Logo Muhasebe Programı

On 09:39:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Çalışma günü tanımlamak için Çalışma Günleri listesinde Ekle seçeneği kullanılır.
 
Haftalık Çalışma gün sayısı, izin sürelerinin tespitinde kullanılacak olan bir parametredir. Örneğin; kişinin bağlı olduğu grupta çalışma günleri olarak "Cumartesi ve Pazar" tatil olarak belirtilmiş olsun. İzin planlarında kişi için izin başlama-bitiş tarihleri verildiğinde verilen tarih aralığında, kişinin zaten tatil olan günleri çıkartılıp, kullanmış olduğu izin gün sayısı tespit edilir. Ayrıca çalışanın çalışmadığı günler için bir izin plan satırı kaydedilmek istenirse kullanıcıya uyarı verilir. İzin plan satırının başlangıç tarihi ile çalışma günü tarihi kontrol edilir.
 
Tanım penceresinden kaydedilen bilgiler şunlardır:
 
Kodu: Çalışma günü tanım kodudur.
 
Açıklama: Çalışma günü adı ya da açıklayıcı bilgisidir.
 
Günler bölümünde haftanın günler yer alır. Kurumun çalıştığı günler işaretlenir. Programda öndeğer olarak  Cumartesi ve Pazar dışındaki günler çalışma günü olarak seçilidir. 
Saatler: Belirlenen günlerde hangi saatler arasında çalışılacağı ise Saatler bölümünde Başlangıç ve Bitiş zaman aralığı belirtilerek kaydedilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70