Logo Muhasebe Programı

On 02:07:00 by Muhasebe Kursu in ,    No comments




İzmit Logo Bayisi / İzmit Logo Destek

DİLOVASI LOGO BAYİSİ

Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında sektöre giren Logo, Türkiyenin en büyük yazılım kuruluşlarından biridir. Ürettiği çözüm, hizmet ve inovasyonlarla Türkiyede yazılım sektörünün yenilikçi lideri konumuna gelmiştir.
Logo yazılım, logo muhasebe programı ile sektörde öncü lider olmu
ş ve kurulduğu günden bugüne yeni çözümler sunmaktadır. Bünyesinde her sektöre uygun paketler sunmakta, böylelikle işlerinizi kolaylaştıran bu çözümlerden düşük bütçe ile yararlanmanızı sağlamaktadır.

LOGO MUHASEBE PROGRAMI DESTEĞİ NASIL ALIRIM?

Logo muhasebe programı desteği alabilmek için kadrosunda muhasebe uzmanları ve bu bilgiyi destekleyecek yazılım ekibi olan İzmit Logo Bayimizi arayabilirsiniz. İzmit Logo Bayisi siz değerli iş ortaklarına çözümler üretmekte, projelerinize hayat vermektedir. İzmit Logo Bayisi Logo Start Satış, Logo Go3 Satış, Logo Tiger3 Satış, Logo Tiger3 Enterprise Satış, Logo E-Devlet Satış, Logo Bordro Satış, Logo CRM Satış hizmeti sunmaktadır.İzmit Logo Bayimizden logo muhasebe programı demo talebinde bulunabilir, logo muhasebe programına ait güncel fiyatları öğrenebilirsiniz.

LOGO DEMO KURULUMU NASIL YAPILIR?

Logo demo kurulumu yapabilmek için, İzmit Logo bayimizden destek alabilir ücretsiz Logo Muhasebe Programı Demo hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

LOGO MUHASEBE PROGRAMI FİYATI?

Logo muhasebe programı fiyatı paket bazında ve yıl itibariyle değişiklik göstermektedir. En uygun fiyatlar için İzmit Logo Bayimizi arayabilirsiniz.

LOGO MUHASEBE PROGRAMI HAKKINDA BİLGİ NASIL ALABİLİRİZ?

Ön muhasebe programı almayı ve genel muhasebe programı almayı düşünen firmalarımıza yerinde demo yaparak karar vermelerini kolaylaştırıyoruz.

LOGO MUHASEBE PROGRAMI EĞİTİMİ NASIL ALABİLİRİZ?

İzmit Logo Bayimiz muhasebe uzmanları ile firmanıza sıfırdan sağlam sistemler kurar. Kurulan bu sisteme sizleri en kısa zamanda entegre etmeye çalışır. İster sıfırdan, ister ileri seviyede olsun sizlere sunulacak eğitimle birçok teknik konuyu kendiniz halledecek duruma gelirsiniz. Program almayı düşünüyor veya daha önce aldığınız Logo muhasebe programını verimli kullanmak istiyorsanız eğitim paketlerimizden yararlanabilirsiniz.
İzmit Logo bayimize ait sitemizde Logo muhasebe programı kullanımı. pdf dokümanları bulabilir bu kullanım kılavuzları ile doğru adımlar atabilirsiniz.  

DİLOVASI LOGO BAYİSİ HANGİ HİZMETLERİ SUNAR?

Logo Satış Hizmetleri,Logo Start Kurulumu,Logo Goplus Kurulumu,Logo Go3 Kurulumu,Logo Tiger Kurulumu,Logo E-Devlet Kurulumu,Logo telefon desteği,Logo uzak destek,Logo Yerinde Destek,Logo Servis Hizmeti,Logo Eğitimi,Logo Yedek Alma,Logo Lem Yenileme,Logo Lisans Yenileme,Logo Devir İşlemleri,Logo Aylık Bakım İşlemleri
     İzmit Logo Destek Hattı 0850 840 36 38
Ayrıcalıklarımızdan yararlanmak için TIKLA


0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70