Logo Muhasebe Programı

On 00:02:00 by Muhasebe Kursu in    No comments


Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Bütçe kayıtlarında kullanılacak dönem bilgilerinin kaydedildiği seçenektir. Ana Kayıtlar program bölümü / Muhasebe menüsünde yer alır. Dönem bilgileri "Ekle" seçeneği ile kaydedilir.
Kodu: Bütçe dönemi tanım kodudur. Kod alanı bilgi girilmesi zorunlu bir alandır.
Açıklaması: Dönem adı ya da açıklayıcı bilgisidir.
Başlangıç Tarihi: Bütçe döneminin başlangıç tarihidir. Tarih doğrudan yazılarak girilebileceği gibi "..." simgesi tıklanarak açılan takvim üzerinden belirlenerek alana aktarılabilir.
Bitiş Tarihi: Bütçe döneminin bitiş tarihidir. Tarih doğrudan yazılarak girilebileceği gibi "..." simgesi tıklanarak açılan takvim üzerinden belirlenerek alana aktarılabilir.
Alt Dönemler: Alt dönem periyot ve süresinin kaydedildiği alandır. Bütçelemenin hangi süre ve periyotlarda yapılacağını belirtir.
Dönem periyodu yıllık ve aylık olarak iki seçeneklidir. Alt dönem süresi ise ilgili alt dönemin ne kadar süreceğini belirtir. Örneğin başlangıç ve bitiş tarihi 01.01.2005-31.12.2005 bütçe döneminde alt dönem periyodunun aylık ve alt dönem süresinin 1 olarak verilmesi durumunda 1 aylık alt dönemlerde bütçeleme yapılacağı anlamına gelir.
Üçer aylık alt dönemlerde bütçe yapılması isteniyorsa  alt dönem periyodu aylık, alt dönem süresi ise 3 olarak girilir.
Bütçe dönem tanımı "Kaydet" düğmesi tıklanarak kaydedilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70