Logo Muhasebe Programı


Skip to end of metadata
Go to start of metadata
Hizmet tanımına ait işlemlerin muhasebeleştirilmesi sonucunda hangi hesaplar altında izleneceği alınan ve verilen hizmet kartında F9 menüsündeki Muhasebe Kodları seçeneği ile kaydedilir.
Muhasebe Kodu ve Masraf Merkezi Kodu alanları bilgi girişi içindir. Hizmet kartına ait işlemlerin muhasebeleşeceği muhasebe hesaplarını ve işlemin ait olduğu masraf merkezini belirtir.
Hizmet kartlarına ait işlemlerin muhasebe hesap kodları ve masraf merkezi kodları ilgili kart üzerinden ya da Muhasebe bölümünde, Muhasebeleştirme İşlemleri menüsünde yer alan Muhasebeleştirme Bağlantı Kodları seçeneği ile kaydedilir. Muhasebeleştirme Bağlantı Kodları ile tanımlanan kodlar hizmet muhasebe hesaplarına öndeğer olarak aktarılır. Hizmet muhasebe hesap kodları fişlere öndeğer olarak gelir. Hizmet kartına ait işlemlerin farklı bir muhasebe hesabı altında izlenmesi isteniyorsa gerek hizmet kartı üzerinde gerekse karta ait işlem kaydedilirken muhasebe kodu değiştirilebilir.
Hizmet kartı üzerinden hizmetler, indirimler, masraflar ve iadeler hesabı muhasebe kodları ve bu işlemlerin izleneceği masraf merkezleri kaydedilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70