Logo Muhasebe Programı

On 09:51:00 by Muhasebe Kursu   No comments
Bordro Plus  size programın standart renklerinin yanısıra sizin yapacağınız görsel ayarlama ile  farklı temalarla çalışma olanağı sağlar. Tema seçimi Bordro Plus yatay menüde Araçlar seçeneği altında yer alan Tema İşlemleri seçeneği ile yapılır. 

  
Tema işlemleri seçildiğinde program sizi tüm pencerelerin kapatılacağını belirten mesajla uyarır. Mesaja onay vermeniz durumunda tema seçimini yapacağınız Tema Ayarlarıpenceresi açılır.  
Tema seçeneklerini tıkladığınızda seçtiğiniz tema görüntülenir. 
  
Kullanmak istediğiniz temayı Uygula düğmesini tıklayarak uygulayabilirsiniz. Seçtiğiniz tema ile çalışmak için Tamam düğmesini tıklamanız yeterli olacaktır.
  
Seçtiğiniz tema ile sürekli çalışmak için Seçenekler bölümünde yer alan Seçili Temayı Varsayılan Olarak İşaretle seçeneğini işaretlemeniz gerekir. Aksi durumda programa her yeni girişte standart gösterim şekli geçerli olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70