Logo Muhasebe Programı

Yeni nesil teknolojilerle geliştirilen GO 3 ile iş süreçlerinizi dilediğiniz gibi yönetirken verimliliğinizi de artırabilirsiniz. GO 3 rol bazlı kişiselleştirilebilir masaüstü, ürün içiarama motoru gibi özellikleri ve app-in-app teknolojisi ile kullanıcı deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor.
30 yılı aşkın süredir iş uygulamaları üreten Logo’nun uzun yıllar sonucu elde ettiği tecrübelerini yeni nesil teknolojiler kullanarak, kullanım kolaylığı hedefiyle geliştirdiği yeni ürünü GO 3; kullanıcı deneyimini bambaşka bir boyuta taşıyor. Tam kapsamlı çözüm sunan GO 3 ile KOBİ’ler, iş süreçlerini verimli ve etkin yönetirken süreçlerdeki hataları azaltmış ve hız kazanmış oluyorlar.

Soldaki menü ağacından ilgili program modülüne ait dokümanı seçebilirsiniz.
Ürün Özellikleri
Stok Yönetimi
GO 3 ile anlık stok takibi yapabilir, stok değer ve seviyelerini izleyebilir, envanter durumu ve maliyetlerinizi kontrol edebilirsiniz. Ürünlerinizin fotoğraflarını malzeme kartına ekleyebilir, ürün ile istediğiniz birimleri eşleştirebilir, her birime 3 ayrı alternatif barkod ve bir tane  birimli barkod atayabilirsiniz. Maliyetlendirme işlemlerinizi ortalama, ağırlıklı ortalama, LIFO, FIFO ya da dönemsel ortalama değerleme yöntemlerinden istediğiniz kullanarak yapabilirsiniz.
Günümüzde hemen her süreçte kalite yönetimi, gerek üretim gerekse üretilen ürünün pazara sunulması, tüketiciye ulaşması ve kullanım aşamalarında giderek artan bir önem kazanmaktadır. Lot ve seri numarası takip Sistemi ile ISO9000 standartlarına uygunluk ve geriye doğru izlenebilirliği sağlayabilirsiniz.
Malzemelere uygulanan ÖTV ve telekomünikasyon hizmetlerinde geçerli olan özel iletişim vergisi için geçerli olacak ek vergileri özellikleri ile tanımlayarak fiş ve faturalarınızda uygulayabilirsiniz.
Satış ve Sevkiyat Yönetimi
Bir siparişi sisteme girdiğinizde, sipariş ve teslimat için gerekli evrakların oluşturulmasından, faturalanmasına ve zamanında teslimat yapılmasına kadar tüm satış ve sevkiyat sürecinin kontrol ve yönetimini sağlayabilirsiniz. Sipariş sistemini yoğun olarak kullanan işletmeler için malzeme seviyesinin kontrol altında tutulması ve eldeki malzeme miktarının negatife düşmemesi önemlidir. Aldığınız sipariş miktarı elinizde bulunan miktardan fazla ise, karşı sipariş oluşturabilirsiniz.
Satış koşullarınızı belirleyerek gerek sipariş, irsaliye ve fatura geneli için gerekse bu belgelerde yer alan her malzeme için ayrı uygulayabilirsiniz. Sistem satış koşullarını dikkate alarak doğru fiyat, indirim, ya da masrafı otomatik olarak belirler ve uygular. Kampanya tanımları ile satışlarda 2 ürüne bir ürün hediye ya da belirli bir limitte yapılan alışverişe belirli bir oranda indirim ya da puan gibi çok sayıda kampanya koşulu oluşturabilir, bu koşulları malzeme ya da işlem tutarına uygulayabilirsiniz.
Ürün ve müşteri bazında istediğiniz sayıda ve istediğiniz para birimi üzerinden satış fiyatı tanımlayabilir, bu fiyatın hangi koşullarda geçerli olacağını parametrelerle belirleyebilirsiniz. Koşul kullanımı ile ambar bazında fiyat tanımlayabilirsiniz. Satış fiyatının hangi tarihler arasında geçerli olacağını önceliğini belirlemeniz ve işlemlerde birim fiyat alanına otomatik gelmesini sağlamanız mümkündür. Satış fiyatlarını her malzeme/hizmet için tek tek kaydedebileceğiniz gibi fiyat listeleri ile toplu bir şekilde de kaydedebilirsiniz. Satış fiyatlarınızı gerek fiyat listesini oluşturan tüm fiyatlar için gerek belirli fiyatlar için toplu olarak güncelleyebilirsiniz.
Satınalma
GO 3 ile satınalma işlemlerinizi, sipariş aşamasından, malın teslim alınmasına ve fatura girişine kadar tüm aşamaları ile kontrol edebilirsiniz. Tedarikçiye yapmanız gereken ödemeler gibi güncel bilgilere hızlı şekilde erişebilir, tedarikçilerin verdiği fiyat, indirim ve ödeme koşulları ile bu fiyat ve indirimlerin geçerlilik süreleri ile ilgili maliyetlerini de takip edebilirsiniz.
Tedarikçilerden aldığınız fiyatların hangi tarihler arasında geçerli olacağını önceliğini belirlemeniz ve işlemlerde birim fiyat alanına otomatik gelmesini sağlamanız mümkündür. Alış fiyatlarını her malzeme/hizmet için tek tek kaydedebileceğiniz gibi fiyat listeleri ile toplu bir şekilde kaydedebilir, gerektiğinde güncelleyebilirsiniz.
Finans Yönetimi
GO 3 ile müşteri  ve tedarikçilerinizi düzenli olarak izleyebilir, banka ve banka hesaplarınızı, kredi kartı işlemlerinizi, çek/senet ve kasa işlemlerini ayrıntılı olarak takip edebilirsiniz.
Borç/Alacak takibini cari hesap ya da , cari hesaba ait fatura, çek/senet bordrosu, nakit ödeme ve tahsilat işlemleri üzerinden  değişik dövizli  işlemlerle yapabilirsiniz.
İstediğiniz sayıda ödeme/tahsilat planı tanımlayabilir, ödeme koşullarını parametreleri kullanarak formüllendirebilir, gün, ay, yıl kullanımındaki esneklik ile ödeme zamanlarını belirleyebilirsiniz.  Tanımladığınız planları cari hesaba ait işlemlerde otomatik olarak uygulayabilirsiniz. Çek/Senet Bordroları ile müşterilerinizden aldığınız çek ve senet bilgilerini, bunların cari hesaba, bankaya tahsil ve teminata çıkış işlemlerini kaydedebilir, durum değişikliklerini toplu işlem bordroları ile hatasız ve kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Durum değişiklikleri sonucunda oluşması gereken fiş ve dekontları program otomatik olarak oluşturacaktır.
Bankalardaki ticari ve kredi hesaplarınızı, hesap türü seçerek kaydedilir, bu hesaplara ait hareketleri yerel para  birimi yanında dövizli olarak da izleyebilirsiniz.
Kasalar üzerinden cari hesap, banka, çek/senet, personel işlemi kaydedebilir, kasa raporlarını periyot seçerek alabilirsiniz.
Genel Muhasebe
GO 3 size yerel mevzuat gereklerine tam uyumlu çalışma olanağı sağlar. Standart hesap planı otomatik olarak oluşur. Hiyerarşik yapıya sahip hesap planı ile ana hesap altında yer alacak alt hesaplar esnek bir yapıda istediğiniz şekilde tanımlayabilirsiniz.
Yardımcı bir hesap planı niteliğini taşıyan masraf merkezlerini kullanarak hesap planının gereğinden fazla büyümesinin önüne geçebilir, raporlarınızı masraf merkezlerine göre detaylı şekilde alabilirsiniz. Herhangi bir hesaba ait hareketleri projeler ile ilişkilendirmeniz, belirli dönemler için önceden belirlenmiş kurallar doğrultusunda masraf merkezlerine dağılımının yapılmasını sağlayabilirsiniz.
Muhasebeleştirme ile diğer program bölümlerinde yaptığınız işlemler için muhasebede oluşması gereken fişlerin otomatik olarak oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.
Analitik bütçe özelliği ile gelecek faaliyet dönemi için gelir ve gider tahminlerinizi yapabilir, dönem içinde yapılan bu tahminlerin uygunluğunu izleyebilirsiniz. Genel bütçeden alt bütçe kalemlerine ayrılan ödenekleri, farklı bütçelere ait bütçe kalemleri arasındaki ödenek tahsis işlemlerini ve harcama taleplerini kaydedilir,  bütçede olabilecek değişiklikleri bütçe revizyonları ile izleyebilirsiniz.
Mali tablolarınızı tanımlayabilir ve yasal olarak alınması zorunlu tabloları yasaların öngördüğü ayrıntıda ve düzeyde alabilirsiniz.-Beyanname özelliği ile vergilendirme döneminde mal ve hizmet alımları ile mal ve hizmet satışlarının bildirilmesinde kullanılan Form Ba ve Form Bs isimli bildirim formlarının elektronik ortamda verebilirsiniz.
İş Zekası Çözümleri
NAVIGATOR “Yönetim Karar Destek Sistemi”. Navigator içinde yer alan DLL, GO 3 ile MS Excel arasında dinamik bir bağlantı kurarak GO 3 kullanmadan sistemdeki bilgilere “on-line” ulaşmanızı ve istediğiniz rapor ve grafikleri güncel olarak almanıza olanak sağlar. Navigator sayesinde şirketinizin geleceğine ait kararları zamanında ve doğru olarak alma imkanına sahip olursunuz.



0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70