Logo Muhasebe Programı

On 10:01:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Döviz türlerine ait günlük kur değerleri Bordro Plus ana menüsünde Dosya İşlemleri altında yer alan Günlük Döviz Kurları ya da araç çubuğunda yer alan Döviz Kurlarıseçenekleri ile kaydedilir.

Günlük kur değerleri tanımlı her dövize Döviz parametrelerinde belirlenen kur türleri için kaydedilir. Her döviz için 4 ayrı kur değeri girilebilir.
Günlük kur giriş tablosuna programın her bölümünden ve her işlem aşamasında ulaşmak mümkündür.
Kur giriş tablosunda her döviz türü için hangi türde değer kaydedilecekse ilgili satırda ilgili kolon seçilerek kaydedilir. Kur giriş penceresinde tablonun altında yer alan seçenekler kullanılarak önceki ve sonraki gün seçilebilir. Tarih alanında ilgi günün tarihi verilerek ya da ekrana gelen takvim penceresinden ilgili gün ve ay seçilerek kur değerleri kaydedilir.
Dosyadan ve dosyaya kur aktarımı seçenekleri ile kur aktarım işlemleri yapılır. Aktarım için aktarılacak döviz türlü ve hangi tarihler arasındaki değerlerinin aktarılacağı belirtilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70