Logo Muhasebe Programı

Bazı tablolarda oluşan yoğun bilgi nedeniyle işlemlerde ve raporlarda yaşanan performans problemlerini gidermek için dönem bilgileri paketlenir. Paketleme işlemleri için , Bordro program bölümünde Kayıtlar menüsü altında yer alan Dönem Bilgileri listesinde sağ fare düğmesi menüsünde yer alan Dönem Paketleme seçeneği kullanılır. 
Kurum numarası ve dönem tarihi verilerek paketleme işlemi başlatılır.
  
Paketleme işlemi son açık dönemin başlangıç tarihinden en az iki yıl önceki başlangıç tarihine sahip dönemler paketlenebilir. Aksi durumda program bir mesajla kullanıcıyı uyaracaktır.
  
Paketleme işlemi bu dönemden geriye doğru o kurumun tüm kapalı dönemleri için yapılır ve işlem sırası olarak en eski kapalı dönemden başlayarak paketleme işleminin başlatıldığı döneme kadar bütün dönemler sırayla paketlenir. 
Paketleme işlemini iptal etmek gerekirse Paketleme İptali seçeneği kullanılır. 
Paketlenmiş dönemlerden hangisinin üzerinden işlem başlatılmış ise o dönemden başlayarak en yeniden eskiye doğru paketlenmiş tüm dönemler iptal edilir. 

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70