Logo Muhasebe Programı

On 06:22:00 by Muhasebe Kursu   No comments

Orta Doğu ve Doğu Avrupa bölgelerinin en iyi yazılım üreticisi olma vizyonu ile ilerleyen Netsis, kurulduğundan bu yana birçok yeni teknoloji ve üründe “İlk” lere imza atmış, bugün kurumsal firmalar arasında en çok tercih edilen yerel ERP firması olmuştur.
netsiskurumsal1991 yılında İzmir’de kurulan Netsis Yazılım “Yerelden Evrensele” ulaşan bir iş yazılımı olma hedefiyle farklı sektör ve ölçekteki firmalara uluslararası kriterlere uygun kurumsal kaynak planlaması çözümleri geliştiriyor. % 100 Türk sermayeli bir kuruluş olan Netsis; her sektör ve ölçekten 38 bini aşkın müşterisi ve 120 binin üzerindeki kullanıcısına 130’dan fazla çalışanı ve ülke genelindeki 400 iş ortağı ve Kurumsal Çözüm Ortağı olan Ebimtes Bilgi Teknolojileri ile hizmet veriyor.
Esnek çözümleri, dünyadaki teknolojik değişimleri hızla ürünlerine uyarlayan yapısı, çağrı merkezi hizmetleri ve 2 binden fazla sertifikalı uzmanıyla kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap veren Netsis; İzmir, İstanbul, Ankara ofisleri ile Urla Teknopark’taki AR-GE üssü ve Kiev, Kahire, Tahran, Bakü’de bulunan yurt dışı ofislerinde faaliyetlerini sürdürüyor. İş süreçlerinde, şirket yönetim felsefesinde ve yazılım geliştirme altyapısında “Yalın” düşünce prensiplerine odaklanan Netsis, 2009 yılında Satış Çağrı Merkezi’nde başladığı yalınlaştırma çalışmalarını firma geneline yayma girişimini sürdürüyor. Yazılım geliştirme ve AR-GE tarafında da Yalın Bilişim Metodolojileri’ni uyguluyor. Kullanıcılarına iş süreçlerinin otomasyonuna yönelik bütünleşik çözümler sunmanın yanı sıra, iş çözümleri danışmanlığı da veren Netsis, farklı ölçekteki firmaların gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmış üç ayrı ürün grubu ile en ufak ticari işletmeden, çok şirketli kurumsal yapılara kadar uzanan bir yelpazede entegre çözümler sunuyor.
Orta Doğu ve Doğu Avrupa bölgelerinin en iyi yazılım üreticisi olma vizyonu ile ilerleyen Netsis, kurulduğundan bu yana birçok yeni teknoloji ve üründe “İlk”lere imza atmış, bugün kurumsal firmalar arasında en çok tercih edilen yerel ERP firması olmuştur.
Ürünlerinin gücü, hızlı uyarlama deneyimi, kullanım kolaylığı, servis ve özellikle satış sonrası hizmet kalitesi ile öne çıkan Netsis, her ölçekten kullanıcılarındaki başarı grafiğini; gelişen teknolojileri hızla takip eden yapısı ve müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile yükseltmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70