Logo Muhasebe Programı

On 12:33:00 by Muhasebe Kursu   No comments
2.03.00.00 ve daha üstü versiyonlarda çalışan servis uygulamasının bilgisayar başlatıldığında start olmaması veya started(Başladı) olarak görünmesine rağmen program başlatıldığında "Can Not Connect To Logo Server" hatasının alınması durumunda Register(Kayıt Defteri)'a DependOnService isimli bir parametre grubu ekleyip içerisine TapiSrv değeri girilmelidir.
İlgili parametre tanımlandığında, Logo Linans Servisi bilgisayar yeniden başlatıldığında devreye girmeden önce ihtiyaç duyduğu network servislerinin başlamasını bekleyecektir. Bu durumda bilgisayarın alacağı tüm IP'ler alınmış ve tanımlanan portlar üzerinden dinleme yapılabilir duruma gelmiş olur.
İlgili parametre Hkey_Local_Machine_ başlığı altındaki System-Control bölümüne eklenmelidir. Multi-String Value seçeneği ile eklenip  parametrenin adına DependOnService yazılmalıdır.Parametre değeri de TapiSrv olmalıdır.
control
multi_string_value
dependonservice

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70