Logo Muhasebe Programı

On 09:55:00 by Muhasebe Kursu in    No comments


Fiş / fatura satırları ve geneli için alımlarda geçerli olacak indirim ve masraflar, Alış Koşulları bölümünde tanımlanmışsa, bunlar işlem sırasında topluca uygulanabilir. Alış koşullarını fiş / fatura geneli ya da satırdaki işleme uygulamak için sağ fare düğmesi menüsünde yer alan Alış Koşulları menü seçeneği kullanılır. Fişin birden fazla satırdan oluşması durumunda, koşul belirleme tablosunda Malzeme Kodu alanında yapılan seçime göre koşullar uygulanır. Fiş ya da faturada tabloda belirlenen malzemeye ait satırların olmaması durumunda, alış koşulları bu satırlardaki işlemlere uygulanmaz.

Satınalma Koşulları, Ana Kayıtlar modülü / Tanımlar menüsü altında yer alan Satınalma Koşulları seçeneği ile kaydedilir.
Satınalma koşullarında indirim ve masraf kartları kullanılır. Tanımlarda, alış işlemlerinde geçerli olacak indirim ve masrafların öncelik sırası, hangi malzemeler ya da cari hesaplara ait işlemlere uygulanabileceği ve bu koşulların hangi tarihler arasında geçerli olacağı tanım yapılırken belirlenir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70