Logo Muhasebe Programı

On 07:43:00 by Muhasebe Kursu
Logo muhasebe programı indir, Logo muhasebe programı demo kurulumu, Logo muhasebe programı versiyon değişikliği

Logo Muhasebe Programı Indir

Logo Yazılım, müşterilerinin sürdürülebilir başarısına katkıda bulunan bir şirket olarak müşterileri, iş ortakları, çalışanları, yatırımcıları ve tüm paydaşlarıyla birlikte geleceği yazıyor. Müşterileri için iş birliği içerisinde tutku ve çeviklikle değer yaratıyor.
Türkiye’nin en büyük halka açık yazılım kuruluşu ve en değerli bilişim markası olan* Logo Yazılım, kurulduğu 1984 yılından bu yana sektörün öncü şirketlerinden biri olarak faaliyetlerini sürdürüyor. Logo Yazılım mikro işletmelerden kurumsal büyük işletmelere kadar farklı ölçeklerdeki şirketler için uygulama yazılımı çözümlerini pazara sunuyor. Ürün ve hizmetlerinde yenilikçilik ve yaratıcılığı artıran şirket, 4 farklı ülkede, 7 farklı noktada, 1.200’e yakın çalışanı, 800’ü aşkın iş ortağı ile bugüne kadar 200.000’in üzerinde firmanın büyüme yolculuğuna eşlik ederek sürdürülebilir başarının temellerini oluşturuyor.

LOGO MUHASEBE PROGRAMI İNDİR

Logo ürünleri:
Logo ürünlerini indireceğiniz link

LOGO MUHASEBE PROGRAMINI NASIL İNDİREBİLİRİZ?

Logo ürünleri lisanslı ürünlerdir. Ürün dosyalarını indirdikten sonra lisans başvurusu için İLETİŞİM
Logo demo talebi için öncelikle demo lisansı çıkarmanız gerekecek. Bunun için Logo yazılım sayfasına geçmemiz gerekecek. DEMO LİSANS BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ
Versiyon güncelleme işlemi bilindiği gibi Lem güncel olması durumunda gerçekleşmektedir. Lem sürenizi sorgulamak ve güncelleştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
KURUMSAL DESTEK HATTIMIZ 0850 840 36 38
Bizimle iletişime geçerek logo muhasebe programı indirme ve kurma hakkında ücretsiz bilgi alabilirsiniz.

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70