Logo Muhasebe Programı

On 10:34:00 by Muhasebe Kursu   No comments
ERP ürünleri 2.39.00.01 ara sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.


Önemli Uyarı :
Hazırlanan ara sürüm dosyaları sadece 2.39.00.00 sürüm dosyaları üzerine kopyalanmalıdır. Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi ve Dönem üzerinde "Veritabanı Araçlarını Oluştur" işlemi yapılmasına gerek yoktur.
2.39.00.01 Ara Sürüm İçeriği :
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım Faturaları
Satış Ve Satınalma Faturaları Satırında Hizmet Kartı Kodu Manuel Yazılarak Seçildiğinde Hizmet Kartı Muhasebe Koduna Bağlı Masraf Merkezi Gelmiyor.
Satış ve satınalma faturalarında kodu elle girilmiş olan hizmet kartları için muhasebe kodları penceresinde, hizmet kartlarında belirtilmiş olan muhasebe kodlarına bağlı masraf merkezi bilgisi gelmiyordu ,düzeltildi.
2
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyetlendirme Servisi
Maliyetlendirme Servisi Dışında Server Cursor Kullanımı Kapatılmalıdır
Maliyetlendirme servisi dışında server cursor kullanımı kapatılmıştır.
3
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
e-Defter Uygulaması Olan Sette, Kullanıcıda Cari Hesap Fişlerine Değiştir İle Girildiğinde F9 Seçeneklerde e-Defter Belge Detayı Gelmiyor.
E-defter uygulaması olan sette, kullanıcıda cari hesap fişlerine değiştir ile girildiği durumda, F9 seçeneklerde e-Defter belge detayının gelmesi sağlandı.
4
GO PLUSaltaltaltaltalt
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları
Muhasebe Bağlantı Kodları içerisinde Personel bağlantı kodlarında Satır sayısı 32767 üzerindeyse indexcode alanına doğru değerler set edilmiyor.
Muhasebe bağlantı kodları içerisinde bağlantı kodu satır sayısı 32767 üzerindeyse indexcode alanına doğru değerler set edilmiyordu set edilmesi sağlandı.
5
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasa Bankaya Yatırılan/Bankadan Çekilen İşlemlerinde Kullanılacak Para Birimi İşlem Dövizi (ID) Seçilirse Muhasebeleştirme Yapılamıyor.
Kasa işlemlerinden yapılan; bankaya yatırılan ve bankadan çekilen işlemleri için muhasebeleştirme yapılamıyordu ,düzeltildi.
6
altaltalt
  
3 Serisi Ürünlerde Programa Giriş Yapıldığında "Lisanslanmamış Plugin" Uyarısı Alınıyor
 
3 Serisi ürünlerde programa giriş yapıldığında "Lisanslanmamış Plugin" uyarısı alınıyordu, düzeltildi.
 
7
GO PLUSaltaltaltaltalt
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
 
Seri Lotlu Malzeme Kartının İçerisinde Değiştir İle Giriş Yapıldığında Başka Bir Kullanıcı Lotu Çıkmak İstediğinde Hareket Kullanılıyor Uyarısı Alınıyor ve Çıkış Yapılamıyor
 
Seri/ Lotlu malzeme kartının açık olduğu durumda, malzeme için giriş - çıkış hareketinin kaydedilebilmesi sağlanmıştır.
 
8
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kartları
 
Kullanıcının, Banka Hesap Kartındaki Yetki Kodu İle Fişlerdeki Yetki Kodu Farklı İse Banka Hareketleri Browserında, Hareketler Listelenmiyor.
 
Kullanıcının yetkili olduğu banka hareketlerini, banka kartı ve hesabı üzerinden 'Hareketler' seçeneğinde görmesi sağlanmıştır.
 
9
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
 
İşlem Dövizli Olarak Sisteme Kaydedilen Satınalma Faturası e-Fatura Olduğunda Yaz Mutabakat BA 'da Mükerrer Listeleniyor.
 
İşlem dövizli olarak kaydedilen satınalma faturasının yaz mutabakat BA 'da doğru olarak listelenmesi sağlanmıştır.
 
10
altaltalt
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
 
3 Serisi Ürünlerde Cari Hesap Kartında Girilen Risk Bilgiler Database'e Yazmıyor.
 
3 Serisi ürünlerde, cari hesap kartına tanımlanan risk bilgilerinin database'e yazması sağlandı.
 
11
GO PLUSaltaltaltaltalt
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
 
Toplu Kayıt Ekle İşlemi İle Oluşturulan Banka Fişleri Değiştirilmek İstendiğinde Fiş Tarihinde E Defter Oluşturulmamasına Rağmen E Defter Oluşturulmuştur Değiştirilemez Uyarısı Alınıyor.
 
Toplu kayıt ekle işlemi ile oluşturulan banka fişleri değiştirilmek istendiğinde fiş tarihinde e-Defter oluşturulmamasına rağmen” e-Defter oluşturulmuştur değiştirilemez” uyarısı alınıyordu, düzeltildi.
 
12
GO PLUSaltaltaltaltalt
Malzeme Yönetimi
alt alt İşlemler - Maliyet Üzerinden Fiyatlandırma (COST)
 
Maliyet Üzerinden Fiyatlandırma (Cost) ile Malzeme Virmanına Bağlı Oluşan Üretimden Giriş Fişine Fiyat Ataması Yapılamıyor.
 
Maliyet üzerinden fiyatlandırma (cost) ile malzeme virmanına bağlı oluşan üretimden giriş fişine fiyat ataması yapılamıyordu, düzeltildi. 
 
13
altalt
Üretim Tanımları
   altAna Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
 
Ürün Reçetesinde Girdi Olarak Sanal Ym Ya Da Ym Seçildi İse Mamül Reçetesi Kaydedilirken Reçeteni Kaydedilip Kaydedilmeyeceği Parametrik OImalı
 
Ürün reçetesinde girdi olarak sanal ym, ym ya da mm varsa ve satırda ym/mm için ürün reçete kodu seçim yapılması üretim tanımları parametrelerinde "Reçete Girdi satırlarında (MM,YM) ürün reçetesi kontrolü yapılsın = Evet/ Hayır" Seçeneğine bağlanmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70