Logo Muhasebe Programı

On 11:35:00 by Muhasebe Kursu   No comments
ERP ürünleri için 2.45.00.00 sürümü kullanıma sunulmuştur. Bu sürümde yapılan düzeltme ve geliştirmeler aşağıda yer almakta olup sürüm dosyalarına ftp sitemizden erişebilirsiniz.


Önemli Uyarı :
Kurulum dosyalarında güncellemeler yapılmış olup, kurulumdan önce bu dokümanı incelemenizi rica ederiz.
Dikey çözümlerin tamamı kurulmadığında açılışta dikey çözümlerle ilgili uyarı alınabilir. Uyarı alınmaması için add-ons.ini dosyasının içerisinde istenmeyen satırların başına - (eksi) işareti konulmalıdır.
Program klasöründe bulunan add-ons.ini dosyasının içerisinde program açılırken yüklenecek çözümler seçilmektedir. Kullanmadığınız uygulamalara ait satırların başına - (eksi) işareti koyarak program açılışının daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.
Sql 2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.16.00.00 sürümünde bazı altyapı düzenlemeleri yapıldığından, sürümü kullanıma almadan önce verilerin yedeğinin alınmasını ve müşterileriniz için önemli olduğunu düşündüğünüz işlemleri geçiş öncesinde test etmenizi tavsiye ederiz.
Sürüme ait uyarılar bölümünü okumanız önemle rica olunur.
Yükleme işlemlerine başlamadan önce mutlaka 3. nesil lisanslama için yükleme dökümanlarını okumanızı öneririz.
Genel Uyarılar:
• Genel Tablo Yönetimi altından daha önce oluşturulmuş ve kullanılan tablolar var ise güncelle işlemi yapınız. Genel Tablo Yönetimi tablolarının güncelleme işlemini, firma güncelleme işleminden önce yapınız.
• 1.7x.xx,1.8x.xx versiyonlarından geçişlerde “Tabloları Sürüme Göre Güncelle” işlemi yapılmalıdır.
• Firmaya ait dönemler için Veri Tabanı Araçları oluşturulmalıdır.
• Güncelleme işlemi istenirse bütün firmalar için toplu olarak başlatılabilir.
• Unity Objects ve OD kullanımı mevcut ise bu sürüme uygun araçlar update edilmelidir.
• 2.00 sürümü öncesindeki sürümlerden geçiş yapan kullanıcılarımız versiyon değişimi yapmadan önce tüm ek paket ve kullanıcı arttırımlarını yüklemeli sonrasında versiyon değişimlerini yapmalı.
2.04.00.00 Versiyonundan Önceki Versiyonlardan Geçişleri İçin Uyarılar :
Veritabanı mimarisinde değişiklik yapılmıştır.Yapılan düzenlemeler doğrultusunda SEQ tabloları kullanımdan kaldırılmış, tablolar identity özelliğine dönüştürülmüştür. Tabloların identity özelliğine dönüştürülmesi işlemi Genel tablolar için Sistem İşletmenine girişte ve Genel Tablo Yönetimi Güncellenerek, Firma tabloları içinse firmalar üzerinde tabloların sürüme göre güncellenmesi işlemiyle yapılacaktır.Firma tablolarının güncellenmesi önceki versiyon geçişlerine göre biraz daha uzun sürebilir, işlemi yarıda kesmeyiniz.
2.04 versiyona geçiş işleminde IDENTITY güncelleme sırasında program haricinde eklenmiş olan INDEX ler silinebilir bu yüzden geçişten önce kullanıcılar tarafından eklenmiş olan index lerin yedeği alınarak geçiş sonrasında tekrar oluşturulmalıdır.
Geçiş öncesinde, veri tabanında SCHEMABINDING kullanılarak oluşturulmuş viewlar var ise bu viewslar silinmelidir.
Identity geçişinden sonra eski sürüm programlarla Identity geçişi yapılan veritabanına bağlantı mümkün olmayacaktır. Tüm firmalar geçilmese dahi ortak tabloların yapısı değişecek ve SEQ uzantılı tablolar silinecektir. SEQ uzantılı tabloların olmaması eski sürümlerde datanın kullanılamayacak olması anlamına gelir.
2.12.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Ürünlerimizde Microsoft .Net Framework 4.0 özellikleri kullanılmaya başlandığından hem sunucularda hem de istemci terminallerde Microsoft .Net Framework 4.0 kurulmuş olmalıdır. Eğer sunucu veya istemci bilgisayarlarda Microsoft .Net Framework 4.0 kurulu değilse programı yükleme ve programa giriş sırasında uyarı alınacaktır. Microsoft .Net Framework 4.0 kurmak için bu bağlantı kullanılabilir.
2.12.00.00 sürümüyle birlikte ek paket ve ana paket kurulumları birleştirilip tek bir kurulum dosyası haline getirilmiştir. Kurulum sırasında girilen anahtar değerlendirilerek ek paket veya ana paket olmasına göre kurulum gerçekleştirilmektedir.
2.13.00.00. Versiyonuna Özel Uyarılar :
2.13.00.00 sürümü ile birlikte ürünlerimizin veritabanına eklediği kayıtlar bir anahtar ile şifrelenmeye başladı. Bu anahtar sayesinde veritabanına ürünlerimiz ve araçlarımız (Logo Objects, Logo Object Designer ve XML) ile eklenen kayıtlar, farklı yöntemler kullanılarak eklenen kayıtlardan ayırt edilebiliyor. Dış ortamdan eklendiği anlaşılan kayıtlar için uygulamalarımızda bu sürüm için herhangi bir engelleme yapılmamıştır. Sadece kayıtların dış ortamdan geldiği ilgili kayıt browser’ında farklı şekilde (üzeri çizili olarak) gösterilerek ayırt edilmiştir.
Oracle veritabanı kullanan firmalarda bu versiyon kullanılmamalıdır. Oracle veritabanı kullanan firmalar için ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.
Logo BI Basic ürünleri 20 Mart 2012 tarihinden itibaren ana paket ve geçiş paketleri ile birlikte bundle olarak sunulmaktadır. Uygulamanın setupları 2.13.00.00 sürümü ile birlikte yeniden düzenlenerek otomatik kurulur olması sağlandı. Bundle BI Basic ürünü hakketmiş bir ana paket veya geçiş paketi kurulumu sırasında BI Basic ürünü de otomatik olarak kurulabilmektedir. Logo BI yükleme detayları için güncellenen yükleme dokümanından (Yükleme Dökümanı) yararlanabilirsiniz.
İK programları ile entegrasyon kurulduğu durumlarda hem İK programının hem de ERP programının sürümleri 2.13.00.00 olmalıdır, sürüm farklılığı olmamalıdır.
2.12.01.00 ara sürüm içeriğine ait maddeler de hatırlatma amaçlı olarak madde listesinin sonuna eklenmiştir.
2.14.00.00 Versiyonuna Özel Uyarılar :
Sql2005 ile birlikte gelen schema binding özellikli view'lar 2.14.00 sürümü ile kullanıma başlanmıştır.Muhasebe toplam tabloları yerini bu view'lara bırakmıştır. Bu sebeple SQL server 2000 sürümü kesinlikle desteklenmemektedir.
Muhasebe toplamları için yeni eklenen view : LV_FFF_DD_EMUHTOT
2.19.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.19.00 versiyonu ile bilikte Malzeme ve Hizmet toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alacaktır. Data büyüklüklerine göre farklılaşacak veritabanı güncelleme sürelerinin  tespiti için, güncellemenin öncelikle test ortamında yapılması önerilir.
LV_FFF_DD_SRVNUMS
LV_FFF_DD_SRVTOT
LV_FFF_DD_STINVENS
LV_FFF_DD_STINVTOT
LV_FFF_DD_VRNTINVENS
LV_FFF_DD_VRNTINVTOT
Bu versiyonla birlikte LG_ başlayan eski tablolara işlem yapılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor yada form tasarımlarındaki stok toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar kontrol edilerek view'lardan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir. 
2.25.00.00 versiyonuna özel uyarılar :
2.25.00.00 sürümüne geçişle birlikte mevcut tablolara yeni kolonların eklenmesi gerekmektedir. Kolon eklenmesi ve kolonların güncellenmesi sırasında performans sorunu yaşanmaması için sürüm güncelleme işlemi öncesinde aşağıdaki sorguların çalıştırılması gerekmektedir.
FFF : firma numarası (001,002 gibi); DD : dönem numarası (01, 02, 03 gibi).
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE DISABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC  ADD "EMFLINEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE  ADD "CODEREF" int NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ADD "LINETYPE" smallint NULL
UPDATE LG_FFF_DD_CLFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_BNFLINE SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_KSLINES SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC SET EMFLINEREF=0 WHERE EMFLINEREF IS NULL
UPDATE LG_FFF_DD_EMFLINE SET CODEREF=0, LINETYPE=0 WHERE LINETYPE IS NULL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_CLFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_BNFLINE ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_KSLINES ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC ENABLE TRIGGER ALL
ALTER TABLE LG_FFF_DD_EMFLINE ENABLE TRIGGER ALL
2.31.00.00 sürümüne özel uyarı :
Ürün görsel altyapısındaki güncellemelerden dolayı 2.31.00.00 ve sonrasındaki sürümlerde Tema kullanılmaması gerekmektedir.
2.34.00.00 sürümüne özel uyarı :
2.34.00 versiyonu ile birlikte Cari Hesap toplam tabloları View yapısına dönüştürülmüştür. Yeni view'lar veri tabanı güncelleme işlemi sırasında aşağıdaki isimler ile oluşturulacaktır. Bu nedenle veri tabanı güncelleme işlemi önceki sürüm geçişlerine göre daha fazla zaman alabilir.
LV_FFF_DD_CLTOTFIL
LV_FFF_DD_CLTOTFILV1
LV_FFF_DD_GNTOTCL
Bununla birlikte; LG_FFF_DD_GNTOTCL, LG_FFF_DD_CLTOTFIL  tabloları artık kullanılmayacaktır. Bu tablolar veritabanından silinmeyecektir. Rapor ya da form tasarımlarındaki cari hesap toplam tablolarından bilgi alan tanımlı alanlar (SQLINFO) ve raporlar kontrol edilerek view'lar dan bilgi alacak şekilde yeniden düzenlenmelidir.   
2.35.00.00 sürümüne özel uyarı : 
Cari hesap toplamlarının view yapısına dönüştürülmesi ile birlikte Oracle veri tabanı kullanan müşterilerimizde işyeri bazında Cari hesap toplamlarının düzgün listelenebilmesi için versiyon değişimi sonrası cari hesap toplam servis çalıştırılmalıdır.
2.36.00.00 sürümüne özel uyarı : 
-  Toplu gerçekleşen üretim emri maliyet hesaplamada performans arttırımı sağlamak için  Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi sırasında LG_FFF_DD_STFICHE tablosunda olan bazı kolonlar LG_FFF_DD_STLINE tablosuna yazılmaktadır.  Tabloları sürüme göre güncelleme sırasında performans sorunu yaşamamak için öncesinde;
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "PORDERFICHENO" varchar(17) NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "QPRODFCREF" int NULL
ALTER TABLE LG_ FFF_DD _STLINE ADD "RELTRANSFCREF" int NULL
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       PORDERFICHENO = STFIC.PORDERFICHENO, QPRODFCREF = STFIC.QPRODFCREF, RELTRANSFCREF = STFIC.RELTRANSFCREF
       LG_ FFF_DD _STLINE STRNS 
       LEFT OUTER JOIN LG_FFF_DD _STFICHE STFIC ON (STRNS.STFICHEREF  =  STFIC.LOGICALREF)
       STRNS.QPRODFCREF IS NULL 
       AND ((STFIC.PORDERFICHENO '') OR (STFIC.QPRODFCREF > 0) OR (STFIC.RELTRANSFCREF > 0)) 
UPDATE
       LG_FFF_DD_STLINE
       QPRODFCREF = 0, RELTRANSFCREF = 0
       QPRODFCREF IS NULL
İlgili Queryler firmada numarasına göre çalıştırıldıktan sonra Tabloları sürüme göre güncelleme işlemi yapılmalıdır.
- Skonsol.exe üzerinden e-Arşiv faturası gönderimi ve e-Arşiv Formatında yazdırılabilmesi sağlanmış olup otomatik e-Arşiv gönderimi yapabilmek için aşağıdaki düzenlemelerin yapılması gerekecektir; 
• Sistem işletmeni/Firma detaylarındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• İşyeri bazında e-Arşiv uygulaması kullanılması durumunda, İşyeri tanımındaki e-devlet tabına eklenen "e-Arşiv Entegratör Bilgileri" alanları doldurulmalıdır. 
• Ticari Sistem Yönetimi/Satış ve Dağıtım parametrelerindeki "Otomatik Fatura Basımı:Evet" olarak seçilmeli. 
• Cari hesap kartında “Perakende Cari Hesap” checkbox seçeneği işaretli olan cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda F9 - e-Arşiv bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunludur.
-  e-Arşiv uygulaması kapsamında; tek seferlik satış yapılan cari hesaplar için e-Arşiv bilgilerinin cari hesap kartından değil fatura içerisindeki e- Arşiv bilgileri alanından girilebilmesi sağlanmıştır. 
Bunun için Cari Hesap Kartı’ndaki LogoConnect tabı altında bulunan e-Arşiv Bilgileri alanına “Perakende Cari Hesap” seçeneği eklenmiş ve bu seçeneğin işaretli olduğu cari hesap kartları fatura içerisinde seçildiği durumda, fatura içerisindeki F9 - e-Arşiv Bilgileri alanındaki cari hesaba ait alanların girilmesi zorunlu hale getirilmiş ve buradaki bilgilerin e-Arşiv uygulamasında dikkate alınması sağlanmıştır. 
2.37.00.00 sürümüne özel uyarı :
Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; Procedure, Trigger, view ve viewlara ait indexler için "Veritabanı araçlarını oluşturulacaktır" mesajı gelmektedir. Vazgeç işlemi yapıldığı zaman Procedure, Trigger , view ve viewlara ait indexler oluşturulmamaktadır. Bir versiyon öncesinden geçiş yapılıyorsa performans sorunu yaşamamak için "Vazgeç" ile geçilmelidir. 
Tabloları sürüme göre güncelleme sonrasında Procedure, Trigger ve Viewların oluşması isteniyorsa Dönem üzerinde "Veritabanı Araçlarını Oluştur" işlemi yapılabilir  
2.39.00.00 sürümüne özel uyarı :
EBOOKDETAILDOC Tablosunda mükerrer e-Defter belge detayının uygulama dışından aktarımının engellenmesi için Firma üzerinde "Tabloları Sürüme Göre Güncelle" işlemi yapıldığında; EBOOKDETAILDOC tablosunda IXXX_XX_EBOOKDETAILDOC_I5 index'i eklenecektir.  
DELETE LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE LOGICALREF IN (
SELECT TMP.LOGICALREF FROM ( SELECT ROW_NUMBER() OVER(PARTITION BY EMFICHEREF ORDER BY LOGICALREF ASC) AS 'Row',
EMFICHEREF,LOGICALREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 AND EMFICHEREF IN 
(SELECT EMFICHEREF FROM LG_FFF_DD_EBOOKDETAILDOC WHERE EMFLINEREF=0 GROUP BY EMFICHEREF HAVING  COUNT(EMFICHEREF)>1)
GROUP BY EMFICHEREF,LOGICALREF ) TMP
WHERE TMP.Row1
2.44.00.00 / 2.45.00.00 sürümüne özel uyarı :
 
2.44.00 sürüm öncesi eklenen cari hesap kartlarında ISPERCURR alanı NULL olması durumunda ilgili cari hesaba ait e-arşiv faturaların Form Bs'de listelenmeme sorunu ortaya çıkmaktadır.  Çözüm için; NULL olan bu kayıtların '0' sıfır olarak güncellenmesi gerekir. Bu işlem için aşağıdaki örnek sorgu kullanılabilir.
 
UPDATE LG_500_CLCARD SET ISPERCURR=0 WHERE ISPERCURR IS NULL
 
ERP 19 Haziran 2017 Sürümü :
altaltaltaltalt
 
Kayıt Nr
Ürün
Tanım ve Açıklama
1
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka Fiş Türleri Arasına Gider Pusulası Fiş Türü Eklenmeli.
Banka Fiş türleri arasına 'Bankadan Gider Pusulası' fiş türü eklenmiştir. 
Not:Bankadan Gider Pusulası fiş türü için kayıt numaralama şablonu eklenmelidir.
2
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İhracat
alt alt Hareketler - İhracat Operasyon Fişleri
e-İhracat Uygulaması Kapsamında Firmada e-Fatura Seçeneği İşaretli, e-Arşiv Seçeneği İşaretli Olmadığı Durumda Cari Hesap Kartında e-Gümrük Seçeneği İşaretli Olduğumda İhracat Faturası Öndeğer e-Fatura Tipinde Gelmeli.
Cari Hesap Kartında sadece e-Gümrük seçeneği işaretli olduğunda ihracat faturası öndeğer e-Fatura tipinde gelmesi sağlanmıştır. 
3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
Millileştirme Fişi içerisinde birden fazla Dosya ile hareketleri aktarıp kaydettikten sonra tekrar değiştir ile girip kaydet yapılıyor ve sonrasında değiştir yapılmak istendiğin izin vermiyor.
Millileştirme fişi içerisinde millileştirme şekli genel olduğunda ve birden fazla dosya hareketleri aktarıp kaydettikten sonra tekrar değiştir ile girip kaydet yapıldığında tekrar değiştirle girilmek istendiğinde değiştirmeye izin vermiyordu düzeltildi ve işlem yapılabilmesi sağlandı.
4
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt İşlemler - Toplu Gerçekleşen Genel Gider Hareketi Oluşturma
Üretim Emirleri  İçerisinde Malzeme Sınıfı Girildiğinde ve Fiili Genel Gider Yükleme Miktar Üzerinden Olduğunda Miktar*Boyut Dağıtımında Malzeme Sınıfına Bağlı Alt Malzemelerin Boyutunu Dikkate Almıyor, Ana Malzeme Sınıfının Boyut Bilgileri Dikkate Alınıyor.
Fiili genel gider yükleme işleminde malzeme boyut bilgilerine göre yükleme yapılmak istendiğinde malzeme sınıfına bağlı malzemelerin boyut bilgilerini hatalı alarak yükleme işlemi yaplıyordu, malzeme sınıfına bağlı olarak oluşturulan üretim emirlerinde alt malzemelerin boyut bilgilerinin alınıp yükleme yapılması sağlandı.
5
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Satırda Hizmet Olan Ve İndirim Uygulanmış Perakende Satış Faturası Form BS'ye Tutar+İndirim Olarak Yansıyor.
Perakende satış faturasında satırda hizmet seçilerek indirim uygulandığında form BS'ye indirim uygulanmamış tutar yansıyordu. Düzeltildi.
6
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Hizmet Faturasının Detaylar Tabında Bulunan Personel ve Diğer Masraflar Check Boxı Cariye Ait Birden Fazla Hareket Var İse Hatalı Çalışıyor.
Hizmet faturasının detaylar tabında personel ve diğer masraflar check boxı işaretli olsa bile mutabakat BA-BS formlarına yansıyordu. Düzeltildi.
7
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Araçlar
alt alt Veri Aktarımı (içeri)
Lot Takibi yapılan bir malzeme Sarf Fişi yada Çıkış işlemi ile çıkışı yapıldıktan sonra Veri Aktarımı Dışarı ile XML oluşturulup Fiş çıkartıldıktan sonra XML içeri alndığı zaman SLTRANS tablosunda INTRANSREF kolonu 0 olarak aktarılıyor.
Lot takibi yapılan malzemeler için yapılmış çıkış işlemlerini xml olarak dışarı / içeri yapıldığında SLTRANS tablosunda INTRANSREF alanının dolu olmasına rağmen 0 olarak içeri aktarılıyordu, düzeltildi.
8
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - E-Beyannameler
Ba/Bs Formu Oluştururken Ondalık Hanesi Yukarı Yuvarlanıyor
Form Ba/Bs formlarında ondalık hanesi yukarı yuvarlanıyordu, düzeltildi.
9
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
Millileştirme Fişi Öneri/Gerçek olarak eklenebilmeli ve Malzeme yönetiminde yer alan Ambar Fişi Öneri/Gerçek ile bağlantılı çalışmalı.
İthalat Dolaşım/Millileştirme fişlerine "Fiş Durumu = Öneri/Gerçek" alanı eklenerek filtrelenmesi sağlanmıştır.
10
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Tiger 3 de Ambar Fişlerinde Cari Hesap Alanı Gözükmüyor.
Tiger3 ürününde ambar fişi detaylar sekmesinde "Cari Kodu" ve Cari Ünvanı" alanları görünmüyordu, görünmesi sağlandı.
11
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Muhasebeleşmiş Çek/Senet Bordro Satırlarında Çift Tıklanarak Kartın İçerisine Girilip Değişiklik Yapılması Engellenmelidir.
Muhasebeleşmiş çek/senet bordro satırlarında F9 değiştir ile kartın içerisine girilip tutar alanında değişiklik yapılması engellenmiştir.
12
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Planlama
    alt alt Üretim Planlama - Malzeme İhtiyaç Planlama (MRP)
MPS ve MRP Hesaplama Ekranında Varyantlı Ürünün Varyantları Hesaplanmıyor.
MPS ve MRP hesaplamalarında varyantlı ürünün birinci varyantı dışındaki diğer varyantları ile ilgili talep ve siparişleri dikkate almadan hesaplama yapıyordu, dikkate alması sağlandı.
13
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
2.44 Sürümünde Rework ve Takımboz İş Emri Eklenirken Access Hatası Alınmaktadır.
Rework,takım boz ve manuel iş emri eklenirken hata alınıyordu, düzeltildi.
14
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Masraf Merkezi Kartları
Masraf Merkezi Kodu 100 Karaktere Çıkarılmalı.
Masraf merkezi kodu alanının maksimum karakter sayısı 100 yapılmıştır.
15
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Yıl/Ay/Gün Tanımlı Numara Şablonu Olduğunda, Kasa İşlemlerinden Müstahsil Makbuzu Kaydedildiğinde "Aynı Numaralı Bir Kasa İşlemi Daha Var" Mesajı Alınıyor.
Yıl/ay/gün özellikleri kullanılarak tanımlanmış numara şablonu olduğunda kasadan müstahsil makbuzu kaydedilmek istendiğinde "Aynı Numaralı Bir Kasa İşlemi Daha Var" uyarısı alıyordu, düzeltildi.
16
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kredi Kartı Sihiraz Penceresinde Filtreler içerisinde; Oluşacak olan Fişin Tarihi, Fişin Kontrolü ve Fişin Genel Açıklaması Gibi Filtreler Olmalı.
Kredi kartı sihirbaz penceresinde filtreler içerisinde; Oluşacak Fişin Tarihi, Oluşacak Fişin Kontrolü ve Oluşacak Banka Fişi Genel Açıklaması filtreleri eklenmiştir.
17
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Dağıtım Emirleri
Dağıtım Emri Browserında Aynı Anda Çalışan Kullanıcıların Yaptıkları İşlemlere Dair Güncelleme Otomatik Olmuyor
Dağıtım emri browserında aynı anda çalışan kullanıcılar için işlem kontrolleri eklenmiştir ve dağıtım emrinin son durumuna göre işlem yapılabilmesi sağlanmıştır.
18
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
E-defter Uygulaması Kullanıldığı Durumda, Yeni Eklenen Kullanıcıda Detaylar Tabındaki Kullanıcı Adı Alanı Girilmediğinde Alınan 'Kullanıcı Adı Girilmelidir' Uyarı Mesajı Detaylar Bölümündeki Kullanıcı Adı - Soyadı Girilmeli Olarak Değiştirilmeli.
E-defter uygulaması kullanılan firmalarda, yeni kullanıcı eklenirken gelen kullanıcı adı -soyadı girilmelidir mesajı, "Detaylar bölümündeki kullanıcı adı- soyadı girilmelidir." olarak güncellenmiştir.
19
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Planlama
    alt alt Üretim Planlama - Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP)
CTP İşlemi Sonrası Öneri Gerçekleme Ekranında Girdi Satırlarındaki Yarı Mamüller İçin Reçete Bilgisi Mamülün Reçetesi Olarak Geliyor.
CTP işlemi sonrası öneri gerçekleme ekranında girdi satırlarındaki yarı mamüller için kendi reçete bilgisi yerine mamül reçetesi geliyordu, yarı mamül reçetesinin gelmesi sağlandı.
20
GO3
Genel Muhasebe
alt alt İşlemler - Muhasebeleştirme
İşyeri Özelliği Kapalı Olan Go3 Ürünlerinde Bordro Entegrasyonu Yapıldığında Logo Kullanıcı Haricindeki Kullanıcılarda Muhasebeleştirme Yapılamıyor.
İşyeri Özelliği Kapalı Olan GO3 ürünlerinde Bordro Entegrasyonu yapıldığında Logo kullanıcı haricindeki kullanıcılarda muhasebeleştirme yapılamıyordu, düzeltildi.
21
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Kayıt ve Atama Listeleri - Malzeme (Sınıfı) Listesi
Malzeme Listesi Raporunda Rapor Filtrelerine Özelkod 2/3/4/5 Eklenmelidir.
Malzeme Listesi raporu rapor filtrelerine "Özelkod 2/3/4/5" seçeneği eklenmiştir.
22
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı İçerisindeki Diğer Tabında Ana Sektör Kodu Ya da Alt Sektör Kodu Seçiliyken Karta Değiştir İle Girilir Ya da Kod Seçimi Yapılmak İstenirse 'Incorrect Syntax Near' Hatası Alınıyor.
Ana sektör veya alt sektör tanımı olan cari hesap kartına değiştir ile girildiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
23
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Malzeme de Otomatik Malzeme Çekişi Varken Üretim Emri Tamamlandı Statüsüne Getirildiğinde Üretimden Giriş Fişleri İçin Çift Kayıt Oluşturuyor.
Üretim emri durumu seçimi ekranında seçim yapılıp f2 kaydet tuşu ile hızlı bir şekilde işlemler yapılırken arka planda tekrar tekrar basılmaya devam edilirse malzeme fişleri çift olarak oluşuyordu, düzeltildi.
24
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
İthalat Operasyon Fişi Satırlarında yer alan "Menşei Ülke Kodu" ve "Menşei Ülke Adı" Dolaşım ve Millileştirme fişine aktarılmalı.
İthalat operasyon fişi satırlarına girilen "Menşei Ülke Kodu" ve "Menşei Ülke Adı" dolaşım ve millileştirme fişlerine aktarılması sağlandı.
25
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fişlerde Tutarlara Göre Eşleme Kontrolü Parametresi Evet İse Ve Muhasebeleştirme İşleminde Satır Birleştirme Hayır Seçildiyse, Oluşan Mahsup Fişinde Karşı Hesapların Dövizli Tutarları Yanlış Hesaplanıyor.
Fişlerde tutarlara göre eşleme kontrolü parametresi evet ve muhasebeleştirme işleminde satır birleştirme hayır seçildiyse, çok satırlı faturalarda, oluşan mahsup fişinde karşı hesapların dövizli tutarları yanlış hesaplanıyordu, düzeltildi.
26
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Farklı Firma Database Kullanılan Firmalarda Fatura Browserı Ctrl+f'de Cari Hesap İle İlgili Alanlar Listelenmiyor.
Farklı firma database kullanılan firmalarda fatura browserında Ctrl+f'de arama seçeneklerinde cari hesap ile ilgili alanlar listelenmiyordu, düzeltildi.
27
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
International Setlerde Programa Rusça Girildiğinde, Cari Hesap Kartları İçerisinde Ticari Bilgiler Tabında Şahıs Şirketi Check Box’ı Görünmemektedir.
International setlerde programa Rusça girildiğinde, Cari Hesap Kartları içerisinde Ticari Bilgiler tabında Şahıs Şirketi check box’ı görünmemekteydi, düzeltildi.
28
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Kur Girişi Bölen Olduğu Durumlarda, Banka Fişlerinde Raporlama Dövizi Tutarı Listelenmiyor.
Firma raporlama döviz türü kur girişi bölen olduğu durumlarda banka fişlerinde raporlama dövizi tutarı listelenmiyordu, düzeltildi.
29
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satınalma Faturaları
Go 3 Ürününün Fatura Parametrelerinde Satınalma Faturaları İçin Fiş Satırları Satış Elemanı Bilgisi Değiştirilebilsin Parametresi Olmalı.
Go 3 ürününün fatura parametrelerine satınalma faturaları için "Fiş Satırları Satış Elemanı Bilgisi Değiştirilebilsin" parametresi eklenmiştir.
30
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Satış Kampanya Kartları
International Setlerde FPDISC,FGDISC Ve FIDISC Kampanya Fonksiyonları Çalışmamaktadır.
International setlerde FPDISC,FGDISC ve FIDISC kampanya fonksiyonlarının çalışması sağlanmıştır.
31
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emirleri Browserına MRP Kodu Kolonu Eklenmeli Ve Browser Filtre Seçeneklerinde de Olmalı.
Üretim emirleri browser filtrelerine Çizelgeleme Kodu, Çizelgeleme Açıklaması ve Çizelgeleme Tipi seçenekleri eklenmiştir.
32
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emri Browser Filtrelerine Ekleyen-Ekleme Tarihi-Ekleme Zamanı-Son Değiştiren-Son Değiştirme Zamanı Seçenekleri Eklenmeli.
Üretim emri browser filtrelerine 'Ekleyen,Ekleme Tarihi,Ekleme Zamanı, Son Değiştiren, Son Değiştirme Tarihi , Son Değiştirme Zamanı ' seçenekleri eklenmiştir.
33
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Kontrol
alt alt Hareketler - Üretim Emirleri
Üretim Emri Browser Filtrelerine Kilitli Olanları Göster/Gösterme Seçeneği Eklenmeli.
Üretim emri browser filtrelerine Kilit Durumu : Kilitli Olanlar/ Kilitli Olmayanlar filtre seçeneği eklenmiştir.
34
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri
Hızlı Üretim Fişleri Browserında, Tür Seçimi Dikkate Alınmadan Üretim/Takım Boz Fişleri Toplu Listeleniyor.
Hızlı üretim fişleri browserında, tür seçimi dikkate alınmadan üretim/takım boz ve fason fişleri toplu olarak listeleniyordu, seçilen türe göre sadece ilgili türün kayıtlarının browserda listelenmesi sağlanmıştır.
35
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Verilen Serbest Meslek Makbuzunda Tevkifat Uygulanacak Seçildiğinde, Tevkifat Tutarının TL ve Dövizli Toplam Üzerinden Hesaplanıp Hesaplanmayacağı Parametreye Bağlanmalı.
Alınan ve Verilen Serbest Meslek Makbuzlarında tevkifat uygulanacak seçildiğinde, KDV tutarından hesaplanan tevkifat tutarının toplam tutarı etkileyip etkilemeyeceği fiş içerisine eklenen 'Tevkifat Toplamı Etkileyecek' checkbox'ı ile parametrik olarak seçilebilmesi sağlanmıştır.
36
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Skonsol (Satış Konsolu)
alt alt Satış
Otomatik Muhasebeleştirme Aktifken Skonsol da Ödeme Tipi Nakit Ya da Kredi Kartı Olarak Oluşturulan Faturalarda İlgili Perakende Satış Faturası Muhasebeleşirken Kasa Tahsilat Ve Kredi Kartı Fişi Otomatik Muhasebeleşmiyor.
Skonsol üzerinden kesilen faturalarda otomatik muhasebeeştirme işleminde kredi kartı ve nakit ödeme tipleri için oluşan fişler otomatik muhasebeleştirilemiyordu, düzeltildi.
37
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
 
3 Serisi Ürünlerde, Kart Ve Hareket Browserlarında Seçilen Ekle/ Değiştir Gibi Butonların,İşlem Sonrasında Seçili Olduğu Anlaşılmıyor.
3 Serisi Ürünlerde, kart ve hareket browserlarında seçili olan butonların belirgin duruma getirilmesi sağlandı. 
38
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
 
3 Serisi Ürünlerde Uzak Masaüstü Bağlantısında,Alt+Tab İle Pencereler Arası Geçiş Yapılarak Ürüne Geri Dönüldüğünde İmleç (Cursor)Kayboluyor.
3 serisi ürünlerde; uzak masaüstü bağlantısı yapılan bilgisayarda fiş içerisinde işlem yapılırken alt+tab tuş kombinasyonu ile farklı pencereye geçiş yapılıp tekrar ürüne dönüldüğünde imleç (Cursor) kayboluyordu, düzeltildi.
39
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
3 Serisi Ürünlerde Toptan Satış İade İrsaliyesinde Seri/Lot Giriş Penceresindeki İrsaliye Satır Miktarı Toplam Miktar İle Karışmaktadır.
3 serisi ürünlerde iade faturaları üzerinde açılan seri/lot bilgileri penceresinde satır miktarının gösterildiği alan da görüntüsel kayma problemi yaşanıyordu, düzeltildi.
40
GO3
Tiger3
Tiger3Enterprise
 
3 Serisi Ürünlerde İmleç Hızlı Erişim Menüsündeyken Windows Masaüstüne Geçip Geri Gelindiğinde İmleç Hızlı Erişim Menüsünde Konumlanmış Görünmüyor.
3 Serisi ürünlerde imleç Hızlı Erişim menüsündeyken windows masaüstüne geçip geri gelindiğinde imleç hızlı erişim menüsünde konumlanmıyordu, düzeltildi.
41
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
İzle-Lisans Bilgileri Ekranında Satın Alınan App'lere Ait Bilgiler Ayrı Bir Sekme Altında Görünmelidir.
İzle - Lisans bilgileri ekranına, satın alınan ve yüklenen applerin ayrı bir şekilde görüntülenmesi amacıyla 'Logo App Bilgileri' sekmesi eklenmiştir.
42
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri
Malzeme Yönetimi Parametrelerinde Otomatik Fiş Basımı Evet Olduğunda, Hızlı Üretim Fişi Kaydedildiği Zaman Aktarım İşlemleri Otomatik Olarak Gelmiyor.
Hızlı üretim fişleri için malzeme yönetim paramerelerinde otomatik fiş basımı evet olduğunda fiş kaydedildiğinde aktarım işlemleri seçeneklerinin otomatik olarak gelmesi sağlanmıştır.
43
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Hesap Kartları
Muhasebe Hesap Planında Hesap Özeti Herhangi Bir Ay İçin Ctrl+c, Ctrl+v Çalışmamaktadır.
Muhasebe hesap planında F9- Hesap Özeti ekranında Ctrl+c, Ctrl+v özelliğinin çalışması sağlandı.
44
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Fiş Penceresinde Ctrl+f tuşu ile arama yapıldığı zaman 2 tane query gidiyor.
Program içerisinde Ctrl+f ile gelen arama penceresinde arama yap dediğim zaman SQL' e 2 tane aynı query gidiyordu, düzeltildi.
45
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Fatura Form Basımında Seri-Lot Numaraları Yan Yana Basılamamaktadır.
Fatura form basımında Seri-Lot Numaraları yan yana basılamıyordu, düzeltildi.
46
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
İrsaliye Üzerinden Faturalama İşleminde Fatura Hareketlerinde İşlem Döviz Kuru Değiştiğinde :” Yerel Para Birimi Tutarı Güncellenecek” Parametresine Bağlı Olarak Tarih Değişikliği Yapıldığında Tutarlar Hatalı Geliyor.
İrsaliye üzerinden faturalama işleminde Fatura hareketlerinde işlem döviz kuru değiştiğinde :” Yerel Para Birimi Tutarı Güncellenecek” parametresine bağlı olarak tarih değişikliği yapıldığında tutarlar hatalı güncelleniyordu, düzeltildi.
47
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
e-Fatura Carisi Seçilerek Kesilen Toptan Satış İade İrsaliyesinden Sağ Tuş Faturala Denildiğinde Gelen Faturanın İçinde F9 Menüde Kdv Düzenleme Seçeneği Gelmiyor.
e-Fatura olarak düzenlenmiş satış iade faturalarının sağ tuş f9 menü seçeneklerinden bazıları statü kontrollerinde dolayı hatalı olarak gözükmemekteydi, tüm seçeneklerin listelenmesi sağlandı.
48
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Banka Kodları
Banka Kodlarına Burgan Bank Eklenmelidir.
Banka kodlarına Burgan Bank eklenmiştir.
49
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Malzeme Raporları - Ayrıntılı Satış Raporu
Ayrıntılı Satış Raporunda Satış Elemanı Bilgisi Hatalı Listeleniyor.
Ayrıntılı Satış Raporu'nda irsaliye başlığı ve satırındaki satış elemanı kodu bilgisinin filtrelenerek doğru değerlerin raporlanabilmesi sağlandı.
50
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebe Fişi Kopyalandığında F9-Belge Detayında Girilen Verinin Kopyalanan Fişe Aktarılıp Aktarılmayacağı Parametreye Bağlanmalı.
Muhasebe parametrelerine eklenen ' Muhasebe Fişi Belge Detayında Girilen Veri Kopyalanan Fişe Aktarılsın:Evet/Hayır' parametresine bağlı olarak muhasebe fişi kopyalandığında belge detayının da kopyalanması sağlanmıştır. 
51
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Malzeme Browserında Malzeme Kartına İncele İle bakıldığında Satırlar Değiştir İle Girildiğindeki Gibi Aktif Olarak Gelmekte, Ancak Müdahale Edilememektedir.
Malzeme kartlarına incele ile girildiğinde alanların pasif olarak gelmesi sağlanmıştır.
52
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Paketleme Fişleri
Paketleme Fişinde Paket Ekle Yöntemiyle ya da Otomatik Paketlemeyle Paket Oluşturulduğunda Paketlenen Miktar ve Doluluk Oranı Gelmiyor.
Paket içeriklerinin gösterildiği grid içine Satır Miktarı, Toplam Miktar, Paketlenen Miktar, Paketlenmeyen Miktar alanları eklenmiştir.
53
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Paketleme Fişleri
Paketleme Fişinde Brüt Ağırlık Yanlış Hesaplanıyor.
Paketleme fişi ağırlık ve hacim alanlarında hatalı hesaplama yapılıyordu, düzeltildi.
54
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Müşteri Çek/Senetleri Raporu Ciro Eden Detaylı Filtresinde Birden Fazla Cari İçin Hariç Koşulu Çalışmıyor.
Müşteri Çek/Senetleri raporu Ciro Eden detaylı filtresinde birden fazla cari için hariç koşulu çalışmıyordu, düzeltildi.
55
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasa İşlemleri Browserına Hareketlerde Girilen 'Ticari İşlem Grubu' İçin Bir Kolon Eklenmeli.
Kasa İşlemleri ekranına 'Ticari İşlem Grubu' kolonu eklenmiştir.
56
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Cari Hesap Fişlerinde Virman Fişi Eklenirken Fiş Numarası Değiştirilip Değiştirilen Numara Kopyala Yapıştır ile Satır Açıklamasına Yapıştırıp Kaydedildiğinde Virman Fişi Numarası Değişiyor.
Cari Hesap fişlerinde Virman Fişi eklenirken Fiş Numarası değiştirilip, satır açıklamasına kaydedildiğinde virman fişi numarası değişiyordu, değişmemesi sağlandı.
57
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Ek Malzeme Ambar Parametreleri Yanlış Çalışıyor
Satış faturalarında ek malzeme satır türü için negatif seviye kontrolü parametresi hatalı çalışıyordu,düzeltildi.
58
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Alım İrsaliyeleri
İşlem Dövizli Girilen Satınalma Ve Satış İrsaliyelerinde Genele İndirim Alanındaki Dövizli Tutar Alanında İndirim Tutarı Belirtildiği Taktirde İrsaliye Üzerinden Faturalandığında İrsaliye Browserındaki Dövizli Tutar Hatalı Gösteriliyor.
İşlem dövizli girilen irsaliyelerde genel indirim satırında dövizli tutar alanına indirim tutarı girilip, irsaliye üzerinden faturala yapıldığında irsaliye browserındaki dövizli tutar hatalı görünüyordu. Düzeltildi.
59
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Banka Kartları
Go3 Ürününde Dövizli Kesilen Çekin Bankadan Çek Ödemesi Yapıldığında Banka Hesap Hareketlerinin Dövizli Tutar Alanında Çekin TL Tutarı Listelenmektedir.
Go3 ürününde dövizli kesilen çekin bankadan çek ödemesi yapıldığında banka hesap hareketlerinin dövizli tutar alanında çekin TL tutarı listeleniyordu, dövizli tutarın listelenmesi sağlandı.
60
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Faturada Satırda Malzeme Sınıfı Detay Satırı İle Giriş Yapıldığında Tevkifat Limiti Kontrolü Satır Bazında Yapılıyor.
Faturalarda birden fazla satırda malzeme sınıfına bağlı detay satırlı tevkifat uygulanacak malzeme seçili olduğu durumlarda tevkifat limiti kontrolü satır bazlı yapılıyordu, düzeltildi.
61
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Paketleme Fişleri
Paketleme Fişi Form Tasarımındaki "Paket Boyut Bilgileri" Standart Alanı Değer Getirmiyor.
Paketleme Fişi form tasarımındaki "Paket Boyut Bilgileri" standart alanı değer getirmiyordu, düzeltildi.
62
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Alınan Serbest Makbuzunda Kdv Tutarı Hatalı Hesaplanıyor.
Cari hesap fişlerinden eklenen alınan serbest meslek makbuzunda kdv hesaplaması hatalı yapılıyordu,düzeltildi.
63
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Maliyet Raporları - Ayrıntılı Maliyet Analizi
Ayrıntılı Maliyet Analizi Raporu Tablo Olarak Alınıp Gelişmiş Sekmesinde Yeni Kolon Eklenip Formül Kısmında Çıkış Maliyeti/Çıkış Miktarı Seçilip Eklenmek İstendiğinde Formülde Yazım Hatası Var Uyarısı Alınıyor.
Ayrıntılı Maliyet Analizi Raporu 'Tablo' olarak alınıp Gelişmiş sekmesinde yeni kolon eklenip formül kısmında Çıkış Maliyeti/Çıkış Miktarı seçilip eklenmek istendiğinde hata alınıyordu, düzeltildi.
64
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Teminat Bordroları
Finans/Ana Kayıtlar/Teminatlar Browserında Girişi Yapılan Teminat Tutarlarının Ondalık Hanesi Browserda Görünmüyor.
Teminatlar browserda kuruş haneleri gösteriminde problem yaşanıyordu,düzeltildi.
65
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Ödeme ve Tahsilatlarda Uyarı Verilecek Tutar Parametresinde Belirtilen Tutar, Toptan Satış İade Faturası Tutarını da Dahil Ediyor; Etmemelidir.
Ödeme ve tahsilatlarda uyarı verilecek tutar parametresinde belirtilen tutara satış iade faturalarının tutarı da dahil ediyordu. Dahil edilmemesi sağlandı.
66
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt İşlemler - Cari Hesap Kur Farkı Hesapları
Cari Hesap Kur Farkı Hesaplatmada Oluşan Alınan Hizmet Faturasının Satırında Hizmet Kartı Değiştirilmek İstenildiğinde Hizmetler(Satış) Browser'ı Olarak Açılmaktadır.
Cari hesap kur farkı hesaplama sonucu oluşan alınan hizmet faturasının satırında hizmet kartı değiştirilmek istenildiğinde satış hizmetler browserı açılıyordu. Satınalma hizmetler browserının açılması sağlandı.
67
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Satış Siparişi-F9 Ödeme Hareketleri (Parçalı-Ortalama) Ekranında Ödeme Tipi Kolonunda Çek Seçeneği Gelmiyor.
Sipariş fişleri - F9 Ödeme Hareketleri (Parçalı-Ortalama) ekranında Ödeme Tipi kolonunda "Çek" seçeneği gelmiyordu, gelmesi sağlandı.
68
LogoStart
 
Start Ürününde Excel'den Alanları Kopyala/Yapıştır Yapıp Fatura Satırına Getiremiyoruz.
Start ürününde Excel'den kopyalama işleminin yapılabilmesi sağlandı.
69
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap İşlem Merkezi Browserınde Bakiyeye Göre Sıralama Yapmamaktadır.
Cari hesap işlem merkezinde bakiye alanına göre sıralama yapılabilmesi sağlanmıştır.
70
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Geçmiş Dönemde Grup Şirketi Üzerinden Yaz Mektup(Grup Şirketleri) Alındığında Kasadan Kesilen Toptan Satış Faturası Bakiye Olarak Yansıyor
Geçmiş dönemde yaz mektup(Grup şirketleri) işleminde kasadan eklenen faturalar da bakiye olarak yansıyordu,düzeltildi.
71
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri
Satış Teklifi Üzerinden Satış Siparişi Ve Ardından Karşı Sipariş Oluşturulduktan Sonra Satış Teklifi Yazdırılmak İstenildiğinde Genel Malzeme Sınıfına Ait Satırlar İki Kere Yazılıyor.
Satış Teklifi üzerinden satış siparişi ve ardından karşı sipariş oluşturulduktan sonra satış teklifi yazdırılmak istenildiğinde genel malzeme sınıfına ait satırlar iki kere yazılıyordu, düzeltildi.
72
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri
Malzemeler/ Hareketler / Hızlı Üretim Fişleri Browser Filtrelerine Mamul Özel Kodu 2, 3, 4, 5 Eklenmesi isteniyor.
Hızlı üretim fişleri browser filtrelerine mamul özel kodu '2, 3, 4, 5' filtre seçenekleri eklenmiştir.
73
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Hareketler - Sabit Kıymet Hareketleri
Sabit Kıymet Alımında Uygulanan Ek Vergi Tutarının Amortisman Hesaplamasına Dahil Edilmesi Parametreye Bağlanmalıdır.
Ek vergili bir sabit kıymet kartının fatura girişi sonrası oluşan sabit kıymet kaydına ek vergili tutarın yansıyıp yansımaması parametreye bağlanmıştır.Bu kapsamda Duran Varlık Yönetimi parametrelerine 'Amortisman Maliyeti Oluşurken Ek Vergi Dikkate Alınsın:Evet/Hayır ' parametresi eklenmiştir.
74
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kredi Kartı Fişinde Satır Bazında Proje Kodu Girilebilmelidir.
Kredi kartı fişlerinde satır bazında "Proje Kodu" girilebilmesi sağlanmıştır.
75
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları
Nakit Tahsilat Ödeme Kasasında “Fiş Özel Kodu” Filtresiyle Tanımlanan Muhasebe Kodu, “Fiş Türü” Filtresi Kullanılan Tanımdan Sonra Oluşturulmuşsa, En Son Tanımdaki Hesap Kodu Geliyor.
Nakit tahsilat ödeme kasasında “Fiş Özel Kodu” filtresiyle tanımlanan muhasebe kodu, “Fiş Türü” filtresi kullanılan tanımdan sonra oluşturulmuşsa fişlerde fiş türü filtresi kullanılan hesap kodu geliyordu. Düzeltildi.
76
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Planlama
    alt alt Üretim Planlama - Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP)
Siparişe Teslim Tarihi Atamasında (CTP), Güvenli Stok Dikkate Alınacak :Evet Olduğunda Hatalı Hesaplama Yapılıyor.
CTP hesaplamasında aynı malzemeler için birden fazla sipariş olduğunda ve güvenli stok seviyesi dikkate alınacak parametresi evet olduğunda miktarları mamul bazında değil sipariş bazında hesaplanarak mükerrer oluşuyordu, güvenli stok seviyesine göre mamul bazında bir kez hesaplanması sağlandı.
77
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Faturanın Ödeme Tahsilat Planı Fatura Tarihinden İki Sonraki Ayın İlk Cuma Günü Şeklinde Düzenlendiğinde Vade Tarihini Yanlış Getiriyor.
Faturalarda Ödeme tahsilat planı tanımlarında fatura tarihinden iki sonraki ayın ilk cuma günü şeklinde düzenlenen plan için faturada vade tarihini yanlış getiriyordu düzeltildi.
78
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Faturada “Alt+5” İle Girilen İndirimler İçin Hizmet Kartlarında Tanımlanan Muhasebe Hesapları, Fatura Üzerinde F9 “Muhasebe Hesapları” Ekranına Gelmiyor.
Hizmet kartları içinde tanımlı olan indirim muhasebe kodları, faturalarda “Alt+5” ile tüm satırlara indirim uygulandığında muhasebe kodları ekranına gelmiyordu, düzeltildi.
79
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Browser’ının Sağ Tarafındaki Kısa Yollar Üzerinden Yapılan “Kasa Tahsilat/Ödeme İşlemleri”, Yetki Kodu Kontrolü Olmadan, Tanımlı İlk Kasa Üzerinden Yapılıyor.
Cari hesap browserının sağ tarafındaki kısa yollar üzerinden yapılan Kasa Tahsilat ve Ödeme işlemleri için kasa yetki kodu kontrolü yapılması sağlanmıştır.
80
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Ana Kayıtlar - Malzeme (Sınıfı) Satış Fiyatları
Satın Alma - Satış Fiyatları Ekranında F9-Toplu Güncelle Seçeneklerinde İşyeri Bilgisi De Olmalıdır
Satınalma ve satış fiyatları ekranındaki F9 toplu güncelle seçeneğine işyeri filtresi eklenmiştir.
81
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Raporlar - Amortisman Tabloları
Amortisman Tabloları Raporunda Birden Çok Ay İçin Listeleme Yapılabilmelidir.
Amortisman tabloları raporunda, raporlama ayı filtresi bir veya birden fazla ay seçimi yapılabilecek şekilde düzenlenmiştir.
82
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Office 2007 Ve Üzeri Versiyonlarda Raporlar Excele Alındığında Dosya Uzantısı Xlsx Olarak Değişiyor.
Excel olarak alınan raporların uzantısı xls olarak kaydedildiğinde otomatik olarak xlsx olarak değişiyordu, düzeltildi.
83
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Barkod Etiket Basımında Varyantlı Malzemelerin Barkodu Basılabilmeli.
Fatura üzerinde F9 menüden Barkod yaz işlemi ile açılan filtre ekranına "Varyantlı Malzemelerin Kendi Barkodu Basılsın=Evet/Hayır" parametresi eklenmiştir.
84
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Firma Bazında Kullanıcıya Öndeğer Ambar, İşyeri, Bölüm Tanımlanabilmeli.
Kullanıcılara firma bazında öndeğer işyeri,bölüm,fabrika ve ambar tanımlanabilmesi sağlanmıştır. Tablo güncelleme işlemiyle kayıtlı kullanıcıların öndeğer seçenekleri otomatik olarak oluşturulacaktır. Yönetim menüsü altından Kullanıcı Firma Öndeğerleri menü seçeneğinden ulaşabilir.
85
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
Tahsilat Listesi Satış Elamanı Kodu Filtresi İle Alındığında Satış Elemanı Girilmemiş Fişlere Ait Satırlar Geliyor.
Tahsilat listesi raporu satış elemanı filtresi verilerek alındığında, sadece satış elemanı seçili olan uygun faturaların toplamının listelenmesi sağlanmıştır.
86
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satışlar Tablosu
Satışlar Tablosu Raporunda Cari Hesap Özel Kodu 1,2,3,4,5 Filtresi verilerek Rapor Alınabilmeli.
Satışlar ve Alımlar Tablosu raporlarına Cari Hesap Özel Kodu 2,3,4,5 filtreleri eklenmiştir.
87
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
International Set Rusça Açıldığında Cari Hesap Kartında Telefon Numarası Alanında 5. Karakterden Sonrası Ekrana Yansıyor.
Rusça kullanımlarda cari hesap kartında bulunan telefon numarası alanının ilk 5 karakteri gözükmüyordu,düzeltildi.
88
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Sistem İşletmeninde Kullanıcılar Silinmesin, Kullanıcı Sayısı 9999 Sayısına Çıkarılsın.
Kullanıcı sayısı 9999'a çıkarılmıştır. Eklenen kullanıcıların silinmesi engellenmiştir, sadece bloke işlemi yapılabilecektir.
89
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Planlama
    alt alt Üretim Planlama - Siparişe Teslim Tarihi Ataması (CTP)
CTP çalıştırıldığında Fabrika Parametrelerini Dikkate Almadan İhtiyaca Göre Belirliyor.
Ctp hesaplamalarının malzeme kartları fabrika parametrelerinde tanımlanmış olan parti büyüklüğü belirleme yöntemlerine göre (İhtiyaca göre veya sabit) çalışması sağlanmıştır.
90
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Banka Raporları - Banka Hesap Ekstresi
İşlem Bordrosu Müşteri Çeki İle Bankada Tahsil Edilen Çek İçin Provizyon Masrafı Olmamasına Rağmen Banka Ekstresinde Tutarı Boş Satır Ekleniyor.
İşlem bordrosu müşteri çeki ile bankada tahsil edilen çekte provizyon masrafı olmamasına rağmen Banka Ekstresi'nde tutarı boş satır ekleniyordu, düzeltildi.
91
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Raporlar - Sabit Kıymet Mizanı
Sabit Kıymet Kayıtlarında Ambar Bilgisi Girilebilsin.
Sabit kıymet kayıtları girişi sırasında ambar bilgisi seçilebilmesi sağlanmıştır. 
Aşağıdaki raporlara "Ambar" filtresi seçeneği eklenmiştir. 
Sabit Kıymet Listesi 
Sabit Kıymet Girişleri 
Sabit Kıymet Mizanı 
Sabit Kıymet Durumu 
Enflasyon Muhasebesi Sabit Kıymet Durumu 
Amortisman Tabloları 
Enflasyon Muhasebesi Amortisman Tabloları 
Alternatif Enflasyon Muhasebesi Amortisman Tabloları 
Duran Varlıklar Enflasyon Farkları Raporu 
Duran Varlıklar Alternatif Enflasyon Farkları Raporu
92
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Banka Raporları - Banka Hesap Durum Raporu
Teminatsız Kredi, Banka Hesap Durum Raporunda Listelenmiyor.
Banka hesap durum raporunda teminatsız krediler listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı.
93
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme Kartı İçerisinde Genel Bilgiler Tabında Bulunan Üretici Kodu'nun Karakter Sayısı Artırılsın.
Malzeme Kartı içerisinde Genel Bilgiler tabında bulunan Üretici Kodu alanının karakter sayısı 100 karaktere çıkarılmıştır.
94
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Logo Connect FDA İle Gönderilmiş Olan Kayıtlarda Fatura Browser'ında Olduğu Gibi Diğer Browserlarda da Kayıdın Gönderildiğini Gösteren Bir İşaret Konmalı.
Logo Connect FDA ile gönderilen kayıtların gönderildi bilgisinin fatura dışındaki aşağıdaki browserlarda da gösterilmesi sağlanmıştır. 
(Cari Hesap Fişleri, Çek/Senet Bordroları, Banka Fişleri, Kasa İşlemleri, Sipariş, İrsaliye, Cari Hesap Kartları, Malzeme Kartları, Fiyat Kartları)
95
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Çek/Senet Bordroları
Çek Senet bordrolarında belge no alanı olması isteniyor.
Çek Senet bordrolarına Belge No alanı eklenmiştir.
96
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Talep Yönetimi
alt alt İşlemler - Toplu Talep Karşılama
Toplu Talep Karşılama İşleminde İşyeri Filtresi Olsun
Toplu talep karşılama ekranına İşyeri, Bölüm, Fabrika, Ambar filtreleri eklenmiştir.
97
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satışlar Tablosu
Satış ve Dağıtım / Fatura Raporları / Satışlar Tablosu Rapor Filtrelerine, Malzeme Türü ve Fatura Türü Filtreleri Eklenmelidir.
Fatura Raporları; Alımlar ve Satışlar Tablosu rapor filitrelerine "Malzeme Türü" ve "Fatura Türü" seçenekleri eklenmiştir.
98
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Adres Bilgileri
Adres bilgilerinde yer alan ülke tanımları arasına Sırbistan eklenmeli.
Sistem işletmeni adres bilgileri içerisine "SRB" kodu ile Sırbistan ülkesi eklenmiştir.
99
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Satış Teklif Yönetimi - Satış Faaliyetleri
Satış teklif fişine fiş ebat bilgileri seçeneği eklenmeli.
Satış teklifleri sağ tuş menüsüne 'Fiş ebat bilgileri' seçeneği eklenmiştir.
100
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İthalat
alt alt Hareketler - Millileştirme Fişleri
Millileştirme fişine proje kodu eklensin
Millileştirme fişine başlık ve satırda olmak üzere proje kodu alanı eklenmiştir.
101
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Geneus Alanlar
Malzeme kdv oranı ve tutarı zorunlu alan olarak seçilebilmeli.
Sistem İşletmeni\ Kuruluş Bilgileri\ Zorunlu Alanlar; Sipariş - İrsaliye - Fatura bölümüne; "KDV Oranı" ve Fatura bölümüne "KDV Tutarı"alanları eklenmiştir.
102
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt İşlemler - Malzeme Fiyat Güncelleme
Malzeme Fiyat Güncelleme işlemi içerisinde Malzeme kartının "Marka Kodu" belirtilerek Fiyat Güncelleme işlemi yapılabilmeli.
Malzeme fiyat güncelleme işlemi filtreleri arasına marka kodu eklenerek fiyat kartı içerisindeki marka kodu bazlı fiyat güncelleme işlemi yapılabilmesi sağlanmıştır.
103
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Marka koduna göre fiyat tanımı yapılabilmeli.
Fiyat kartlarına marka kodu alanı eklenmiştir. Fiyat kartları browserına marka kodu, toplu fiyat kartları girişi ve güncelleme işlemlerine malzeme marka kodu ve marka kodu filtreleri eklenmiştir.
104
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebe fişleri browserında sol taraftan fiş seçimi yapılarak seçilen fişlerin yazdırılabilmesi isteniyor.
F9 toplu basım seçimi olan tüm browserlarda sol taraftan fiş seçimi yapıldığında toplu basım filtre ekranında fiş numarası alanına detaylı filtre olarak gelmesi sağlandı.
105
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
 
 
Öndeğerleme servisinde kasa işlemleri için fiş türü filtresi eklenmeli.
Öndeğerleme servisinde, kasa işlemleri için fiş türü filtresi eklenmiştir.
106
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satınalma
alt alt Hareketler - Verilen Siparişler
Browserlarda (Sipariş, İrsaliye, Fatura..) Yetki Kodu Filtresi İsteniyor.
Sipariş,irsaliye,fatura,malzeme fişleri,ihraç kayıtlı faturalar ve ihracat/ithalat operasyon fişleri browser filtrelerine yetki kodu filtresi eklenmiştir.
107
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme browserı üzerinden talep fişine ulaşılabilecek kısayol bulunmalı. Talep fişi modülü kullanmayanlar için bu kısayol kapatılabilmeli.
Malzeme kartları ekranında bulunan kısayollarda 'Sipariş' bölümüne "Talep Fişi" seçeneği eklenmiştir.
108
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Malzeme Yönetimi Fişleri
Ambar transfer fişinde satır açıklaması alanına 250 karakter giriş yapılmalı.
Malzeme fişleri için satır açıklama alanının maksimum karakter sayısı 250 olarak değiştirilmiştir.
109
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Proje kodu girişi yapılan fişlerin browser filtre seçeneklerinde proje kodu filtresinin eklenmesi isteniyor. (Fiş başlığında girilen proje koduna göre filtreleme olmalı.)
Proje kodu girişi yapılan fişlere ait browserlara " proje kodu" filtresi eklemiştir. 
Filtre eklenen browserlar: 
- Satınalma ve Satış : Sipariş - İrsaliye - Fatura 
- İthalat Operasyon Fişleri - Malzeme Dolaşım Fişleri - Millileştirme Fişleri 
- İhracat Operasyon Fişleri - İhraç kayıtlı satınalma ve satış faturaları
110
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebede öneri durumundaki fişlerin yazıdırılmasının parametreye bağlanması isteniyor.
Muhasebe parametrelerine "Öneri Oluşturulan Fişler Yazdırılsın" parametresi eklenerek öneri durumundaki muhasebe fişlerinin yazdırılıp yazdırılamaması kullanıcının tercihine sunulmuştur.
111
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Malzeme browserından hızlı fiş girişine birden fazla malzeme seçimi yapılarak fişe aktarımı sağlanabilmelidir.
Malzeme browserında birden fazla malzeme seçimi yapılarak hızlı fiş girişi ikonları ile seçilen malzemelerin fiş içerisine aktarılması sağlanmıştır. 
112
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Ödeme/Tahsilat Planları
Fişlerde Ödeme Tipi Olarak Havale Fişi Seçilebilsin.
Fişlerde ve ödeme planlarında ödeme tipi seçeneklerine "Banka Havale/Eft" seçimi eklenmiştir.
113
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Malzeme Satış Fiyat Analizi
Malzeme satış fiyat analizi raporunda malzeme özel kodları, malzeme grup kodu, malzeme marka kodu ve fiyat grup kodu tanımlanabilsin.
Malzeme Alış/ Satış Fiyat Analizi raporlarında filtre seçeneklerine,
- Malzeme Özel Kodu 2/3/4/5 
- Malzeme marka kodu , 
- Malzeme Grup kodu, filtreleri eklenmiştir.
114
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Finans / cari hesap kartları bölümünde cari hesap kartı içerisinde yer alan form tasarımları tabında cari hesap fişleri içinde tasarım seçilebilmeli.
Cari hesap kartları form tasarımları bölümüne 'Verilen / Alınan vade farkı faturaları ve Verilen / Alınan serbest meslek makbuzları form seçimi alanları eklenmiştir. 
115
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Alınan Siparişler
Sipariş fişleri içerisinde F9 sevk bilgileri penceresinde siparişin bağlı olduğu irsaliyeler listelenirken,ilgili irsaliyenin belge numarasıda listelenmeli.
Sipariş fişlerinde F9 sevk bilgileri seçimi ile açılan pencerede siparişin bağlı olduğu irsaliyelerin belge numarasının da listelenmesi sağlandı.
116
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kayıt Numaralama Şablonları
Kayıt numara şablonunda hafta özelliği kullanılabilsin.
Kayıt numara şablon tanımlarında hafta özelliği seçilerek kullanılması sağlanmıştır.
117
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı Ekleme Sihirbazında Muhasebe Hesap Kodu Tanımlanabilmeli.
Cari hesap kartı ekleme sihirbazına Hesap Kodu, Masraf Merkezi, Grup Firma No, Proje Kodu, Özel kod, Özel Kod 2, Özel Kod 3, Özel Kod 4, Özel Kod 5 ve Yetki Kodu seçim alanları eklenerek tanımlanabilmesi sağlanmıştır.
118
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari hesap kartları browserında kolay ekleme kayıt türleri arasında hizmet faturasının olması isteniyor.
Cari hesap kartları browserında kolay ekleme kayıt türleri arasına alınan ve verilen hizmet faturaları eklenmiştir.
119
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Talep Yönetimi
alt alt Hareketler - Talep Fişleri
Talep karşılama ekranında talep fişinin satır açıklaması da gözüksün.
Talep karşılama ekranına 'Satır Açıklaması' kolonu eklenmiştir.
120
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Mali Tablo Tanımları - Bilanço Tablosu
Bilanço ve Gelir Tablosunda Dönem Net Karı İçin Ara Toplam Eklenemiyor.
Bilanço ve Gelir Tablosunda "Dönem Net Karı(Zararı)" için eklenen ara toplamda formüller çalışmıyordu, düzeltildi.
121
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Maliyet Dağıtım Fişleri
Maliyet dağıtım fişinde proje kodu seçilebilmeli.
Maliyet dağıtım fişi başlık kısmına proje kodu alanı eklenmiştir.
122
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Cari Hesap Raporları - Borç/Alacak Toplamları
Borç Alacak Toplamları Raporunda Proje Kodu Filtresi Kullanılabilmelidir.
Borç alacak toplamları raporuna proje kodu/açıklaması filtresi eklenmiştir.
123
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Maliyet Dağıtım Fişleri
Maliyet Dağıtım Fişinde Satır Türü Fason Olan Hizmetler Gelmiyor.
Maliyet dağıtım fişinde satır türü fason olan alınan hizmet faturaları dağıtılacak hizmetler alanında listelenmiyordu, listelenmesi sağlandı.
124
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Hareketler - Hızlı Üretim Fişleri
Hızlı Üretim Fişinde Seri/Lot Takibi Yapılan Malzemelerde Negatif Seviyeye Düşenlerin Listelenmesi İsteniyor.
Hızlı üretim fişinde seri/lot takibi yapılan malzemeler yeterli sevide yok ise negatif seviyeye düşen mallar penceresinde listelenmesi sağlanmıştır. Seri/lot takibi yapılan ve yapılmayan malzemeler ayrı pencerelerde listelenmektedir.
125
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Hareketler - Muhasebe Fişleri
Muhasebe Fişi İçerisinde Seçilen Masraf Merkezi Kodunun Yanında Masraf Merkezi Açıklaması Alanı Olmalı.
Muhasebe fişi satırlarına "Masraf Merkezi Açıklaması" alanı eklenmiştir. Bu kapsamda kullanıcı işlem yetkileri Muhasebe Fişleri Ekle-Değiştir-İncele kolon yetkilerine de "Masraf Merkezi Açıklaması" yetkisi eklenmiştir.
126
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Kuruluş Bilgileri - Tanımlı/Zorunlu/Genius Alanlar
Sayı Türündeki Tanımlı Alanda Ondalık Hanesi Arttırılmalıdır.
Sistem İşletmeni'nden tanımlanan sayısal türdeki tanımlı alanlarda ondalık hanesinde 5 karakter veri girilebilmesi sağlanmıştır.
127
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Banka Raporları - Kredi Kartı İşlemleri Banka Geri Ödeme Hareketleri Listesi
Kredi Kartı İşlemleri Banka Geri Ödeme Hareketleri Raporunda İşlem Tarihi Filtresi Olmalı.
Kredi kartı işlemleri banka geri ödeme hareketleri raporuna "İşlem Tarihleri" filtresi eklenmiştir.
128
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Projeler
Proje kart kodu alan uzunluğu arttırılmalıdır.
Proje kodu alanının 16 olan maksimum karakter sayısı 100 olarak değiştirilmiştir.
129
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Browser Excel Aktarım İşlemi Yetkilendirilebilsin.
Browserlar üzerinden F12 tuşu ile excel aktarım işlemi yetkiye bağlanmıştır.İlgili yetki "Excel Dosyası Oluştur" ismi ile yetki ağacında genel tanımların altına eklenmiştir.
130
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Malzemeler
Dış ticaret modülü ile oluşan fişleri malzeme ekstresi ve hareketler penceresinde filtre edilmesi isteniyor.
Dış ticaret işlemi sonucu oluşan fişlerin ayırt edilebilmesi için, Malzeme kartı üzerinden F9 ile 'açılan Malzeme Hareketleri' ve 'Malzeme Ekstresi' ekran filtrelerine "Ambar Fiş Türü = Hepsi/ Malzeme Fişlerinden Oluşan/ Millileştirme Fişinden Oluşan" seçeneği eklenmiştir.
131
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. USYS
    alt alt Yönetim - Kullanıcılar
Cari Hesap Kartları Kullanılsın Ancak Bakiyeleri Görülmesin.
Kullanıcı İşlem yetkileri Cari hesap kartları bölümüne 'Bakiye Görüntüle' yetkisi eklenmiştir.
132
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Fişleri
Kredi kartı fişinde satırda "Açıklama" kolonu eklenmelidir.
Kredi Kartı Fişi, Kredi Kartı İade Fişi, Firma Kredi Kartı Fişi, Firma Kredi Kartı İade Fişi satırlarına "Açıklama" kolonu eklenmiştir.
133
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ödeme/Tahsilat Raporları - Ayrıntılı Tahsilat Listesi
Ayrıntılı Tahsilat Listesi Raporunda Fiş Özel Kodu Filtresi Sadece Fatura Özel Kodlarını Dikkate Almaktadır.
Ayrıntılı tahsilat listesi raporundaki fiş özel kodu filtresi sadece fatura özel kodlarını dikkate alıyordu, raporda listelenen tüm işlemler için fiş özel kodu filtresinin çalışması sağlandı.
134
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Malzeme Yönetimi
alt alt Fiş Dökümleri ve Ekstreler - Hareket Dökümü
Malzeme Hareket Dökümü Raporunda "Hareket Özel Kodu" Filtresinde Listeden Seçim Yapılabilmelidir.
Malzeme Hareket Dökümü raporunda "Hareket Özel Kodu" filtresinde listeden seçim yapılabilmesi sağlandı.
135
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
İş Akış Yönetimi
alt alt Raporlar - Görev Listesi
İş Akış Tarihçesi Ve Görev Listesi Raporlarında İş Akış Kartı Kodu Listelenmeli.
'İş Akış Tarihçesi' ve 'Görev Listesi' raporları Alan Listesine "İş Akış Kartı Kodu" alanı eklenmiştir.
136
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Hareketler - Satış Faturaları
Faturaların Muhasebeleştirme İşleminde Kdv Satırı İçin Oluşturulacak Açıklamada Kdv Oranı da Listelenmelidir.
Faturaların muhasebeleştirme işleminde Kdv satır açıklamasında Kdv oranın listelenebilmesi için, faturaların muhasebeleştirme işlemi ekranındaki Fiş Satır Açıklamalarına “Kdv (%)” seçeneği eklenmiştir.
137
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları
Muhasebe Bağlantı Kodları - Nakit Tahsilat ve Ödeme Kasası Bölümünde Kasa Hesabı Dışında Bir Hesap Seçilebilmeli.
Muhasebe bağlantı kodlarında bulunan "Nakit Tahsilat ve Ödeme Kasası" bağlantı kodlarına kasa hesabı olmayan bir muhasebe hesap kodu seçimine olanak sağlanmıştır.
138
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üretim Tanımları
alt alt Ana Kayıtlar - Ürün Reçeteleri
Ürün Reçete Ağacının Çıktısı Alınabilmelidir.
Ürün reçete ağacının çıktısının alınması sağlanmıştır.
139
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Üst Menü (ikonlar)
alt alt Zamanlanmış Görevler
Zamanlanmış Görevlerde Muhasebe İşlemlerinde Yevmiye Madde Numaralama İşlemi de Yapılabilmeli.
Yevmiye madde numaralama işleminin zamanlanmış görevlerden ayarlanabilmesi için işlem seçeneklerine "Yevmiye Madde Numaralama" seçeneği eklenmiştir.
140
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Satış ve Dağıtım
alt alt Fatura Raporları - Satışlar Tablosu
Satışlar Tablosunda Malzeme Kodu ve Malzeme Özel Kodlarına Göre Filtre Eklenmesi İsteniyor.
Satışlar tablosuna "Malzeme Kodu" ve "Malzeme (Sınıfı) Özel Kodu /2/3/4/5" filtreleri eklenmiştir.
141
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Kasa İşlemleri
Kasadan kesilen cari hesap tahsilat ve ödeme fişlerinde detaylı bilgi girişi alanı talep ediliyor.
Kasa işlemleri, cari hesap tahsilat ve ödeme fişlerinde detaylı bilgi girişi alanı eklenmiştir.
142
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Duran Varlık Yönetimi
alt alt Ana Kayıtlar - Sabit Kıymet Kartları
Sabit Kıymet Hareketleri Üzerinden Oran ve Tutar Bilgileri Toplu Olarak Güncellenebilsin.
Duran Varlık Yönetimi\Ana Kayıtlar\Sabit Kıymet Tanımları browser ında "Toplu Güncelle" işlemi filtrelerine "Amortisman Oranı (%)" ve "Amortisman Maliyeti" seçenekleri eklenerek toplu olarak güncelleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
143
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Ayrıntılı Bordro Dökümü
Ayrıntılı Bordro Dökümü Raporunda Yetki Kodu Eklenmeli, Rapor Yetki Kodu'na Göre Çalışmalı.
Ayrıntılı Bordro Dökümü raporunda kullanıcı bazlı yetki kodu kontrolü yapılması sağlanmıştır.
Rapor filtrelerine Çek/Senet bordroları yetki kodlarına bakan yetki kodu filtresi eklenmiş ve yetki koduna göre listeleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
144
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Kendi Çek/Senetlerimiz
Kendi Çek ve Senetlerimiz Raporunda Yetki Kodu Eklenmeli, Rapor Yetki Kodu'na Göre Çalışmalı.
Kendi Çek ve Senetlerimiz raporunda kullanıcı bazlı yetki kodu kontrolü yapılması sağlanmıştır.
Rapor filtrelerine Çek/Senetler yetki kodlarına bakan yetki kodu filtresi eklenmiş ve yetki koduna göre listeleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
145
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Özet Bordro Dökümü
Özet Bordro Dökümü Raporunda Yetki Kodu Eklenmeli, Rapor Yetki Kodu'na Göre Çalışmalı.
Özet Bordro Dökümü raporunda kullanıcı bazlı yetki kodu kontrolü yapılması sağlanmıştır.
Rapor filtrelerine Çek/Senet bordroları yetki kodlarına bakan yetki kodu filtresi eklenmiş ve yetki koduna göre listeleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
146
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Çek/Senet Raporları - Müşteri Çek/Senetleri
Müşteri Çek ve Senetleri Raporunda Yetki Kodu Eklenmeli, Rapor Yetki Kodu'na Göre Çalışmalı.
Müşteri Çek ve Senetleri raporunda kullanıcı bazlı yetki kodu kontrolü yapılması sağlanmıştır.
Rapor filtrelerine Çek/Senetler yetki kodlarına bakan yetki kodu filtresi eklenmiş ve yetki koduna göre listeleme yapılabilmesi sağlanmıştır.
147
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Cari Hesap Hareketleri
Cari hesap hareketleri browser'ında kasadan kesilen faturalar için faturanın kapalı olduğuna dair bir ayrım olmalı.
Cari Hesap Hareketleri browserı ve cari hesap kartları sağ tuş hareketler browserlarının sol tarafındaki gri sütunda eğer fatura kasa işlemlerinden kesilmişse "K", banka işlemlerinden kesilmişse "B", fatura modülünden kesilmişse "F" gelmesi sağlanmıştır.
148
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Cari Hesap Kartı Üzerinden Açılan Sipariş Hareketleri Penceresinde Filtre Seçeneklerinde Rezervasyon Durum Filtre Seçeneğinin Eklenmesi İsteniyor.
Cari hesap kartı üzerinden F9 sipariş hareketleri seçilince açılan ekrana ve filtre seçeneklerine rezerve durumu eklenmiştir.
149
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
Genel Muhasebe
alt alt Ana Kayıtlar - Muhasebe Bağlantı Kodları
Muhasebe bağlantı kodları Hizmetler / Verilen-Alınan Hizmet İndirimleri filtrelerine "Fiş Özel Kodu" seçeneği eklensin.
Muhasebe bağlantı kodları hizmetler altında yer alan verilen ve alınan hizmet indirimleri filtre ekranına fiş özel kodu filtresi eklenmiştir.
150
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Hareketler - Banka Fişleri
Banka Kur Farkı Fişinde Hareket Özel Kod Kolonunun Eklenmesi İsteniyor.
Banka Kur farkı fişi içerisinde Hareket Özel Kodu alanı eklenmiş ve giriş yapılabilmesi sağlanmıştır.
151
GO3
İhracat
alt alt Hareketler - İhracat Operasyon Fişleri
Serbest Bölgeye İhracat Faturaları da Gümrük'e Gönderilebilmelidir.
Serbest Bölgeye İhracat E-faturalarının Gümrük'e gönderilebilmesi sağlanmıştır.
152
GO3
TigerPlus
Tiger3
TigerEnterprise
Tiger3Enterprise
  1. Finans
    alt alt Ana Kayıtlar - Cari Hesap Kartları
Borç takip sisteminde "Toplu Geri Alma" seçeneği olmalı.
Borç takip ekranı sağ tuş menüye ve alt bar da yer alan geri al butonuna Toplu Geri Al seçeneği eklenmiştir. Bir hareket birden fazla hareketi kapattığı durumlarda ana hareket üzerinden toplu geri al denildiğinde diğer kapatma yapılan hareketlerde geri alınabilmektedir.
Saygılarımızla,
Logo Yazılım

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70