Logo Muhasebe Programı

On 12:10:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Puantör veri aktarım işlemi ile, önceden açılmış puantaj kartlarına, filtreler seçeneği ile belirlenen personele ait puantaj kartlarına çalışma saatleri toplamı aktarılır. Aktarımda filtre seçenekleri arasında yer alan "İşlem Tarihi' dikkate alınır ve bu döneme ait çalışma saatleri toplamı aktarılır. 
 
Aktarım Öncesinde, Aktarım Yapılacak Puantaj Satırları İçin, Puantaj Kartı Üret Fonksiyonu kullanılarak, her Çalışma Parametresi İçin 0 Değerli de Olsa Bir Puantaj Satırı Üretmek Zorunludur. 
Aktarım işlemi sonrasında Puantajda eksik gün uyarısı, yıllık fazla mesai sınırı 270 saat aşım uyarısı, işe giriş gün sayısı kontrolü uyarı parametrelerine göre İzleme (log) kayıtları otomatik olarak oluşturulur. 
 
Puantör girişi yapılırken Aktarıldı kolonunu işaretli olan puantör değerleri puantaj kartlarına aktarılmaz. 

Excel Aktarımları
Araçlar / İşlemler / Excel'den Veri Aktarım fonksiyonunda Aktarım Şekli listesinde Puantör Bilgi Aktarımı seçeneği yer almaktadır. 
Aktarım şablonu üzerinde, ilgili sicil numarası için ay ve yıl değerlerine uygun olarak Parametre Türü ve Çalışma Parametresi değerlerine göre günlük çalışma saati değerleri sisteme aktarılır. 

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70