Logo Muhasebe Programı

 




Logo devir işlemi nasıl yapılır?

Logo Devir İşlemi Nasıl Yapılır

Logo muhasebe programı her sektöre uygun çözümleri ile Türkiye’nin önde gelen yazılım firmasıdır. Sunduğu sektörel çözümler sayesinde her firmaya uygun ürünü vardır. Muhasebe programı olarak Logo Tiger Enterprise, Logo Tiger3, Logo Go3, Logo Gowings, Lks ,Start3 ile tüm süreçlerinize cevap verebilmektedir. Muhasebe , ticari muhasebe ,ön muhasebe veya genel muhasebe olarak kendi içinde ayrılmaktadır. Şirketler kayıtlarını dönemsel tuttuğu için her yıl programlarını bir sonraki yıla devir yapar. Yapılan bu işlemle birlikte eski yıl kapanır yeni yıl ise açılış fişleri ile sıfırdan başlar. Devir işlemi programın içinden devir uygulaması ile yapılmaktadır. Bu işlemi kullanıcılar yapabilir fakat bizler genelde bu durumu önermemekteyiz. Devir işlemi çok basit olmasının yanında aynı zamanda büyük riskler taşımaktadır.

PEKİ BU RİSKLER NELER?

Devir işlemi bir yılı kapatıp , yeni yıla açılış yapmak olsa da bu işlem esnasında veri kaybı , yanlış rakam devri gibi durumlarla karşılaşmak mümkündür. Bünyemizde bulunan malimüşavir ve yazılım uzmanları ile bu süreci sıfır riskle yapmaktayız. Devir işlemi öncesi yedek alınıp , tüm rakamlarınız belli analizler sonucunda aktarılmaktadır.

DEVİR İŞLEMİ ÜCRETLİ Mİ?

Firmamız Logo Yazılım’ın kurumsal iş ortağıdır. Devir işlemleri ücretli yapılmaktadır fakat işlemler esnasında firmanıza yedekleme programı kurulmaktadır ,ayrıca lem’iniz güncel olması durumunda versiyon güncelleme işlemi de yapılmaktadır.

EVOSAS olarak sizlere en uygun çözümleri sunmaktayız .

Lütfen bizden rakam almadan devir işlemi yaptırmayınız.

Sizlere bir tık uzaktayız 0555 564 08 70 nolu kurumsal whatsapp destek hattımızdan fiyat alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70