Logo Muhasebe Programı

On 06:36:00 by Muhasebe Kursu   No comments

 

Logo Go 3 Lem Fiyatı nedir? sorusunu cevaplayacağız.

Kişisel bilgisayarlar için uygulama yazılımları geliştirmek üzere 1984 yılında sektöre giren Logo, Türkiye’nin en büyük yazılım kuruluşlarından biridir. Ürettiği çözüm, hizmet ve inovasyonlarla Türkiye’de yazılım sektörünün yenilikçi lideri konumuna gelmiştir.

Ar-Ge yatırımlarında sektör lideri konumunda bulunan Logo Yazılım teknoloji ve yazılım alanında ürettiği çözüm, hizmet ve inovasyonlarla, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji şirketinden biridir.

Logo Go 3 Lem Fiyatı

Günümüz dünyasında yazılım, teknoloji ve buna bağlı iş süreçleri sürekli gelişmektedir. Şirketler için uzun vadede yazılımın getirisinin yüksek olması ancak sürekli olarak yazılımın güncellenmesi ve yeni özelliklerin eklenmesi ile sağlanabilmektedir. Bu durum da, şirketlerin günümüzün finansal ve yönetimsel standartlarını yakalayabilmeleri için güncel iş ve süreç modelleri ile donatılmış desteğe duydukları ihtiyacı artırmaktadır.

Logo olarak kullanıcılardan gelen bu ihtiyaçları karşılamak için karşılıklı ve uzun süreli güven esasına dayanan LEM (Logo Enterprise Membership)’ı kullanıcılara sunar. Kullanılan yazılımdan en üst düzeyde fayda elde edilebilmesi için; geniş bir geliştirme, destek ve danışman ekibi ile çalışır.

LEM; güncel Logo ürün kullanıcılarının, yeni geliştirilen ve ayrı modül olarak satılmayan özelliklerden ve değişikliklerden 1 yıl boyunca bedelsiz olarak yararlanmalarını sağlayan bir abonelik sistemidir.

LEM sayesinde, kullanılan ürünlerin en güncel sürümlerine, bu kapsamda eklenen yeni özelliklere ve performans iyileştirmelerine sahip olunabilir; satın almak istenen kullanıcı, çalışan, firma artırımları ve modüller için özel fiyatlardan faydalanılabilir.

LOGO LEM SÜRESİ NEDİR?

Logo muhasebe programını kullanan kullanıcılar sıfır paket alımlarında 1 yıl lem hakkında sahip olurlar. Aldıkları tarihten geçerli olmak üzere çıkacak bütün güncellemelerden yararlanırlar.

LOGO GO 3 LEM FİYATI

1 yıl dolduktan sonra paket fiyatı ve ilave alınan ek modüller kıstas alınarak LEM ücreti belirlenir. Dileyen kullanıcılar LEM bedelini ödeyerek bu güncellemelerden yararlanır.

LOGO LEM ALMAK ZORUNLU MU?

Lem zorunlu alınan bir lisans olmayıp ihtiyacı olan veya dileyen kullanıcılar alabilir.

LOGO LEM NE İŞE YARAR ?

Lem yukarıda belirttiğimiz gibi Logo Yazılım tarafından çıkarılan güncellemelerden yararlanmak için alınması gereken bir lisanstır.

Örnek vermek gerekirse Gelir İdaresi Başkanlığı E-fatura ve E-Defter tarafında zaman zaman güncellemeler istemekte bunu da kullanıcılardan talep etmektedir. Kullanıcılar bu zorunlulukları yerine getirebilmesi için güncel muhasebe programı kullanıyor olması gerekir. İşte burada LEM devreye girer. Programınıza ait LEM güncel ise bu güncellemeden yararlanırsınız fakat LEM güncel değilse bu zorunluluğu yerine getirebilmek için LEM ALMANIZ GEREKİR.

Konuyla ilişki sorularınızı bizlere bildirebilir bizden yardım alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

BİLGİLENDİRME


Evosas yazılım danışmanlık bilişim hizmetleri olarak uzun yıllardır müşterilerimize logo çözümleri sunmaktayız. Sizin ihtiyacınız olan logo çözümü için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İLETİŞİM DETAYLARI

  • Türkiye geneli yaygın eğitim kurumları ile
    öğrenme garantisi sunan tek eğitim kurumu.
  • + 0850 840 36 38
    +0555 564 08 70