Logo Muhasebe Programı

On 09:47:00 by Muhasebe Kursu in    No comments
Yıl sonlarında o yıla ait devreden sürelerin hesaplanmasında kullanılır. Girilen yıl bilgisine göre filtreden geçen personellerin zaman planlama kayıtları ve puantaj satırları okunarak izine eklenir ve izinden düşürülecek süreler saptanır. Sicil kartı izin bilgileri seçeneği ile hesaplanan bilgiler listelenir ve istenilirse değiştirilebilir.


 
Yıllara göre hak edilen izin gün sayıları hesaplaması yaparken önce tabloda o yılın hak edilen gün sayısı değeri daha önceden yazılmış mı diye bakılır eğer bir değer var ise yeniden hesaplama yapılmaz.  Değer yok ise hesaplama yapılırken sicilin izin grup tanımı bilgisine bakılır eğer çalışma süresine göre bir işlem yapılacak ise kişinin izne esas başlangıç tarihi ( bordro parametrelerinde seçilmiş olan seçeneğin, sicil kartı çalışma bilgilerindeki karşılığıdır, eğer sicil kartında bilgi girilmemiş ise atamalardan tarama yapılarak bulunur) ile hangi yıl için hesaplama yapılacak ise o yılın son günü arasındaki farktan çalışma süresi bulunur
 
Girilen yıl bilgisinin sicilin izin hak ediş tarihindeki yıla eşit veya daha sonra olması gerekmektedir.
 
İzin Devri Hesaplama işlemi Filtrele seçeneği ile koşul belirleyerek istenen personeli içerecek şekilde yapılır. İzin devri hesaplama filtre seçenekleri şunlardır:
Filtre
Değeri
Kurum
Tanımlı Kurumlar
İşyeri
Tanımlı İşyerleri
Bölüm
Tanımlı Bölümler
Sicil Bilgileri

Sicil Numarası
Grup/Aralık
Adı
Grup/Aralık
Soyadı
Grup/Aralık
Sosyal Güvenlik Statüsü
Statü Seçenekleri
Bordro Kodu
Grup/Aralık
Görevi
Grup/Aralık
Çalışma StatüsüÇalışanlar/ İşten Ayrılanlar

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70