hareketleri yerel para birimi yanında dövizli olarak da izleyebilirsiniz.
Kredi kartları ile ilgili banka hesaplarını tanımlayabilir, ilgili komisyonları girerek geri ödeme planları oluşturabilirsiniz. Kredi kartları ile yaptığınız satışlarla ilgili bankadan gelecek ödemeleri izleyebilirsiniz.
GO PLUS’ın banka kredi takip özelliği, bankalardan aldığınız ticari kredileri etkin biçimde izlemenizi sağlar. Bu özellik ile hem teminat karşılığında, hem de teminatsız olarak aldığınız nakdi kredilerin takibini  yapabilirsiniz. Kredi geri ödemesi, bakiye ve kalan borç durumunuzu her an güncel olarak görebilir, kredilerinizin geri ödemelerini planlayarak nakit akışınızı takip edebilirsiniz.
Kasalar üzerinden cari hesap, banka, çek/senet, personel işlemi kaydedebilir, kasa raporlarını periyot seçerek alabilirsiniz.
Genel Muhasebe:
GO PLUS size yerel mevzuat gereklerine tam uyumlu çalışma olanağı sağlar. Standart hesap planı otomatik olarak oluşur. Hiyerarşik yapıya sahip hesap planı ile ana hesap altında yer alacak alt hesapları esnek bir yapıda istediğiniz şekilde tanımlayabilirsiniz. Muhasebeleştirme ile de diğer program bölümlerinde yaptığınız işlemler için muhasebede oluşması gereken fişlerin otomatik olarak oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.
Mali tablolarınızı tanımlayabilir ve yasal olarak alınması zorunlu tabloları yasaların öngördüğü ayrıntıda ve düzeyde alabilirsiniz. e-Beyanname özelliği ile vergilendirme döneminde mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının bildirilmesinde kullanılan Form Ba ve Form Bs isimli bildirim formlarını elektronik ortamda verebilirsiniz.
Bordro:
GO PLUS ile entegre çalışabilen Bordro Plus, Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı çalışanların (4-a) tüm mevzuat ihtiyaçlarını tam olarak karşılar. Tüm işletmelerin ve mevsimlik işçi çalıştıran firmaların sicil ve ücret yönetimi konusundaki gereksinimlerine esnek ve kolay kullanımı ile cevap verir. Bordro işlemlerinin, yasal prosedürlerin ve raporların otomasyonu mevzuat bilgisi gerekliliğini minimize ederek iş gücü tasarrufu sağlar.
Raporlama Çözümleri:
GO PLUS size bambaşka bir raporlama aracı sunuyor. İnteraktif raporlama imkanı veren bu araç sayesinde raporlarınızı tasarlayın, kaydedin, tasarım kriterlerinizi tekrar tekrar kullanın. Ayrıca raporlarınızı tabloya alın, gruplayın ve ara toplamlar alın. Kısacası raporlama aracı ile raporlar üzerinde tam kontrol sağlayın.
Navigator Plus:
Navigator Plus, GO PLUS ile MS Excel arasında dinamik bir bağlantı kurarak, GO PLUS kullanmadan sistemdeki bilgilere “on-line” ulaşmanızı ve istediğiniz rapor ve grafikleri güncel olarak almanıza olanak sağlar. Navigator sayesinde şirketinizin geleceğine ait kararları zamanında ve doğru olarak alma imkanına sahip olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70