Logo Muhasebe Programı

On 01:11:00 by Muhasebe Kursu   No comments


Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yayınlanan aşağıda detayları yer alan duyurudaki  işlemlerin tamamlanılması için hatırlatmadır.
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 04.04.2018 tarihinde “e-Arşiv Teknik Kılavuzu” 1.7 Versiyonu yayınlanmıştır.
Yayınlanmış olan GIB duyurusunda, e-Arşiv Teknik Kılavuzuna “Faturanın alıcıya kağıt ortamda iletilmesi durumunda, müşteriye verilen kağıt çıktı üzerinde okunacak format ve standartta, söz konusu faturanın elektronik ortamda da hangi platformdan indirilebileceği ve e-Arşiv faturanın hangi tarihten itibaren GİB başkanlık sistemleri üzerinden sorgulanıp doğrulanabileceği hakkında bilgiye yer verilmelidir.” ifadesi eklenmiştir.
Duyuruya istinaden sistemlerimizde geliştirmelerimiz tamamlanmış olup e-Arşiv sorgulama platformumuz güncellenmiştir. "https://faturasorgulama.elogo.com.tr"
Geliştirmenin fatura tasarımlarına aktarılabilmesi için , eLogo özel entegratörlük tasarım aracında kayıtlı olan tasarımlar üzerinde “Güncelle”, “Kaydet” işlemi yapılması gerekmektedir. Bu işlem sonrası e-Arşiv fatura tasarımlarının alt kısmında “e-Arşiv faturalarınızı elektronik ortamda görüntülemek ve indirilebilmek için https://faturasorgulama.elogo.com.tr" platformunu kullanabilirsiniz.“ ibaresi yer alacaktır.
Müşterilerinizi bilgilendirmenizi rica ederiz.
eLogo özel entegratörlük tasarım aracına ait kullanma kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.
Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan duyurunun detaylarına http://www.efatura.gov.tr/duyurular.html adresinden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla,
eLogo

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70