Logo Muhasebe Programı

ERP kavramının yeniden yorumlanmasıyla farklı bir platform üzerinde geliştirilen Tiger 3 Enterprise, zengin özelliklerinin yanı sıra, değişen ihtiyaçlara kolaylıkla uyum sağlayan esnek bir yapıya sahiptir. Uygun sahip olma koşulları ile tüm sektörlerde; satış, dağıtım, hizmet alanlarında faaliyet gösteren işletmelere, kurumsal ve operasyonel anlamda tam kapsamlı çözüm sunar.
Geniş Modüler Yapı ve Zengin Fonksiyon Seçenekleri
Kullanıcının tüm ihtiyaçları düşünülerek hazırlanmış birçok standart modülün yanında işletmelere özel çözümlerin de bulunduğu opsiyonel modüller ile kendinize en uygun ERP paketini oluşturabilirsiniz.
En Uygun İşletme Stratejileri
Kritik finansal fonksiyonları ile doğru bilgiye anında ulaşmanızı sağlayan Tiger 3 ERP Çözümleri ile stratejik kararlarınız için güvenilir bir altyapı oluşturabilir ve finansal performansınızı artırabilirsiniz. Esnek döviz sistemi ve raporlama yapısı sayesinde uluslararası faaliyetlerinizi takip edebilir, karlılık analizleri konusunda en güncel bilgiye sahip olabilirsiniz. Belirlediğiniz limit ve kurallar çerçevesinde risk takibini yapabilir ve elektronik ortamda ihtar gönderimini gerçekleştirebilirsiniz. Cari hesaplarınız için Form Ba-Bs mutabakatlarınızı tek bir tuşla oluşturabilirsiniz.
Uygun Fiyatlandırma ve Zamanında Teslimat ile Artan Müşteri Memnuniyeti
Tiger 3 ile sipariş ve teslimat için gerekli olan tüm evrakların oluşturulmasından zamanında teslimat yapılmasına kadar geçen süreci; stok, sipariş, irsaliye ve müşteri borç bilgilerinin güncel takibini verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.  Dövizli fatura kesimi ve ödemelerin dövizli takibi ile yurtdışı süreçlerini kolaylaştırır, etkin bir satış ve dağıtım süreci ile operasyonlarınızı doğru ve zamanında yöneterek müşterilerinize verdiğiniz hizmetleri iyileştirebilir,  müşteri memnuniyetini artırarak rekabette avantaj sağlayabilirsiniz.
En Karlı Tedarik Yöntemininin Belirlenmesi
Tiger 3 ERP Çözümleri ile tedarikçilerden alınan teklifler değerlendirilebilir, karşılaştırılabilir ve hızlıca satın alma kararı verebilirsiniz. Onay mekanizmalarının ve evrak akışına ait süreçlerin standartlaştırılmasıyla da zaman ve maliyet tasarrufu sağlanması mümkün olacaktır.
Stok Operasyon Kalitesi
Stok, hedef ve stratejilerinizi oluşturup takip edebilir, anlık stok değer ve seviyelerinizi izleyebilir, envanter maliyetlerinizi kontrol edebilirsiniz. Matris arabirimi sayesinde aynı türdeki malzemeleri farklı özellikler ile izler, binlerce malzemeyi ilgilendiren bir değişikliği sadece bir tanımı değiştirerek güncelleyebilirsiniz. Farklı birimlerle izleme özelliği sayesinde malzemeleri sınırsız sayıda birimle takip edebilir, çevrim katsayıları özelliği ile tek bir birim üzerinden raporlama yapabilirsiniz.
Sabit Kıymet Değer Takibi
Mevzuat gereksinimlerinizin yanı sıra satın alma işlemi, sabit kıymetin personele zimmetlenmesi ve elden çıkarılması gibi süreçlerinizi duran varlık yönetimi modülü ile takip edebilirsiniz. Birden fazla amortisman tablosu desteğiyle Vergi Usul Kanunu’na göre yerel para birimi üzerinden, yurtdışı raporlamaya uygun raporlama dövizi üzerinden ve yine TFRS’ye göre yerel para birimi üzerinden amortisman hesaplaması yapabilirsiniz. Ayrıca farklı amortisman hesaplarını, ayrı muhasebe hesapları üzerinden muhasebeye aktarabilirsiniz.
Mevzuata ve Uluslararası Muhasebe Standartlarına (FAS52, IAS, IFRS, TFRS) Tam Uyumlu Çalışma
Türk Ticaret Kanunu yükümlülükleri kapsamında, istenilen döneme ait TFRS standartlarına uygun finansal ve mali raporlama yapabilirsiniz. Genel muhasebe işlemlerinde yer alan yerel ve raporlama dövizi cinsinden oluşturulan finansal tablo ve raporlar ile ihtiyaçlarınızı karşılarken, masraf merkezleri ve proje kartlarını yönetim raporlama amacıyla kullanabilirsiniz. Tiger 3 ERP Çözümleri’nde yer alan e-Beyanname seçenekleri ile hazırlanan beyannamelerin otomatik olarak Gelir İdaresi Başkanlığı’na gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Yönetici Konsolu ile Hızlı Analiz
Yönetici konsolunda yer alan, ihtiyaçlarınıza göre özelleştirebileceğiniz göstergeler ile şirketinizin anlık durumunu takip edebilir, özet bilgiler sayesinde karar alma süreçlerinizi kısaltabilirsiniz. Örneğin; en çok satış yaptığınız ürün ve müşterilerinizi izleyebilir, stok ve alacak devir hızını takip edebilir veya kasa ve banka durumunu kontrol edebilirsiniz.
Grup Şirketlerinin Finansal Durumuun ve Faaliyet Sonuçlarının Tek Merkezden İzlenmesi
Grup şirketi bazında karlılığınızı, envanterinizi bir bütün olarak görebilir, şirketlerinizin tamamına göre nakit akışını analiz edebilirsiniz. Tiger 3 ERP Çözümleri’nin “Konsolide Tablolar” özelliği ile bu işletmelerin aktif, borç, öz kaynak, gelir ve giderlerini bir araya getirebilirsiniz.
Dış Ticaret
Tiger 3 ERP Çözümleri’nin Dış Ticaret Modülü ile işlemlerinizi daha etkin, daha verimli ve yasal yükümlülüklere uygun olarak izleyebilirsiniz.
Tüm İhtiyaçlara Yönelik Logo Çözüm Ailesi Entegrasyonları
Tiger HR, e-Devlet, Logo Mind İş Analitiği, Tedarik Zinciri Yönetimi, Logo CRM gibi uygulamalarla entegre olarak çalışabilen Tiger 3 ERP Çözümleri ile kurumsal süreçlerinizi iyileştirerek iş verimliliğinizi artırabilirsiniz. Ayrıca Logo Çözüm Ortakları’nın geliştirmiş olduğu uyarlamalar hızlı ve ekonomik çözümler sunar. İşletmenize ve sektörünüze özel bu uygulamalarla ERP fonksiyonlarınızı zenginleştirebilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70