Logo Muhasebe Programı

On 06:32:00 by Muhasebe Kursu   No comments



Bordro Süreçlerinin Yönetimi Artık Çok Kolay

Netsis 3 Bordro’nun esnek ve kullanıcı dostu yapısı ve kapsamlı raporlama modülleri sayesinde, işletmenizin bordro süreçlerini yasal mevzuatlara uygun bir şekilde yönetebilirsiniz.

Yasal Mevzuatlara Tam Uyumluluk

Netsis 3 Bordro’nun yasal mevzuatlara tam uyumlu yapısı ile Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı çalışanlarınızın tüm ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilir, bordro süreçlerinizi güvenle takip edebilirsiniz.
Bordro Yönetimi

Bordro Yönetimi

Çalışanlarınızla ilgili takip etmeniz gereken tüm işlemleri bordro modülü ile takip edebilir, sigorta, gelir vergisi, damga vergisi, brüt kazanç gibi parasal tüm bilgilerinizi kolay bir şekilde yönetebilirsiniz.
BES şirketleri ile Otomatik Katılım Entegrasyonu

BES şirketleri ile Otomatik Katılım Entegrasyonu

Otomatik Katılım Entegrasyon modülü ile sisteme girişte toplu, yeni işe girişlerde kişi bazında hesap açılışı yapabilir, kişilerin güncel durumlarını sorgulayıp, katkı payı aktarımı yapabilirsiniz. Netsis 3 Bordro Otomatik Katılım modülü AvivaSA ve Anadolu Hayat Emeklilik şirketleri ile entegre çalışmaktadır.
Zaman Tasarrufu

Zaman Tasarrufu

Netsis 3 Bordro; firmanızın iş süreçlerine kolay uyarlanabilir yapısı ile normal şartlarda yoğun dikkat ve zaman gerektiren bordro işlemlerinizi zamandan tasarruf ederek, hızlı bir şekilde organize etmenize olanak sağlar.  
Kullanıcı Dostu Arayüz

Kullanıcı Dostu Arayüz

Zengin içeriği, basit ve kolay kullanım özelliği ile süreçlerinizi yönetmeye hemen başlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70