Logo Muhasebe Programı

On 10:32:00 by Muhasebe Kursu


En iyi muhasebe programı hangisi?
En iyi muhasebe programı hangisi sorusunun cevabını verebilmek için öncelikle Muhasebe nedir? Muhasebe programı nedir? Muhasebe programları isimleri nelerdir?  Muhasebe programı ne işe yarar? Ön muhasebe programı nedir? Genel muhasebe programı nedir? En kolay muhasebe programı hangisidir? Muhasebe programları fiyatları nedir? Gibi sorulara cevap verelim.

MUHASEBE NEDİR?

İşletmenin varlıkları ve kaynakları (sermayesi ve borçları ) üzerinde değişme yaratan ve para ile ifade edilen (mali) işlemlere ait bilgileri;
  • Kaydetmek
  • Sınıflandırmak
  • Özetlemek
  • Analiz Etmek ve Yorumlamak
Suretiyle ilgili kişi ve kurumlara(bilgi kullanıcılarına) raporlar şeklinde sunan bir bilgi sistemidir.

MUHASEBE PROGRAMI NEDİR?

Firma işleyişi sonucunda ortaya çıkan verileri kaydetmek, sınıflandırmak, özetlemek, analiz etmek ve yorumlamak için günümüzde bir programa ihtiyaç duyarız. İşte bu programa muhasebe programı denir.

MUHASEBE PROGRAMLARI İSİMLERİ NELERDİR?

Sektörün açık ara önde muhasebe programı Logo Yazılım A.Ş bünyesinde toplanan Logo Start, Logo Go3, Logo Tiger3, Logo Tiger3 Enterprise programıdır. Her sektöre uygun paket programları bulunan Logo, günceli yakından takip ederek ihtiyaç doğrultusunda kendini güncellemektedir.

MUHASEBE PROGRAMI NE İŞE YARAR?

Günümüzde muhasebe bilginin kayıt edilmesinden çok bu bilginin belli bir düzende kayıt edildikten sonra ilgili bilgilerin raporlanması daha çok önemlidir. Firmalar bu raporlar ışığında gerekli yatırım adımlarını atar ve böylelikle önünü daha net görebilmektedir. Muhasebe programları daha fazla iş gücü olmasını ortadan kaldırır.

ÖN MUHASEBE PROGRAMI NEDİR?

Ön muhasebe, şirketlerin iş içleyişi ile ilgili tüm işlemlerin yapıldığı departmandır. Ön muhasebeci peki ne yapar? Fatura keser, satın alma faturasını işler, çek ve senet işlemlerini yapar, banka işlemlerini yapar, kasa işlemlerini yapar ve bunlara bağlı bazı raporları hazırlar. İşte bu işlemleri yapabilmek için kullandıkları programa ön muhasebe programı denir.

GENEL MUHASEBE PROGRAMI NEDİR?

Genel muhasebe, ön muhasebe ile entegre çalışan ve yapılan kayıtların muhasebeleştirilmesi sonucu mahsup fişlerinin, tediye fişlerinin oluşması sonucu ilgili rakamsal bilgilerin mizana yansımasıyla vergilendirme döneminin başlamasıdır. Genel muhasebe programları ön muhasebe ile genelde entegre çalışır.

EN KOLAY MUHASEBE PROGRAMI HANGİSİDİR?

Kullanımının kolay olması yanında en geniş içeriğe sahip muhasebe programı Logo’ya ait paket programlardır.

MUHASEBE PROGRAMLARI FİYATLARI NEDİR?

Muhasebe programları fiyatları nedir sorusu en çok merak edilen sorulardandır. Logo her bütçeye uygun paket programlar çıkarmış olup bu paket programlardan yararlanmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

EN İYİ MUHASEBE PROGRAMI HANGİSİ?

Fiyat kalite karşılaştırması yapıldığında Logo paket programları rakiplerine göre bir adım önde olduğu görülüyor. Logo programını kullanan Türkiye’nin seçkin firmalarının tercih sebebi içerik olarak ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayan bir program olmasındandır.
İletişim için kurumsal destek hattımız 0850 840 36 38

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70