Logo Muhasebe Programı

On 06:10:00 by Muhasebe Kursu   No comments




BROŞÜRÜ İNDİRİN

VERİMLİ İNSAN GÜCÜ İLE
MALİYETLERİ DÜŞÜRÜN, HEDEFLERİNİZE ULAŞIN

BORDRO PLUS
Tüm firma ve kurumlara rekabet avantajı sunan faktörlerden biri, belki de en önemlisi insan kaynağıdır. Kurumun misyon ve hedefini benimsemiş, iyi eğitim almış, konusunda uzman kişilerin doğru işi yaptıkları firmalarda insan faktörü başarı grafiğini yükseltmede belirleyici olur.
BORDRO PLUS uygulaması verimli insan gücü ile firma ve kurumların misyon ve hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmayı, işgücü maliyetlerini azaltmayı hedefler. Aynı zamanda uygulama, kapsamlı ve kurum ihtiyaçlarına kolaylıkla cevap verebilen esnek bir yapı sunar ve üstün ürün özellikleri ile farklılık yaratır.
BORDRO PLUS, çalışanların kendilerine en uygun pozisyonlarda çalışmalarını sağlayarak hem motivasyonlarını artırır; hem de departmanların birbiri ile uyumlu çalışmasını sağlayarak kurumsal hedeflerin hayata geçirilmesi için temel adım ve kuralların oluşturulmasına olanak tanır.
BORDRO PLUS, modüler bir yapıdan oluşmakta olup temel modül Sicil Yönetimi’dir. İhtiyaç doğrultusunda Ücret Simulasyonu modülü eklenerek zenginleştirilme olanağı sunar.

BORDRO PLUS, sunduğu esnek yapı ve zengin ürün özelliklerinin yanı sıra kolay kullanımı, kısa öğrenme süresi, basit ve çabuk şekilde uyarlanabilirliği ile de kurumların bilgi teknolojilerine yaptıkları yatırımdan maksimum fayda elde etmelerini sağlar.

SİCİL YÖNETİMİ
Etkin Personel Bilgisi Takibi...
Bordro Plus uygulamasının temelini oluşturan Sicil Yönetimi modülü ile kurum çalışanlarının işe giriş ve çıkış işlemlerinin yanı sıra çalışanlara ait çok detaylı bilgi takibi yapılır. Sicil Yönetimi ile amaçlanan insan kaynakları çalışanlarının ofis yükünü azaltmak, çok çeşitli analizler sunarak yöneticilere taktik ve stratejik kararlarda yön gösterici olmaktır.
Bordro Plus uygulamasının en önemli özelliklerinden biri esnek yapısıdır. Kurumlar kendi yapılarına göre çok sayıda alan ve parametreyi tanımlayabilir. Bu esneklik kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda çalışanları ile ilgili bilgi takibini sağlıklı bir şekilde yapmalarına olanak tanır.
 Kurum çalışanlarına ait sağlık, eğitim, öğrenim, yabancı dil, zimmetli duran varlık takibi gibi detay bilgilerin takibini yapar,
 İşe giriş ve çıkış işlemlerini kolaylıkla takip eder,

 Çalışanların eğitim ve yetkinlik bilgilerini kurum içinde aldıkları eğitimleri izleme olnağı sağlar,
 Kullanıcı tanımlı alanlar sayesinde kurumun ihtiyacı doğrultusunda çalışanlarla ilgili bilgi takibi yapar, raporlama ve istenirse puantaja yansıtır; Sicil kartı üzerinde fotoğraf veya imza gibi görsel bilgi saklanabilir,
 Dokümantasyon takip özelliği ile sicil kartından istenilen dosyalara kolaylıkla ulaşır,
 Toplu ücret ayarlama ile zaman tasarrufu sağlar ve unutmaları engeller,
 Zaman izli kayıtlar sayesinde tüm sicil ve kanun bilgilerindeki değişikliklere, atamalar ile ilgili bilgilere eksiksiz olarak ulaşır, geçmişe yönelik sağlıklı raporlama olanağı sunar,
 Toplu atama özelliği ile Kurum-isyeri-bolum ve birim değisiklikleri belirli filtrelere gore daha kısa zamanda ve oplu olarak “Toplu atama” islemleri ile yapılabilir.
 Kapsamlı eski personel takibi ile işe tekrar alınan personelin işlemlerini aynı sicil kartından ve aynı sicil numarası ile takip ederek, tekrar bilgi girişini önler,
 Sicil ve başvuru kartlarına personel pasaport bilgileri girilebilir,

 Sicil kartındaki bilgileri, ilgili kişilere e-posta ile göndererek zaman tasarrufu sağlar.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70