Logo Muhasebe Programı

On 06:42:00 by Muhasebe Kursu   No comments
 4.51.00.00 Sürüm Maddeleri;
alt

 Kayıt NrÜrünTanım ve Açıklama
1WINHR-16727BordroPlusBordro
alt alt Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi
Fiili Hizmet Zammı Kapsamında Tam Ay Çalışan Çalışan Personeller İçin Aylık Prim ve Hizmet Bildirgesinde Fiili Çalışılan Ve Çalışılmayan Günler İçin Eksik Gün Bilgisi Gönderilmeli.
Fiili hizmet zammı kapsamında tam çalışılan aylar için puantaj kartında eksik gün nedenin girilmesi durumunda Aylık Prim ve Hizmet Belgesi excel ve xml olarak alındığında fiili çalışılan ve çalışılmayan günler İçin eksik gün sayısı ve eksik gün nedenlerinin basılması sağlandı.
2WINHR-16555BordroPlusBordro
alt alt Kayıtlar - Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Kayıtları
Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Kayıtları Ana Ekranında Bitiş Nedenine Göre Filtreleme Yapılabilmeli.
Bireysel Emeklilik Otomatik Katılım Kayıtları filtresine "Bitiş Nedeni" seçeneği eklenerek bitiş nedenine göre filtreleme yapılabilmesi sağlandı.
3WINHR-16239BordroPlusSicil Yönetimi
alt alt Tanımlar - Sicil Kartları
Personel Kartı İlk Eklendiğinde Personel Kartı/İzin Bilgileri Formundaki “İzin Hakediş Tarihi” Alanı Bordro Parametrelerindeki “İzin hesaplamalarına Esas Başlangıç Tarihi” Seçeneğine Göre Listelenmelidir.
Personel kartı ilk eklendiğinde Personel Kartı / İzin Bilgileri formundaki “ İzin Hakediş Tarihi” alanının bordro parametresinde ki “İzin hesaplamalarına Esas Başlangıç Tarihi” seçimine göre listelenmesi sağlandı.
4WINHR-16534BordroPlusBordro
alt alt Kayıtlar - Puantaj Kartları
687 Sayılı Kanun Kapsamında Asgari Ücretin Altında Ücretliler İçin Hesaplanan Puantajlarda Gelir Vergisi Hesaplanmamasına Rağmen 687 Sayılı Kanundan Kaynaklanan Gelir Vergisi İndirimi Hesaplanmaktadır.
687 sayılı kanun kapsamında asgari ücretin altında ücret verilen puantajlarda gelir vergisi hesaplanmamasına rağmen 687 sayılı kanun kapsamında gelir vergisi indirimi hesaplanıyordu,hesaplanmaması sağlandı.
5WINHR-16661BordroPlusBordro
alt alt Kayıtlar - Puantaj Kartları
%100 Ar-ge Kapsamında Çalışan Personel Ar-ge Kapsamında Eksik Gün Çalıştığında Hesaplar Ekranındaki Net Ödenecek Bölümüne Agi Tutarı Yansımıyor.
%100 Ar-ge kapsamında çalışan personel Ar-ge kapsamında eksik gün çalıştığında hesaplar ekranında ki net ödenecek bölümüne Agi tutarı yansımıyordu, düzeltildi.
6WINHR-16840BordroPlusBordro
alt alt Kayıtlar - Puantaj Kartları
Ar-Ge Kapsamında Çalışan ve Net Ücret Alan Personelin Puantajında Bir Önceki Aydan Kullanılan SGK Matrahı Olması Durumunda Net İstihkak Hatalı Hesaplanıyor.
Ar-Ge kapsamında çalışan ve net ücret alan personelin "Bir Önceki Aydan Kullanılan SGK Matrahı" olması durumunda Net İstihkak hatalı hesaplanıyordu, düzeltildi.
7WINHR-2498BordroPlusBordro
alt alt Raporlar - Tahakkuk Listesi
Tahakkuk Listesi Raporunda İcra Tipindeki Borç Kaydına Ait Tutar Getirilemiyor.
Tahakkuk Listesi ve Tahakkuk Toplamları raporlarına "Borç Kesintileri İcra" standart alanı eklenerek icra kesinti tutarlarının raporlanması sağlanmıştır.
8WINHR-16907BordroPlusBordro
alt alt Raporlar - Tahakkuk Listesi
999 Numaralı Kuruma Ait Bölüm ve Birimde Ataması Olan Çalışanlar Tahakkuk Listesinde Listelenmiyor.
999 nolu kuruma ait bölüm ve birimde ataması olan personellerin Tahakkuk Listesi raporunda listelenebilmesi sağlandı.
9WINHR-16202BordroPlusBordro
alt alt Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi
İndirim Kanunu Değişikliği Nedeniyle Kanuni Değişiklik Kaydı Olan Sicilin Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde İşe Giriş Tarihi Alanı Hatalı Geliyor.
İndirim kanunu değişikliği nedeniyle kanuni değişiklik kaydı olan sicilin Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde İşe Giriş Tarihi hatalı listeleniyordu, sorun düzeltilerek Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde sadece işe giriş, kurum ve işyeri değişikliğinde işe giriş tarihinin basılması sağlandı.
10WINHR-16713BordroPlusBordro
alt alt Sosyal Sigorta Bildirgeleri - Aylık Prim ve Hizmet Belgesi
Fiili Hizmet Zammına Tabi Personel İçin Ara Dönem Puantaj Yapıldığında Aylık Prim ve Hizmet Belgesinde Hatalı Listeleme Yapıyor
Fiili Hizmet Zammına tabi personel için ara dönem yapılarak puantaj kartı eklendiğinde tutarlar hatalı listeleniyordu,sorun düzeltilerek Aylık Prim ve Hizmet Belgesi excel veya xml olarak alındığında doğru tutarların listelemesi sağlandı.
11WINHR-16542BordroPlusBordro
alt alt Sosyal Sigorta Bildirgeleri - *
Fiili Hizmet Zammı Kapsamında İndirim Kanunu Tabi Değil Seçilmiş Olan Siciller İçin APHB'de Belge Türüne Göre "Malüllük, Yaşlılık ve Ölüm Sigortası" Oranına Fiili Hizmet Zammı Oranı Eklenerek Gösterilmelidir.
Sicil kartında indirim kanunu "Tabi değil" olarak seçilmiş personeller için de Aylık Prim Hizmet Belgesinde belge türüne göre "Malullük, Yaşlılık ve Ölüm Sigortası" oranına "Fiili Hizmet Zammı" oranının eklenerek gösterilmesi sağlandı.
12WINHR-15307BordroPlusAraçlar
alt alt İşlemler - Excel'e Veri Aktarımı
Excele Masraf Merkezi Bilgi Aktarımı Yapılmak İstendiğinde İnvalid İndex (Geçersiz Dizin)Hatası Alınıyor.
Araçlar - İşlemler - Excel'e Veri Aktarımı - Masraf Merkezi Bilgi Aktarımı yapıldığında Invalid Index hatası alınıyordu, düzeltildi.             

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70