Logo Muhasebe Programı

On 12:26:00 by Muhasebe Kursu   No comments

 

Kırık Logo Muhasebe Programı kullanmanın zararları.

Kırık Logo Muhasebe Programı Kullanmanın Zararları.

Öncelikle böyle bir arayışa giren kullanıcının bu arayışa girme nedenini bilmek gerekir. Genellikle yeni kurulan firmalar veya eğitim amaçlı kullanmak isteyen bireyler olduğunu düşünüyorum. Program fiyatlarının yüksel olduğunu düşünen kurum veya kişiler kırık logo muhasebe programı arayışına girebiliyor, fakat bu şekilde program kullanmanın suç teşkil ettiğini ve zararlı olabileceğini unutuyorlar. Arkadaşlar klasik bir söz vardır, bedava peynir ancak fare kapanında olur. Bunu sadece muhasebe programı olarak düşünmeyin, hiç kimse size ücretsiz bir yazılım sunmaz. Kurulum esnasında verdiğiniz izinlerin vereceği zararların umduğunuz faydadan daha fazla olacağını bilmenizi isterim.

Kırık logo muhasebe programı arama nedeniniz eğitim amaçlı ise ?

Bunun LOGO YAZILIM sizlere DEMO lisansı sunmakta ,sınırlı kayıtlı da olsa programın tüm özelliklerini kullanabilmektesiniz.

Demo lisansı nasıl çıkarılır diye düşünüyorsanız , bunun için bizlere telefon veya maille ulaşabilir bilgilerinizi vermeniz durumunda Logo Yazılım Kurumsal bayisi olarak sizin için DEMO lisansı çıkarabiliriz.

Kırık logo muhasebe programı arama nedeniniz , yeni bir firmasınız ve fiyatlar size yüksek geldiyse doğru bir araştırma yapmamışsınız demektir. Logo Yazılım her sektöre uygun ürün yelpazesi ve son dönemde çıkarmış olduğu esnek ödeme planı ile siz değerli firmalarımıza ödemede büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Evosas Yazılım olarak bu konuda bizlere ulaşabilir , bilgi güvenliği ve veri güvenliğinizi ihlal etmeyecek lisanslı ürün almanız konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.




0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70