Logo Muhasebe Programı

On 12:31:00 by Muhasebe Kursu   No comments
ERP ürünleri 2.39.00.02 ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.


Önemli Uyarı :
Hazırlanan ara sürüm dosyaları sadece 2.39.00.00 sürüm dosyaları üzerine kopyalanmalıdır. Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi ve Dönem üzerinde "Veritabanı Araçlarını Oluştur" işlemi yapılmasına gerek yoktur.
2.39.00.02 Ara Sürüm İçeriği;

 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1

GO PLUSaltaltaltaltalt
 
Tamamlanmamış Kayıtlar Sistemi Aktif Olduğu Durumda AUTOSAVE Kataloğunda Uygulama Dışı Bir XML Yada Dosya Olduğu Durumda Uygulamaya Giriş Sırasında 'is not a valid integer value.' Hatası Alınıyor.
AUTOSAVE kataloğunda uygulama dışı bir XML ya da dosya olduğunda ve 'Tamamlanmamış Kayıtlar Sistemi' aktif olduğu durumda uygulamaya giriş sırasında hata alınması engellenmiştir.
2

altaltalt
3 Serisi Ürünlerde Herhangi Bir Raporda Pdf Formatında Çıktı Almak İstediğimizde Gdi32.dll Hatası alınıyor.
3 serisi ürünlerde Pdf formatında çıktı almak istediğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
3

altaltalt
3 Serisi Ürünlerde Uygulamaya Giriş Sırasında 'Duplicates not allowed.' Hatası Alınıyor.
3 Serisi ürünlerde Uygulamaya giriş sırasında 'Duplicates not allowed.' hatası alınıyordu, düzeltildi.
4

GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Siparişi
Sipariş Fiş Satırı Shift+Del İle Silinmek İstendiğinde Fişin Referans Numarası, ORFLINE Tablosuna OFFERREF Olarak Gönderiliyor.Ve Bu Şekilde Başka Kayıt Varsa Çıkarılmasını Engelliyor.
Sipariş fiş referans numarası ile ORFLINE Tablosuna OFFERREF aynı olan birden fazla kayıt olduğunda sipariş fiş satırının Shift+Del ile silinebilmesi sağlanmıştır.
5

altalt
Oracle Veri Tabanında 3 Serisi ürünlerde Öndeğer Masaüstü Ya Da Yeni Masaüstünde Düzenleme Yapıp Programdan Çıkıp Girdiğimizde Ayarlamalar Siliniyor
Oracle veritabanı kullanılan 3 serisi ürünlerde ilk giriş yapıldıktan sonra çıkış yapılarak daha sonraki girişlerde yapılan masaüstü değişiklikleri kaydedilmiyordu,düzeltildi.
6

GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan Girilen Banka Fişi Silinmek İstendiğinde “e-Arşiv Faturaları Statüsü e-arşiv Faturası Oluşturulacak Statüsünde İse Silinebilir Hatası Alınıyor
Kasadan girilen fişler silinmek istendiğinde “e-Arşiv Faturaları Statüsü e-arşiv Faturası Oluşturulacak Statüsünde İse  Silinebilir” hatası alınıyordu, düzeltildi.
7

altaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Tigerdan Tiger 3'e Geçişte Satış Faturasındaki Arayüz Uyarlamada Eklenen Metin Alanına Tiger 3'te Yeni Fatura Eklendiğinde Veri Girişi Yapılamıyor.
Tiger 3 te arayüz uyarlama ile eklenmiş olan metin alanlara değer girilemiyordu, düzeltildi.
8

GO PLUSaltaltaltaltalt
Muhasebe Fişleri Browserında F9 Menüde Silinen Kayıtlar ve Değişiklik Tarihçesi Seçenekleri Gelmemektedir.
Muhasebe fişleri browserında F9 Menüde 'Silinen Kayıtlar' ve 'Değişiklik Tarihçesi' seçeneklerinin gelmesi sağlanmıştır.
9

altaltalt
3 Serisi Ürünlerde Uygulamaya Giriş Sırasında "Cannot change Visible in OnShow or OnHide." Hatası Alınıyor.
3 Serisi ürünlerde uygulamaya giriş sırasında "Cannot change Visible in OnShow or OnHide." hatası alınıyordu, düzeltildi.

Saygılarımızla,
Logo Yazılım



0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70